Perussuomalaiset

Ville

Tulevaisuuden seurakunta

4 kommenttia

Viime vuonna tehty päätös pysyä itsenäisenä seurakuntana oli mielestäni erittäin viisas ja kauaskantoinen ratkaisu. Tällä turvattiin päätöksenteon pysyminen paikallisissa käsissä tuleviksi vuosiksi. Uuden majoitusrakennuksen rakentaminen Koivikkoon oli myös edellisen kauden yksi parhaimpia päätöksiä itsenäisenä pysymisen jälkeen. Nyt seuraavalla kaudella meitä odottavat uudet muutokset, jotka ovat pääasiassa sopeutumista tulevaisuuden tilanteeseen. Uuteen aikaan astuminen vaatii kipeitäkin päätöksiä, mutta myös uusia ja positiivista kehitystä pitää olla etenkin seurakunnan markkinoinnin ja tavoitettavuuden kannalta.

Seurakunnan tulee miettiä mitkä kiinteistöistä säilytetään esisijaisesti seurakunnalla ja mistä voitaisiin mahdollisesti luopua. Ehdotan itse Kivipappilan ja Olokolon myymistä. Lisäksi puistoalue Olokolon takaa pitäisi lohkoa ja myydä erillisenä tonttina. Näillä kahden rakennuksen myymisellä pienennettäisiin kiinteistöistä aiheutuvia kuluja ja tiivistettäisiin seurakunnan rakennetta. Myös tulevat suuret korjaukset poistuisivat asialistalta rasittamasta seurakunnan taloutta. Ikävä tosiasia näyttää pitkässä juoksussa olevan se, että seurakunnalla on vuosi vuodelta vähemmän veronmaksajia, siksi tilanteeseen täytyy sopeutua. Tämä tarkoittaa päätöksentekijöille miettimistä, mikä on optimi työntekijämäärä tämän kokoisessa seurakunnassa. Arvioin sopeutumistarpeen olevan luokkaa 2-3 henkilöä seuraavan kauden aikana. Näiden tuskallisten toimien jälkeen, voimme todeta sopeutuksen auttaneen seurakuntaa selviämään taloudellisesti järkevällä tavalla eteenpäin.

On ollut ilo seurata seurakunnan markkinointipuolen ja brändäyksen kehittymistä viime vuosien aikana erityisesti Somen kautta. On hienoa, että nykyaikaiset työkalut on otettu käyttöön ja jokainen erilaisissa medioissa esiintynyt seurakunnan työntekijä on laittanut itsensä ja persoonansa peliin. Haastaisin tässä vielä luottamushenkilötkin mukaan some-maailmaan markkinoimaan seurakunnan tapahtumia ja palveluita. Näytetään nyt kaikille, miten mukavaa meillä on yhdessä uusien some-kanavien kautta!

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Vastaikkainasettelua seksuaalivähemmistön ja enemmistön vapauksien välille tulisi kaihtaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#tervedemokratia
#4

Koko kansan kirkko.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Mistähän seurakunnasta nyt on kyse ? Onko ko. seurakunta oleellinen valtakunnan politiikan tasolla?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Iloinen
#3

Profiilista päätellen puhut Ikaalisten seurakunnasta ja arvaan kyseessä olevan evankelis-luterilaisen kirkon seurakunta. Siellähän on vaalit.

Väki vähenee seurakunta pienenee. Oletko niitä poliitikkoja, joiden kestomielipide on, että ketään ei irtisanota?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000