Perussuomalaiset

Terhi Kiemunki

PS:n politiikkaan voi vaikuttaa vain olemalla mukana

84 kommenttia

Arvoisat lukijat, suomalaiset veronmaksajat. Oletteko tietoisia siitä, kuinka täpärästi Suomi vältti hallituskauden alkaessa liiallisen alijäämän menettelyn käynnistämisen EU:ssa? Euroopan komissio arvioi kesäkuussa, että liiallisen alijäämän menettelyn käynnistäminen ei ole perusteltua alijäämä- tai velkakriteerin perusteella. Tämä arvio tehtiin uuden hallituksen esiteltyä ohjelmansa ja komission arvion mukaan hallituksen säästötoimien toimeenpano riittää painamaan alijäämän rajan alle. Siitä huolimatta joutuminen julkisen talouden EU-menettelyihin on edelleen mahdollista. Jos talouden sopeuttamistavoitteissa ei pysytä, olemme ns. Kreikan tiellä. Sitäkö te haluatte? Lisää velkaa jälkipolvien maksettavaksi? Alistetuksi Euroopan Unionille joka päättää puolestamme?

Olen totaalisen kyllästynyt juttuihin ”persujen perseen myynnistä” ja ”takinkäännöistä”, kuten myös opposition huuteluun ja väitteisiin. Maatamme on ajettu useita vuosia tähän tilanteeseen johon edelliset hallitukset eivät ole uskaltaneet tai osanneet puuttua, vaan jatkaneet velkaantumista. Vihervasemmistolla ja etenkin demareilla on ollut vuosien aikana hallitusvastuussa ollessaan kaikki mahdollisuudet korjata aiheuttamiaan virheitä ja tekemiään tuhoja julkiseen talouteen. Demarit ovat hallituskausinaan aikaansaaneet tuloerojen kasvua ja veropolitiikkaa joka kohteli kaikkein ankarimmin vähävaraisia. Eikä heillä ole edelleenkään mitään varteenotettavaa vaihtoehtoa. Velkaa ja veronkorotuksia? Valitettavasti se tie on nyt loppuun kuljettu.

Mitä tulee maahanmuuttopolitiikkaan, Suomen hallitusohjelmassa ei ole koskaan ollut ollut tiukempaa ohjelmaa kuin nyt on. Siitä olisi oikein hyvä jatkaa jos tilanne olisi samanlainen kuin se oli hallituskauden alkaessa. Loppukesästä lähtien kasvanutta turvapaikanhakijatulvaa Perussuomalaiset eivät ole tilanneet. Uskotteko että tehtyjä kiristyksiä ja toimia tulvan hillitsemiseksi olisi tehty jos Perussuomalaiset eivät olisi hallituksessa? Vihervasemmiston ja demareiden ohjelmilla voisimme heittää viimeisenkin toivomme ja maksaisimme yhä suurempia sosiaalietuuksia elintasopakolaisille. En ole tyytyväinen tilanteeseen, eivätkä toimet ole mielestäni riittäviä vieläkään. Uskoisin, että eivät myöskään useimpien kansanedustajiemme mielestä.

Olisiko sellainen turvapaikkapoliittinen toimenpideohjelma joka syksyllä tehtiin, tehty ilman Perussuomalaisia? Olen aivan varma että ei. Me kaikki tiedämme että vahinko on jo päässyt tapahtumaan, nyt sen haittavaikutukset on minimoitava ja samalla saatava tulva pysähtymään. Arvoisat isänmaalliset ystäväni, mitä vaikutusta ajattelette olevan sillä, että jaatte myrkynkatkuisia mielipiteitänne siitä miten persut ovat pettäneet äänestäjänsä ja lupaatte tarjota ratkaisun perustamalla uuden puolueen? Ei kannattajakortteja keräämällä vaikuteta vallitsevaan turvapaikkapolitiikkaan. Ei siihen vaikuteta edes saamalla seuraavissa kuntavaaleissa se potentiaalisesti korkein mahdollinen tulos, joka on uudella puolueella alle 5 prosenttia. Seuraaviin eduskuntavaaleihin on liian paljon aikaa jotta akuuttiin maan talouden ja turvallisuuden tilaan voitaisiin vaikuttaa mistään muualta kuin istuvasta hallituksesta. Tämä on vain realistinen toteamus.

