Perussuomalaiset

Terhi Kiemunki

TEE MAAILMAN PARAS YMPÄRISTÖTEKO, ÄÄNESTÄ PERUSSUOMALAISTA

2 kommenttia

Suomessa on maailman puhtain teollisuus. On surullista että se pakotetaan energiaverotuksella ja sääntelyllä pakenemaan maasta löysemmän ilmastosääntelyn maihin. Ilman mahdotonta lisälaskuakin suomalaiset teollisuuslaitokset hoitavat tunnollisesti päästöjensä puhdistuksen, miksi siis tuhota niiden kilpailukyky ja samalla ajaa maa konkurssiin? Kaikki muut puolueet ovat eri mieltä kanssamme maan talouden tilan syistä. Vienti on romahtanut ja muut väittävät sen johtuvan pankkikriisistä tai liian suurista palkankorotuksista. Väitteet eivät perustu faktoihin. Vuoden 2008 jälkeen hallitukset ovat nostaneet kansallisia viherveroja moninkertaisiksi suhteessa EU:n minimitasoon. Teollisuuden tuotantokapasiteetti on vähentynyt 20 % vuodesta 2008 lähtien ja näin vientituloistamme puuttuu vuosittain 20-30 miljardia. Olen kuullut suoraan teollisuuden asiantuntijoilta, että suurin syy tähän on energiakustannusten kasvu ja ilmastosääntely. Myös hyvin hidas ympäristölupamenettely jarruttaa investointeja. Meillä ei ole varaa riittäviin julkisiin hyvinvointipalveluihin ellemme saa vientiä kuntoon ja rahaa kiertämään Suomessa. Maailman ilmasto ei pelastu sillä että puhtaat teollisuuslaitokset siirtyvät saastuttamaan enemmän Suomen rajojen ulkopuolelle. ÄÄNESTÄ PUHTAAMMAN LUONNON PUOLESTA!

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Hämmentynyt
#1

Täyttä totta – ja kuinka pieni Suomi on ”maapallon saastuttaja” että kyllä todelliset maailmanlaajuiset tosisaastuttajat löytyvät muualta kuin Suomesta.
Ja kuinkahan paljon jo tämänkin vuoksi on saattanut kadota teollisuuttamme maastamme saastuttavampiin maihin ?

Onnea tähän päivääsi kuin jatkoosikin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

mummi
#2

Näin teimme ja olemme ylpeitä siitä.:)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000