Perussuomalaiset

Terhi Kiemunki

Tampereen on lopetettava anarkistisen ääriliikkeen tukeminen

4 kommenttia

Anarkistinen vastakulttuurifestivaali Musta Pispala on antanut järjestäjilleen ylpeyden aihetta ja julkisuutta vahingonteoilla, kun mielenosoittajat ovat sotkeneet spray-maalilla paikkoja ja heitelleet kivillä poliiseja ja autoja. Tapahtumasta on tiedottanut aktiivisesti takku.net –foorumi. Samalla foorumilla kiiteltiin 9.7. Sammon Turkiksen ikkunoiden rikkomisesta.
Takku.net on koollekutsuja ja tiedottaja useisiin ilkivaltaa ja tuhotöitä tuottavaan tapahtumaan, kuten esimerkiksi kiakkovieraiden koollekutsumiseen Tampereelle Suomen itsenäisyyspäivänä 2013. Foorumilta löytyy Musta Pispala –festivaalin ohjelma, jonka pääpaikkana on Tampereen kaupungin omistama Hirvitalo. Toinen mainittu tapahtumapaikka Kurpitsatalo on sekin kaupungin omistuksessa, molemmat on vuokrattu mitättömällä summalla yhdistyksille ylläpitovelvoitteella. Molemmat kiinteistöt ovat kaupungin myyntilistalla ja niiden myymiselle löytyy aktiivisia vastustajia vasemmistoliiton ja vihreiden päättäjistä.
Hirvitalon ylläpitäjä on Pispalan kulttuuriyhdistys joka saa vuosittain toiminta-avustusta Tampereen kaupungilta. Pispalan Nykytaiteenkeskuksena Hirvitalo olisikin varmasti paikallaan, mutta ilkivaltaa harjoittavan anarkistisen ääriliikkeen kokoontumisia ei pidä verovaroin tukea.

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Jaassu
#1

Sinulla on järkeviä näkemyksiä.
Noita erilaisia ryhmiä ja liikkeitä joita valtio ja kunnat rahoittavat on todella paljon.

Näihin järjestöihin ja muihin organisaatioihin laitettavia varoja pitäisi karsia rankalla kädellä koska monet niistä edustavat pääosin sellaisia näkemyksiä joita useimmat suomalaiset eivät olisi valmiita henkilökohtaisesti tukemaan. Seurauksena on että valtion ja kuntien tuet vääristävät koko yhteiskunnan arvomaailmaa tukemalla aatteita ja politisoituneita organisaatioita jotka eivät saa kansalaisten tukea.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Yhtäkaikki me voimme kysyä itseltämme, allekirjoitammeko me Olli Immosen näkemykset? Helposti ja vaivatta me pystymme näissäkin blogeissa haukkumaan pystyyn mamut, kreikkalaiset, vasemmiston ja muut, mutta kun selkeästi näemme, että nyt mopo karkaa omissa, niin miten regoimme? ” tämä on vain yksittäisen henkilön mielipide ” tai sitten vaietaan täysin.
Minä en allekirjoita Ollin viimeaikaisia toimia ja kerron sen suoraan nyt ja myöhemmin puoluekokouksessa. Me ei voida aina hyssytellä ja vaieta ja hyväksyä kaikkea sitä …, mitä jotkut puolueemme jäset syytävät. Jonkun on uskalletta tämä kertoa, minä uskallan. Uskallatko sinä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Veli Savolainen
Tyytyväinen
#3

Lähetin vahingossa mielipiteeni ilman nimeä. Tässä korjaus siihen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pispala
Iloinen
#4

Takku tai Greenpeace ovat selvästi Pariisin rauhansopimuksen artiklan 8 vastaisia. https://www.finlex.fi/fi/sopimukset/sopsteksti/1947/19470020/19470020_2

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000