Perussuomalaiset

Ville

Suojellaanko isänmaanpettureita?

4 kommenttia

Viime aikoina julkisuudessa on taas ollut niin sanottu Tiitisen lista, johon kytkeytyy kuuleman mukaan eturivin poliitikkojamme, jotka ovat vakoilleen DDR:n hyväksi. Tätä poliittista johtoa on vielä aktiivisessa toiminnassa mukana ja onpa joku sanonut, että edellinen presidenttimmekin oli tällä listalla. Mikä totuus on, sitä ei kukaan Tiitisen, asianosaisten ja sen aikaisten Supon henkilökunnan lisäksi tiedä. Miten on mahdollista, että tällainen maanpetokseen viittaava listaus edelleen säilytetään salaisena? Miksi listaa ei ole paljastettu? Onko siinä tosiaan niin kovia nimiä, että se veisi tietyiltä poliitikoilta, saati puolueilta kaiken uskottavuuden? Maanpetoksesta ei ole tuomittu montaakaan ihmistä Suomessa, mutta nyt olisi viimeistään hyvä tilaisuus tuulettaa Neuvostoliiton aikaisen vakoilusyytökset pois päiväjärjestyksestä. Suomettumisen historia olisi vihdoin perattava ja historian virheistä tulisi ottaa opiksi. Jos on aihetta tuomioihin, niin ne pitää panna täytäntöön, jotta myös tulevaisuuden poliitikot ymmärtävät, että vakoilu vieraan vallan hyväksi on maanpetoksellista toimintaa.

Toinen julkisuudessa pinnalla ollut asia on Airiston Helmen tapaus. Se on noussut hälyttävästi kertomaan korutonta kieltä siitä, miten vääriä päätöksiä Suomessa onkaan viime vuosina tehty. Julkisuudessa jopa oma pääministerimme naureskelee yhdessä Venäjän pääministerin kanssa asiasta. Tämä on törkeyden huippu! Onko suomettuminen keskustan yleinen linja ja tosiaan noin kovasti ollaan rähmällään itään päin? Ovatko päättäjämme todella niin sinisilmäisiä, että eivät ymmärtäneet sallimalla venäläisille osto-oikeuden omiin maihimme, mihin tämä tulee johtamaan? Tällaiset toimet rapauttavat kansalaisten uskoa politiikkoihin ja yhteiskunnan turvallisuuteen. Asioista perillä olevat tahot ovat tienneet alusta asti mihin tämä kehitys tulee johtamaan, mutta heitä ei ole kuunneltu ja heitä on jopa nykyisten ministerin taholta lähtien haukuttu rasistiksi. Suomen valtion tärkein tehtävä on taata alueellinen koskemattomuus rajoillamme ja luoda turvallisuutta myös rajojen sisällä. Turvallisuuden luominen on valtion perustehtävä ja jos sitä tehtävää ei hoideta, ei valtiolla mielestäni ole mitään merkitystä eikä virkaa. Kaikki muut tehtävät ovat alisteisia sille, että meillä on omassa komennossamme oleva fyysinen alue, jonka päätöksistämme itse vastaamme.

Loppupäätelmänä voin vain kysyä, suojellaanko meillä vanhoja maanpettureita Tiitisen listan julkaisemiselta? Entä nykyisiäkin erittäin Suomen edun vastaisesti ja vahingollisesti toimivia politiikkoja, jotka eivät tunnu joutuvat edesvastuuseen Suomen turvallisuuden heikentämisestä? Kannattaisiko nykypolitiikkojen lukea, vaikka Ilkka Remeksen uusimpia kirjoja ja ihan vain hypoteettisesti miettiä, olisiko jokin niissä esitetyistä skenaarioista jopa oikeasti mahdollista? Isänmaallisena ja Perussuomalaisena Suomen kansalaisena minun täytyy sanoa, että minulle Suomen etu, on aina ykkösasia ja olen aina Suomen puolella. Sukuni on vuosisatojen saatossa taistellut idän uhkaa vastaan, eikä se uhka ole tänä päivänäkään hellittänyt, taistelua on jatkettava edelleen. Meidän on oltava valveilla ja puolustettava omaa suvereniteettiamme, koska se on kallisarvoisin asia mitä meillä Suomessa on. Jos sitä ei ole, ei ole kohta mitään muutakaan jäljellä.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Eikö joku pystyisi kaivelemaan ko. listan esiin jotain muuta kautta? Tuskin se ainoa kappale on? Tai sitten pysty selvittämään asiaa jotain muuta kautta?
Asia kuvaa kyllä hyvin vallitsevaa ”arvopohjaa”. Jostain Persujen Hakkaraisen kännipäissään tekemistä kohelluksista saadaan kyllä nostettua valtava häly. Samoin Soinin kulkueeseen osallistumisesta. Tiitisen listassa on sentään kysymys maatamme harkiten ja johdonmukaisesti vahigoittaneesta toiminnasta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Punainen Lehmä Lentää
Iloinen
#2

Tämä on sitä ”parempaa” maanpetturuutta. Siksi hys hys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Suomessahan on aina suojeltu maan pettureita 100 vuoden takaa jo Punaiset armahdettin ja Sdp puolueen annetaan vieläkin toimia niin kuin mitään ei olisi tapahtunut.
Nyt taas tänäpäivänä maan petturit (kok pahimpana) vie Suomen rahat Eu.Pakolaisbisnekseen ,Eu-Trollaukseen ja Natoonkin ne mielellän rahamme haaskaisivat jotta saisivat itseleen kallispalkkaisia Brysselin virkoja.

Eikö perkele noita Eu-Trolleja ja Venäjän-Trolleja saada kuriin tässä maassa ! On se kumma että tämä on kuin Huoramaa-Ukraina joka roikuu toisten helmoissa aina
Persujen pitäs vaatia että Suomen pitä olla liitoutumaton itsenäinen maa joka ei nuole kenekään persettä ei itään eikä länteen (kun toista nuolee niin toiseen suuntaa pyllistää)

Suomen pitäs keskittyä Rauhaan,Taloudenhoitoon,Rajavalvontaan ja Valtion velkojen pois maksuun. Eikä yrittää toimia koko maailman pummejen Sosiaali toimistona Kiinalaisen velkarahan turvin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#4

Hei. Vartutaan, kun on sanottu, että kaikki salat tulevat julki. Tsemppiä ”odotusaikaan”, terv. Lasse Hietanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000