Perussuomalaiset

Terhi Kiemunki

Vaakakupissa unohdettu kansa

5 kommenttia

Helsingin Sanomien 1.3. pääkirjoituksen mukaan Perussuomalaiset jatkavat taiteiluaan rasismin kanssa. Kirjoituksessa laitetaan vastakkaisiin vaakakuppeihin jyrkempi maahanmuuttolinja ja ”unohdetun kansan” asiat. Jos ”unohdetulla kansalla” tarkoitetaan – kuten itse sen ymmärrän – Suomen kansaa, katson tiukemman maahanmuuttopolitiikan olevan juuri ”unohdetun kansan” asioiden ajamista.

Miten ja missä vaiheessa minusta tuli median ja ”suvaitsevaiston” sylkykuppi ja kusitolppa sekä lopulta myös sen oman kansaliikkeen tuomitsema?

Media ei ollut kiinnostunut tekemisistäni silloin, kun pieni pahasti neurologisista oireista kärsivä Lauri-poika aloitti peruskoulun saamatta avustajaa, äiti ei saanut omaishoidontukea mutta joutui rajoittamaan työnhakuaan, jolloin työttömyyskorvaus katkaistiin ja koko perhe oli romahduksen partaalla.

Ei ketään kiinnostanut sekään, kun omaishoitajana toiminut Jaana oli isänsä kanssa saamassa häädön heidän yhteisestä kodistaan, koska tukipäätökset viipyivät ja vuokrat jäivät rästiin. Tai se, kun Markolla oli nopeasti etenevä sairaus ja hänen vaimonsa hoiti häntä enemmän kuin pientä lasta, saamatta siitä oikeaa korvausta ja sijaishoitoa miehelleen.

Se sentään noteerattiin mediassa jollakin tavalla, kun yli 90-vuotias Väinö-veteraani ei saanut sotekyytejä, jotta olisi päässyt poikaansa katsomaan Pitkänniemen sairaalaan edes Jouluna. Se, että häntä oli auttamassa rasistiseksi leimattu poliitikko, ei kelvannut medialle.

Tein kaikkeni näiden ihmisten auttamiseksi ja monen muunkin. Tavalla tai toisella nämä tilanteet paranivat ainakin silloisten ongelmien osalta, vaikka yhteiskunta ei koskaan heitä lakannutkaan kyykyttämästä. Tämä on sitä ”unohdettua kansaa”, jonka vuoksi olen joutunut mukaan politiikan kirottuun maailmaan. Näiden ihmisten palveluista säästetään, jotta uudet kunniakansalaisemme saavat hyvän ruuan ja paremman mielen.

Minä olen edelleen tämän unohdetun kansan puolella, enkä sen vuoksi hyväksy vastuutonta maahanmuuttopolitiikkaa. Suomalainen oma kansa on hoidettava ensin, se on uskallettava sanoa ja sen eteen on uskallettava taistella. Minulta ei voi ottaa vainoamalla ja tuomitsemalla pois rakkautta omaa kansaa kohtaan ja huolta sen heikompiosaisten pärjäämisestä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
vastaten kysymykseesi
#1

Sinusta itsestäsi tuli sylkykuppi sen jälkeen kun olit itse aloittanut pakolaislasten ja vanhempienkin mamujen päälle sylkemisen. Ilman sitä sinua olisi tuskin huomattu ja olisit voinut jatkaa hyvien töiden tekemistä rauhassa. Älyn käyttö on sallittua ja jopa suotavaa ja tunnekuohussa jättää aina kirjoitukset tekemättä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
#2

”Herkät tunteet” ja ”mielenpahoittamiset” näyttävät muuttavan myös aiheellisen kritiikin päällesylkemiseksi kun katsoo tarpeeksi ruusunpunaisten lasien läpi.
Eihän reaalitodellisuudella ole mitään väliä kun tärkeintä ovat tunteet, unelma ja ”vastuunkanto” kaikista muista paitsi omasta kansasta…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Entäs ne kantasuomalaisiin kohdistuneet sylkemiset Ja rasistiksi huutelemiset ?Ai niin mutta niistähän ei saa puhua Katsotaan nyt kuitenkin se kolikon toinenkin puoli Vaikka ihan huvin vuoksi Kyllä me jumalauta ollaan tyhmiä lampaita OIKEESTI Kaikki on tässä maassa ihan perseellään Kuran kaataminen niitten päälle Jotka jotain uskaltaa sanoa onkin sitten leima otsassa lopun ikää Mustamaalaaminen onkin ihan trendi nykyisin Että kaada vaan ihan ittelles

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

HYVÄ TERHI!!!!
JATKA SAMAAN TAPAAN MUTTA MUOTOILE SANASI HIUKAN TARKEMMIN niin ettei niitä voi viedä käräjille milloin minkäkin ismin nimissä.
Voimia Sinulle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jari
Hämmentynyt
#4

Ton kusitolppanaolon kyllä aloitit ihan itse -ja tietenkin omille reisillesi.
Siinä mielessä (entisen)puolueesi slogan on mitä paikkansapitävin: ”Sitä saa, mitä tilaa”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000