Tunnen paljon samanhenkisiä isänmaan ystäviä joita arvostan. En pidä merkityksellisenä missä puolueessa, yhdistyksessä tai kansanliikkeessä heidän ”kotinsa” on. Sen sijaan, että samoin ajattelevat ihmiset ajattelisivat omaa tai oman puolueensa kannatusta, olisi ehdottoman tärkeää vetää yhtä köyttä ja taistella maamme tulevaisuuden puolesta. Vaikka kaikki olemassa olevat pienpuolueet ja uudet sellaiset liittyisivät yhteen, niillä ei olisi tällä hetkellä mitään tapaa vaikuttaa. Ainoastaan hajottaa ja antaa valtaa jälleen kerran maata tuhoavalle vihervasemmistolle.

Minä olen ollut perussuomalainen pian kymmenen vuotta, noin puolet puolueen iästä. Ei ole ollut helppoa olla kasvattamassa puoluetta nykymittoihin, mutta yhteishenki jolla kasvu on aikaan saatu, on ollut uskomaton. Puoluekartalla Perussuomalaiset on ainutlaatuinen. Se oli kansanliike, lähes perheenomainen suunnilleen edellisiin kuntavaaleihin asti. Eduskuntavaalivoiton 2011 aikoihin uskoisin että lähes kaikki puolueen jäsenet tunsivat toisensa, missä muussa maan kolmanneksi suurimmassa puolueessa on koskaan ollut niin? Silloin arvosteltiin ja haukuttiin sitä että emme lähteneet hallitukseen. Nyt olemme olleet siellä seitsemän kuukautta jotka ovat olleet maassamme vaikeimpia aikoja kymmeniin vuosiin. Minä en mistään hinnasta jättäisi perhettä vaikeina aikoina. Minä aion vaikuttaa puolueen politiikkaan ja se onnistuu vain olemalla mukana.

Osallistu keskusteluun!


84 kommenttia
Arto Multisilta
Vihainen
#1

On aivan turhaa puolustella persuja, jos ei tiedä pystyvänsä tekemään asioita, niitä ei missään nimessä pidä mainostaa , saatika houkutella äänestäjiä näillä turhilla mainoslauseilla ! Persut ovat pettäneet äänestäjänsä 6-0. Timppa on ihan suurin turhake suomessa ! Ikinä, milloinkaan en enää anna ääntäni persuille !!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maakunnan kuulumisia
Tyytyväinen
#19

Palasin Keski-Suomesta ja siellä oli ihmisillä oli aivan eri ääni kellossa.Päällimmäisenä oli mielessä tämä järjetön maahanmuutto. Kuulemma ilman persuja meno olisi ihan posketonta. Kiiteltiin sitä, että persut ovat olleet vaatimassa tiukennuksia ja jarruja pohjaan.

Tämmöisenkin toiveen kuulin: kolmen ässän ( SSS) sijaan olisi pitänyt olla SSR, eli Sipilä, Soini ja Rinne.
Tiedä häntä, ehkäpä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maakunnan kuulumisia
#20

….. Sipilä olisi hoidellut maakunnat, Soini maahanmuuton + ulkopolitiikan + talouskonnat ja Rinne ay-puolen JA lisäksi olisi saanut luvan OIKAISTA demareitten aikaan saamat ELÄKKEIDEN INDEKSIKOROTUSTEN LEIKKAUKSET.

Näin siellä maaseudulla tavalliset kansalaiset haastelivat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ihana Eu Persun paratiisi
#48

Kaikki tuki on annettava Timolle ja muille jotta ne saavat Brysselin miljoona palkkaisen viran !
Ei saa vastaan laittaa !
-Pakkohan Kreikkaan oli laittaa rahat
-Pakkohan pakolaisia oli ottaa 30000 yli sovitun
-Pakkohan se on homo laki sallia
-Pakkohan se oli Turkkiin 35 miljoonaa lahjoittaa
-Pakkohan se on puuttinia haukkua
-Pakkohan se on eurossa jatkaa ja olla hiljaa
-Pakkohan se on palkkoja pudottaa ja teollisuuutta ja duuneja tuhota
-Pakkohan se on ALV veroa nostaa etta saadaan firmat nurin ja yhteiskunnan herroille rahaa taskuun Brysseliin kuin Suomeen

Pakko se on ! Ei se muuten Brysselin juna Starttaa !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hyvä Paratiisi-lista
Vihainen
#83

Kokoomus on saanut hyvin kasvatetuksi tämän uuden PS-duunariosastonsa. Ihan yhtä hyvin kuin Puisto-osastonsa Vihreät.

