Suomi, kansojen hollitupa
Ennen vanhaan hollitupa oli kievari, josta ylempiarvoiset henkilöt ja virkamiehet saivat matkoillaan kyydityksen talonpojilta ilmaiseksi. Sanotaan että ”tullaan kuin hollitupaan” jos halutaan kuvata röyhkeää ja vaativanoloista ilmaantumista johonkin paikkaan, olettaen, että voi olla kuin kotonaan ja vaatia muita palvelemaan itseään ilman vastiketta. Nykyisin hollituvan vertailukohdaksi käy mainiosti pakolaistilanne. Kun matkustajalaivat Suomenlahdella päättivät etteivät ne ota enää paperittomia matkalaisia kyyditettäväkseen, siirtyi pakolaisvirta pohjoiseen. Mutta mitä tekikään Suomi? Virkamiehet poliisissa, tullissa ja rajavartiolaitoksessa ottivat hollituvan otteet käyttöön. Kansainvälisesti ja kansallisesti sovitut säädökset ja lait jätettiin noudattamatta. Salakuljettajat eivät ole suinkaan ainoa taho joka hyötyy pakolaistilanteesta. Valtion rooli ja vastuu maahanmuutosta on löperösti hoidettuna luisunut suurkiinteistöjen omistajille ja maahanmuuttopisneksessä hääriville lukuisille yhteisöille ja järjestöille. Tätä ulkoistamista on selkeästi myös suosittu, kun Suomen eväät ja poliittinen rohkeus eivät ole tarvittaviin käytännöntoimiin riittäneet. Eri tahojen maahanmuutosta saatava etu on verhottu sotaa pakenevien ihmisten kärsimysten valkeaan viittaan. Eri medioissa esitettävä sosiaaliporno on tehnyt tehtävänsä myös suuren yleisön keskuudessa. Myös maahanmuutto-ongelman ratkaisemisen motiivit ihmetyttävät. Saksa on vaatinut taakanjakoa tasaisesti eri EU jäsenmaiden kesken mutta ilmoittaa kuitenkin, että tästä taakanjaosta on jäsenmaan mahdollista irtaantua maksamalla tietty summa! Siis humanismi ja sodan uhrien auttaminen ei olekaan se tärkein pointti. EU:n taholta on Suomelle kaavailtu n 2400 pakolaisen ottamista ja tästä esityksestä on meillä tehty suuri numero. Kuitenkin jo nyt tulijoita on jopa n 300 henkilöä päivässä. On arveltu että tuosta määrästä puolet saisi aikanaan oleskeluluvan. Näin ollen tuo 2400 pakolaisen kiintiö täyttyy jo 16 päivän rajanylittäjän määrällä. Todelllisuudessa Suomeen jäävien ihmisten määrä olisi siis laskettavissa kymmenissä tuhansissa.
Tämän hetkinen reaalitilanne, pakolaiskiintiöt ja menettelytapa eivät siis millään täsmää todellisuuden kanssa ja sovellu siihen mitä asiasta on puhuttu ja luvattu. Peli tulisi ehdottomasti viheltää poikki ja selvittää ensin tämä suma. Samaan aikaan on tultava selväksi niin kansallisella tasolla kuin EU pöydissäkin se, millä lakiperusteella edetään. Meillä on pitkä itäraja Venäjän kanssa joka ei todellakaan vuoda, toisin kuin muut euroopan rajat. Meillä ei siis ole mahdollista ”siirtää” pakolaisongelmaa rajanaapurille, muun euroopan tapaan. Tätä taustaa vasten tarkasteltuna Suomen pakolaistilanne voi pahetessaan muodostua myös kansalliseksi puolustus- ja turvallisuusriskiksi.
Siksi on tärkeää että Suomen valtio ottaa pitävän otteen sille kuuluvasta vastuualueestaan, maahanmuutosta ja kansalaistensa turvallisuudesta.
