Perussuomalaiset

Ville Kartaslammi

Leppäkosken Sähkön hallitus erotettava!

1 kommenttia

Pitkään jatkunut keskustelu paikallisen sähköyhtiömme Leppäkosken sähkön asioista saa jonkinlaisen välipäätöksen tulevassa ylimääräisessä yhtiökokouksessa 2.2.2018. Haluan kertoa lähiseudun ihmisille pienosakkaan näkökulman asioihin, kuinka ne itse koen. Leppäkosken osakkaat ovat nähneet viime aikoina toinen toistaan parempia rahallisia tarjouksia osakkeista ja lupauksia paremmasta huomisesta. Älkää menkö tarjousten satuiluihin mukaan!

Valitettavasti näistä lupauksista mikään ei pidä paikkaansa. Osakkeen arvo tulee romahtamaan yhtiökokouksen päätöksen jälkeen, mikäli äänileikkuri otettaisiin pois käytöstä ja hallitus saisi silloin koko yhtiön käytännössä hallintaansa. Pienosakkaiden äänioikeus leikkaantuisi huomattavasti ja sen jälkeen osaketta ei tule kukaan edes ostamaan. Älkää missään tapauksessa antako valtakirjoja edustaa puolestanne ja vetäkää jo antamanne pois, jos haluatte tulevaisuudessa meillä olevan paikallisen sähköyhtiön. Todennäköisesti yhtiöjärjestelyt tulevat jatkumaan kokouksen jälkeen ja toimiva johto ja hallitus keräävät tällä röyhkeällä tempullaan isot rahat itselleen osakkeenomistajien kukkarosta.

Suurimpien nykyisten omistajien äänivalta tulee kutistumaan äänileikkurin poiston myötä mitättömäksi ja nykyinen johto ristiinomistusten ansiosta voi tehdä mitä haluaa. Optio-ohjelmakin on suoraan sanottuna osakkeenomistajien rahojen ryöstämistä. En edes muista, koska olisi tehty optio-ohjelma ei-pörssissä noteeratulle yhtiölle. Menettely on erittäin kummallinen ja antaa aihetta kysyä, onko nykyinen johto muka jollain tavalla niin hyvä, että se ansaitsisi tällaisen edun?

Meillä pienosakkailla on vielä valtaa päättää asioista, mutta onko enää tulevan kokouksen jälkeen? Kehotan pienosakkaita tulemaan paikalle sankoin joukoin päättämään yhtiön suunnasta. Olen itse sitä mieltä, että yhtiön hallitus on kokonaisuudessaan toiminut osakkeenomistajien edun vastaisesti ja pitää erottaa. Hallitus ei nauti luottamustani ja tulen esittämään kokouksessa epäluottamusta heille. Nyt on osakkeenomistajien aika herätä ja käyttää omistajan ääntä kokouksessa!

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Matti Kopra
#1

Miten suuresta yhtiöstä on kysymys? Missä vaikuttaa Leppäkosken Sähkö Oy?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000