Kokoomus sivistää kansaa!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruspaskanjauhajia riittää
#78

Se on tiedetty aina, että valtiolle ja kuntiin pääsee loisimaan suojatöihin vain, jos taskusta löytyy oikean puolueen jäsenkirja ja suhteita. Sama pätee myös Persujen kohdalla, eli uskollisille ei-mitää-asiaa-kyseenalaistaville, puolue- ja äänestyskuriin tyytyville uskollisille puoluepuudeleille löytyy aina ”hommia”.

Mitä taas tulee Persujen hokemaan ”isänmaallisuuteen”, pidä sitä lähinnä v*ttuiluna kohta jo edesmenneitä sotaveteraaneja kohtaan, jotka varmaan mieluusti menettivät terveytensä ja jopa henkensä sen vuoksi, että Suomesta on saatu tehtyä elintasopakolaisten lomahotelli samalla, kun oman maan asiat, kuten suurtyöttömyys on jätetty kokonaan hoitamatta.

Mutta, mikäs siinä on myös Persun elvistellessä, kun hyvät edut juoksevat, eikä pitkäaikaistyöttömyys osu omalle kohdalle. No niin, menehän nyt mussuttavaan kampaviineriä, niin kuin muutkin valtion ja kuntien hyväpalkkaiset virkaköpit. Samaan aikaan voidaan potkia pihalle vaikka avoimen sektorin työntekijöitä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vanhat rakenteet mädättävät yhteiskunnan
#2

Suomi on täynnä vanhoja, vanhanaikaisia rakenteita. Samoin EU ja koko maailma.

Pakolaispolitiikka on vanhakantaista. Turvapaikka-systeemi toimi ehkä toisen maailmansodan loppuvaiheissa, mutta se ei toimi enää nykymaailmassa.

Sosiaaliturvamallit luotiin savupiipputeollisuuden tarpeisiin. Enää ei eletä tehdasyhteiskunnassa, mutta sen aikaiset sosiaaliturvan rakenteet senkun porskuttavat. Uskomatonta hölmöläissysteemiä!
Olisi jo todella kiire siirtyä perustulotyyppiseen sosiaaliturvaan.

Suomen kielipolitiikka on tosi, tosi vanahanaikaista pakkoruotsineen. Pakkoruotsista olisi päästävä eroon niin pian kuin vain mahdollista.

Valehteleville poliitikoille pitäisi antaa kenkää nopeasti ja pysyvästi.
Ministerit eivät saa valehdella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ihana Eu Persun paratiisi
#49

Koita nyt tajuta etta pakkohan se on pakolaisia ottaa ei se Brysselin virka Timolle muuten aukea !
Se on pakko !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Höpö höpö!
#60

Höpö höpö!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persujen äänestäjä yli 10 v.
#67

Persut on perseensä myyneet täydellisesti ja härskisti!

-Kreikka
-Pakolaiset
-Velkaantumien
-Talous
-Kommunisitie nuoleminen
-Eu:n nuoleminen
-Venäjän haukkuminen
-Naton Nuoleminen
-Homojen nuolu
jne……….
ja kansa kärsii ja köytyy ja jälki polvet velkaantuu ja raiskaajat miehitää maan.

Ainoa poikkeus on Teuvo Hakkarainen !