REIJO PAUNONEN
Tekstin aiheet:
Suurin ongelma liittyen pakolaisiin ei ole taloudelliset kustannukset vaan se miten tulijat tuovat mukanaan oman kulttuurinsa ja uskontonsa.
On olemassa selkeä vaara että osa euroopan maista muuttuu islamistienemmistöisiksi jo vuosisadan lopussa, se merkiksee länsimaisen kulttuurin katoamista sekä tieteellisen tutkimuksen loppumista ja yhteiskuntajärjestyksen romahtamista.
Eurooppalaiset eivät tunnu tajuavan miten paljon nopeammin islamistit lisääntyvät länsimaissa kuin näiden lastenteon kustannukset maksaa euroopplainen sosiaaliturva.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Reijo
Asia on juuri niin kuin kerrot. Hollituvan ovet ovat nyt apposen auki, ja sisään ajetaan SJ:n junilla. Raavasta miestä lappaa, ja internetistä on katsottu toimintamallit ja oikeudet. Ja Reijo, ja Matti ja kaikki muut maksavat, ja pitkään. Rikastuneeko kansakunta, saanen epäillä.
Ministeri Orpo on toimettomuudellaan aiheuttanut miljoonien tappiot. Ja yhä vaan jaksaa hymyilyttää ja vastuuta kannetaan.
Mutta sitten se suuri kysymys: Miksi me hallituksessa katsomme tätä H. Moilasen tavoin. Jos kerromme, että jos Tornion silta ei ala pitää, lähdemme kävelemään tästä hallituksesta. Se saattaisi aiheuttaa vipinää, sillä Kokoomuskin tietää, että sen perinteinen kannattajajoukko kulkee jo käsi nyrkissä. Toisin kuin se joukko, joka aamulla huutaa: mihinkään ei kosketa. Ja illalla: Lisää väriä maahan.
Joskus ajattelen, voiko tämä hulluus olla totta?
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
jos ja kun hallitus ei pysty toimimaan ja pysäyttämään kaikkien EU lakien vastaista invaasiota pitäisikö miettiä vaikka näytösluonteisesti että reserviläiset /kodinturvajoukot näytösluonteisesti kävisivät valtaamassa Haaparannan rajan ja pysäyttämässä laittomat tulijat? Herätettäisiin keskustelua miksi valtiovalta ei reagoi kun lakeja ei noudateta !
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Veikkaukseni on, että jos edistystä maalaisjärjen suuntaan ei ala ilmentymään, niin monenlainen näytösluonteisuus tulee lisääntymään. Asia on vakava ja valtiovallan on syytä suhtauta siihen myös vakavasti.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Tämän päivän päätös ja myöntyminen Kokoomuksen tahtoon on varmasti monille se viimeinen pisara. Valitettavasti.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Suomi ei hyväksy mutta hyväksyy kuitenkin laajennetun taakanjaon.
Kyselyn mukaan 65% suomalaisista ei pidä hallituksen toimia oikeana.
Signaali ja päänavaus on annettu ja sillä tulee olemaan jatkossa vakavat seuraukset suomalaiselle yhteiskunnalle. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1441864528947.html
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Suomi teki linjapäätöksen. Siksi tämänpäiväinen päätös valitettavasti tulee mitä ilmeisemmin tarkoittamaan myös sitä että rajavalvontaa ja maahanmuuton valvontaa ei tulla tehostamaan.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Reijo
Voitko kertoa, miksi sinä ja minä olemme mukana tälllaisessa päätöksessä? Se on Isänmaalle äärimmäisen vahingollinen.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti
Minä EN ole mukana tällaisessa päätöksessä. Kunnallispolitiikassa ja nyt Suomenkin politiikassa mukana olevana tuen kuitenkin yhteisesti demokraattista päätöstä perussuomalaisten puolueessa ja sen jäsenenä. Otan vapauden kuitenkin mielipiteeni ilmaisuun.
Sulje
Ilmoita asiaton kommentti