Teuvo on myös persujen avain henkilö , se on ainoa joka voi nostaa kannatuksen nousuun , jos Teuvosta tehdään puheenjohtaja.
Toisaalta jos Teuvo lähtee puolueesta Persujen kannatus on sen jälkeen alle 2 %

PERSUJEN PITÄÄ VAATIA TEUVO PUHEENJOHTAJAKSI TAI PUOLUE PITÄÄ HAJOITTAA MUUTEN KOKONAAN !
Näin ei voi jatkua, äänestäjiä on kusetettu.Joku kuluttajan suojalaki äänestäjälläkin täytyy olla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persut on perseensä myyneet
#84

4 kuukauden jälkeen tähän listaan voi lisätä

-Terroristimaa Turkin tukemisen,rahoituksen ja nuolun 6 miljardilla jonka Eu löi pöytään riihikuinvaa rahaa !!!!
-Ukrainaan on myös lähettety velkarahaa
-Naton nuolenta on voimistunut entisetään ,nyt mennään todella kovilla kierroksilla ilman puoluerajoja.
Persut ja Heidi Hautala etunenässä !
-Pakolaisia ei ole edelleenkää saatu ajettua pois tästä maasta pummaamasta !

Eikö tässä maassa ole järkeä päässä kenelälkään muulla kuin Paavo Väyrysellä ???
Teuvo Hakkarainenkin on ollut täysin hiiren hiljaa koko vuoden onko Teuvkin perseensä myynyt tälle politiikalle vai mistä se johtuu…???

ps. olen äänestänyt persuja yli kymmenen vuoden ajan,nyt on aivan selvää että kaikki tuki on mennyt aivan hukkaan ja perseen myynnin tukemiseen .

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hessu vaan
Hämmentynyt
#3

Olette saaneet toki jotain aikaan mutta ihmettelen että kaikki asiat mitä pääministeri sipilä ajaa te olette mukana tai taustalta katsomassa ikäänkuin jäävinä koko asiasta olisitte jo hallituskauden alussa hajottaa hallituksen ja aloittaa uudestaan koko ruljanssin ja se mahdollisuus on vieläkin. Jos tämä on Perus-suomalaisten näkemys oikeudenmukaisuudesta että työttömät eläkeläiset ja työväki on ainoat talkoissa olevat nii hallelujaa sanon, rikkaille on verot madallettu ja ties mitä katumuslakeja ynnä hallintarekistereitä koitettu laatia jotta voivat saada lisää taskuuhinsa rahaa ja te hyvät Perus-suomalaiset olette aivan yhtälailla näissä mukana.
PS on pienyrittäjä puolue ja piste tuutte vielä yllättymään siitä kuinka paljo näillä hallituksen teoilla on vaikutusta pien yrittäjyyteen esimerkkinä kuljetusala jollekka berneri tais antaa viimmeisen asperiinin ikään kuin kostona akt..n perääntymiselle.
Jos tosissaan haluatte tehä jotai niin kuunnelkaa nyt kansaa se vaikeroi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hessu vaan
#4

Vielä lisään kirjoitukseen koska yhteen ei mahtunut.
kysymys ja toivoisin saavani edes jonkunlaisen vastauksen.
-Kysymys pääministeri Sipilä sanoi että maahanmuuton takia otetaan lisää velkaa jotta voidaan hoitaa maahanmuuttajat asiallisesti mutta sopeuttaminen valtiontalouteen tulee tältäkin osin vastaan joten keneltä otetaan? nostetaanko alvia vai mitä tehään? Köyhiltä ei voi tämän enempää ottaa koska eivät selviä nytkään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sipilä voisi kertoa
#21

Hyvä kysymys, ei taida Sipilä kuitenkaan vastata – ainakaan täällä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Persuja aanestanut
#51

Juha on peli mies ,se tekee ja uhraa kaikkensa Isis alueelta tulevien eteen kuten on teoista jo huomattu ja kuultu !
Motiiveista voidaan arvailla vaan.

ps. 2015 maahan muutto kustannusten lisa rahoitus vaatisi 2 % ALV noston joka tarkoittaisi yli 100 000 tyotonta lisaa !
Joten otetaan vekaa sanoo Juha.
Olisihan se hassua jos kustannusten ja palkkojen halpuutus talkoot muuttuisivatkin niiden nosto talkoiksi ALV noston myota.
ALV nostohan korottaa palkkoja ja kaikkia kustannuksia joka aiheuttaa palkan korotus vaatimuksia.

Politikot sanoo vaan etta antaa menna kun on alamaki vaan ,maen paassa haamotttaa Bryssel.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kottaraisenpönttöön tuijottelija
#5

Mitä olen kuulostellut, niin kyllä se suurin syy miksi Persujen tukemisen sijaan ollaan perustamassa uutta puoluetta, alkaa isolla T-kirjaimella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#13

Eli suurin syy on siis se perisuomalainen kateus. Kateuden kohteena on Timo Soini, joka on kasvattanut neljän miehen puolueen viisinumeroiseksi, Suomen toiseksi suurimmaksi eduskuntapuolueeksi ja todellisuudessa maan johtavaksi hallituspuolueeksi. Ja Timo on päässyt huipulle, oikein ministeriksi asti. Jä nyt on sen käänteisorgasmin paikka: Audin takapenkille.
…PS on jees, mutta Timo…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#76

Soini on rasite puolueelle, äänestän sitten kun Soini on syrjässä.
Siinä on todellakin ’mies paikallaan’, ei saa aikaiseksi mitään hyödyllistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

8065
Tyytyväinen
#6

Juurikin näin. Perussuomalaiseen politiikkaan voi vaikuttaa liittymällä Perussuomalaisiin. Arvostella saa , mutta pitää myös tarjota vaihtoehtoja, ei ainoastaan räkyttää! Liikkeet olisivat paljon nopeampia korjausliikkeiden suuntaan jos PS pystyisi yksin , tai edes toisen hallituspuolueen tukemana viemään asioita etten päin.Ymmärtäkää hyvät ihmiset että nyt eletään aikaa jona joudutaan edellisten hallituksien turmiollista linjaa korjaamaan, siinä onkin työsarkaa kun näillä edeltäjillä on niin vaikeaa ja tuskallista myöntää tekemänsä virheet.Kova on pelko jos tämä hallitus sittenkin onnistuu korjaamaan edellisten virheitä , sen kannatushan kasvaa, ja näin myös tulee tapahtumaan !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Hämmentynyt
#11

No niinhän se varmaan onkin.

Alku lähti lupaavasti, Soinin sanoin ennen vaaleja ” me emme tule äänestämään Kreikka kolmosen puolesta.

Tarina jatkuu Mäntylä uhosi miljoonasta köyhästä, joka on kansakuntamme häpeä ja siihen on saatava korjaus. Kehutte jostain parista kympistä ja YLE verosta, paljonko hallituksen toimet ovat tulleet maksamaan köyhille, ehkä pikkasen enemmän.

Asumistuesta Mäntylä kertoi, että kivet ja kannot on käännetty ja että paras mahdollinen ratkaisu on tehty. Mitä vielä palattiin vanhaan. Siis mitään parannusta ei saatu aikaan. Ja kehu oli kova. On se kumma kun ei osata laskea. No sankari mikä sankari.

Sit kehuitte kuinka pakolaiset eivät pääse ansiostanne suomalaisten ohi asunto jonoissa. Pari kuukautta meni ja ymmärsitte, että ne menevätkin.
Tiukka on ollut pakolaisohjelma. Likeelle pääsitte, ettei viimeiseen reiluun puoleen vuoteen ole tullut pakolaisia yhtä paljon kuin sitä edeltäneeseen 40 vuoteen.

jne, jne Lista loputon (1000 tuli täyteen)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

741132
#17

Olet tyypillinen henkilö, joka seuraa hallituksen tekemisiä opposition kuulijana.
Olet mennyt ns lankaan ja uskot oppositiota.

Mitä heillä olisi tarjolla tilalle?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Utelias
#18

Ei hyvä veli tai sisko tarvitse olla enkä olekaan opposition kuulija. menin lankaan kun kuuntelin ja uskoin Persujen tarinoita ennen vaaleja. Totuuden nimissä kerroppa minulle mikä lupaus on toteutunut.

Soini ilmoitti 22.12.2015 duunarin tunnilla hallitus saavutuksista mm. että omaishoidon tukea korotetaan. Tietääkö kukaan milloin ja paljonko ( ei ole otsikoita näkynyt kyseisen asian osalta)? Vai onko tääkin tyypillistä Persulaisuuta(parin kuukauden päästä vedetään takaisin, ettei se niin ollutkaan). Kai täällä joku on joka tietää asiasta?????

Ainoa KANNANOTTO kesäkuun jälkeen Omaishoitajat ja läheiset –liitolta, ettei hyväksy hallituksen päätöstä sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksujen korotuksista.

Ei ole näkynyt kannanottoa kiitoksen kera Omaishoitajat ja läheiset –liiton sivuilla mistään omaishoidon tuen korotuksissa, mitä ihmettelen.

No, eikö ole sanonta, että uho on tuho. Aika näyttäköön Persuille miten käy!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Oh:n tuesta ja eläkkeistä
#22

”Omaishoidon tukena maksettavia hoitopalkkioita korotetaan palkkakertoimella 1.1.2016 alkaen.

Omaishoidon tuen hoitopalkkion vähimmäismäärä on 1.1.2016 alkaen 387,49 euroa kuukaudessa. Hoidollisesti raskaan siirtymävaiheen aikana maksettava hoitopalkkio on vähintään 774,98 euroa kuukaudessa.” (KUNTAINFO)

Kyseisiä maksuluokkia on 3-4 ( ?) ja ne määräytyvät hoidon sitovuuden ja kuormittavuuden mukaan. Sosiaalipuolen työntekijät voivat arvioida tilanteen omaishoitajan kokemuksia kuunnellen. Siis kun hoitoisuus lisääntyy, voidaan siirtyä ylempään maksuluokkaan.

Korotukset eivät ole euromääräisesti suuria, mutta hyvä näinkin. Vertailun vuoksi kerron : esim. eläkkeisiin kohdistuu tänäkin vuonna miinusmerkkinen ilmiö, kun SDP:n valtakaudella ajama eläkkeiden indeksikorotusten leikkaus on edelleen voimassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Höpö höpö Puh!
Utelias
#61

”Hallitus tekisi viisasta politiikkaa, jos se kesän minineuvotteluissaan peruisi lapsilisiin, työttömyysturvaan ja työeläkkeisiin kohdistuvat leikkaukset tai kohtuullistaisi niitä olennaisesti.
KEHYSRIIHI 2014”

Mikään ei ole muuttunut. Ainainen kitinä vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

741132
#70

Kun kuuntelet radiota tai luet lehtiä hallituksen asioista, niin ei siellä muilla ole mielipiteitä kuin vain oppositiolla. Ja mielipiteet ovat tietty kielteisiä. Tätä tarkoitin.
Itse he eivät ole saaneet kuin maan perikatoon eikä uusia ehdotuksia nyt-toimenpiteistä heillä ole antaa.

Lisäksi joka free-lancer toimittaja husuista stillereihin jauhavat persujen vastaista mielialaa. Jopa musiikkitoimittaja Josper Knutas on samalla asialla kevyen musiikin ohjelmassaan.

Kun näitä päivästä toiseen kuuntelee, alkaa niihin jopa uskomaan.
Tällaista toimintaa sanotaan myöskin aivopesuksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

2014
Utelias
#72

#741132 , juuri näin se on kuten sanot.

Luin huvikseni vuoden 2014 ”kehysriihen” ajoista ja silloinhan valtiovarainministeri edusti SDP:ta ( Rinne). Aivan eri sävy lehtijutuissa! Vähäteltiin joittenkin leikkausten vaikutuksia ja tuotiin näkyvästi esille mitä EI aiottu tehdä veronmaksajien rökittämiseksi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

2014
#73

Mediaviikon kysely :
”Toimittajista puolet vasemmistolaisia, puoluekanta vaikuttaa sisältöön.

…ei tule yllätyksenä, että toimittajat luokitellaan valtaosaltaan demareiksi. Yleisradiota pidetään suorastaan demarilinnakkeena (62 prosenttia). Hesarissa demareita arvellaan olevan eniten, mutta ei läheskään siinä määrin kuin Yleisradiossa.”

11.10.2010

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

perus vuodesta 08
Tyytyväinen
#7

Hyvä kirjoitus. Tosiasia on, että jos haluaa vaikuttaa yhteisöön jonka jäsen on, se tapahtuu olemalla aktiivinen osa yhteisöä. Toisaalta jos kokee ettei halua tai voi vaikuttaa yhteisöön, silloin on syytä erota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Utelias
#12

Tiedä sit, mitä pitäisi tehdä jos on pelkkinä ”yes” naisina ja miehinä????

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joosua
Tyytyväinen
#8

Juurikin näin, että edellisten hallitusten olisi pitänyt tehdä nämä leikkaukset ja suunnan muutos, mistä ne nyt PerusSuomalaisia sättivät/haukkuvat/räksyttävät !? Aika raukkamaista käyttäytymistä !! Eikö niin???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hessu vaan
#10

Perussuomalaiset tippuu noin 3 vuoden päästä takiaispuolueeksi jos suunta ei muutu se on vaan näin. Jokainen jonka tiedän olleen ps..n kannattaja ei äänestäisi uusinta vaaleissa persuja minä mukaanlukien. Oikeudenmukaisuus mistä Timo Soini vaalien alla puhui ei todellakaan ole tapahtunut jo aikaisemmin köyhien ja vähävaraisten tuista leikataan surutta pois esimerkiksi lääketuista. Hallitusta muodostaessa Timon olisi kuulunuy saada varainministeri salkku vaan ei kiinnostunut siitä mikä lie syy siihen? Heh nii-in.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Terveiset maakunnasta
Tyytyväinen
#23

Täysin eri mieltä ollaan maaseudulla! Persuja äänestetään satavarmasti tulevissa vaaleissa. Gallupeille hymyilllään. Kylien hiljaiset miehet ja naiset ossaavat yllättää. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

heippa hei
Iloinen
#28

Onneksi maalta pako kaupunkeihin jatkuu ainakin seuraaviin vaaleihin asti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruspaskanjauhajia riittää
#79

Aivan sama tippuuko. Itse äänestin Persuja viime vaaleissa kolme kertaa: ensimmäisen, ainoan ja viimeisen kerran.

Kieroja KEPUlaisia ja maansa myyviä KOKoomuslaisia en aio äänestää, sen paremmin kuin työntekijöitä kusettavaa AY-vasemmistoa (SDP,VAS,VIHR). Suomessa nykyisin kaikki puolueet ovat todellisuudessa samanlaisia, eli kaikkia puolueita/edustajia kiinnostaa vain ja ainoastaan omien etujen ja pienen eturyhmän etujen maksimointi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

PS Nainen Espoo
Tyytyväinen
#9

Asiaa!
JOS PS EIVÄT olisi nykyisessä hallituksessa, niin maamme tilanne
olisi vieläkin katastrofaalisempi.
Nyt myös unohdetaan, että ei PS voi yksin päättää asioita –
hallituksessa on 2 muutakin puoluetta.
Paljon ollaan saatu aikaan nimenomaan pakolaispolitiikassa ja
paljon on työtä.
Näinä vaikeina aikoina meidän pitäisi vetää yhtä köyttä ja antaa
tukemme kansanedustajillemme ; sen sijaan, että näemme epärealistisia päiväunia uuden puolueen perustamisesta.
Suomella ei ole aikaa hukattavaksi, Suomi tarvitsee meitä kaikkia
NYT!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruspaskanjauhajia riittää
Vihainen
#80

”JOS PS EIVÄT olisi nykyisessä hallituksessa, niin maamme tilanne
olisi vieläkin katastrofaalisempi.
Nyt myös unohdetaan, että ei PS voi yksin päättää asioita –
hallituksessa on 2 muutakin puoluetta.”

Tätä samaa mantraa teiltä on jo kuultu kuukausikaupalla, mutta samaan aikaan kuitenkin hallituksessa ollessa ”kaikki kelpaa” ja saa kannatusta. Toisin sanoin, edelleen lässytätte ja annatte ihmisille katteettomia mielikuvia, vaikka todellisuudessa olette kannattamassa kutakuinkin kaikki mahdollisia asioita ja etenkin tavallisiin ihmisiin ja työttömiin kohdistuvia leikkauksia (työsuhdeturvan, palkkojen, työttömyysturvan leikkaukset, hintojen laskusta ei koskaan puhuta mitään!).

Samaan aikaan omat edut juoksevat, eikä valtion virastoissa ja ministeriöissä saati kuntien poliittisessa hallinnossa tarvitse nähdä vilua eikä nälkää saati luopua mistään saavutetuista eduista. Jos jonkun pitää säästää, se ei ole poliitikko eikä maajussi, vaan yksityisen sektorin työntekijä tai työtön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

DreamIsOver
#14

Tulevaisuus? Matalapalkkatyö=maahamuutto!! Tähänkö tähdätään ja tämäkö on Suomen kohtalo? Haloo, Suomi Natoon ja irti EUsta, oma valuutta Ruotsin, Tanskan, Islannin ja Norjan mukaisesti on toinen vaihtoehto.

”Avaimet ovat edelleen hallituksen käsissä. Ainoa reitti toipumiseen on työllisyysasteen nostaminen maksimaalisen joustavien työmarkkinoiden ja matalapalkkatyön mahdollistamisen kautta.

Ennen pitkää sopeutuminen tapahtuu tavalla tai toisella. Vielä saattaa olla pieni aikarako välttää massatyöttömyys ja yhteiskunnallinen kaaos.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

DreamIsOver
#15

Ennustustuksia vuodelle 2016:
Ruotsi liittyy Natoon, Britannia eroaa EUsta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

741132
#16

Olen täysin samaa mieltä Terhin kanssa.
Hallituspolitiikasta ja sen toiminnasta ei kuule itse hallituksen jäsenien suulla sanottuna mitään. Kaikki median antama informaatio hallituksen toimista tulee opposition suusta.
Tänäänkin Kansanradio- ohjelmassa oli aivopesua jossa eräs (ohjelmaa varten ostettu) vanhus kritisoi lääkekulujen leikkauksia aivan opposition suulla. Tietämättömät kuulijat uskovat tämänkin.
Menkää mediaan ja antakaa paukkua! Täällä kirjoittelu ei tuloksia tuota.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

DreamIsOver
#24

Kyllä keltaisen lehdistön toimittajat hakevat näiltäkin sivuilta jutunjuurta. Trollit käyvät myös täällä. Jos tänne kirjoitetaan asiallisesti, niin saattaa olla että he huomaavat kuinka valistunutta porukkaa PS kannattajat itse asiassa ovat, kuten Terhi ja öhöm minä itse…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Terveiset maakunnasta
Iloinen
#32

….ja öhöm, minä myös. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Larba
#25

Maahan päästettiin LAITTOMIA MAAHANTUNKEUTUJIA, ainuttakaan ei olisi tarvinnut päästää Ruotsista! Nyt tämä pelleily maksaa pari miljoonaa euroa PÄIVÄSSÄ. Jotkut ennestään rikkaat tekevät bisnestä vuokraamalla tiloja vokeille. MISSÄ VIIPYVÄT PIKAISET MAASTAPOISTOT? Liki kaikki pelkkiä elintasopakoloisia ja kusettajia. Kuinkahan monta tuhatta maassamme on keksityillä tai väärillä henkilötiedoilla? Ties vaikka saisivat jo rahaa muistakin hölmöistä maista.
Hallitusohjelmassa puhuttiin parista tuhannesta turvapaikasta ja maassa notkuu 30000 kun samalla oma kansa seisoo leipäjonoissa.
RAJAT KIINNI NIIN KANNATUS KASVAA YLI 30%IIN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Larba
#26

Ja vielä: ITSENÄISYYS TAKAISIN, irti EU:sta ja eliitin ja pankkimafian orjuudesta!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Hämmentynyt
#27

NIMIMERKILLE Oh:n tuesta ja eläkkeistä

”Omaishoidon tukena maksettavia hoitopalkkioita korotetaan palkkakertoimella 1.1.2016 alkaen.

Omaishoidon tuen hoitopalkkion vähimmäismäärä on 1.1.2016 alkaen 387,49 euroa kuukaudessa. Hoidollisesti raskaan siirtymävaiheen aikana maksettava hoitopalkkio on vähintään 774,98 euroa kuukaudessa.” (KUNTAINFO)

No jopas jotakin.

Mikäli olen ymmärtänyt asian oikein vähimmäismäärän korotus on ollut 2,82euroa ja raskaan siirtymävaiheen 4,39euroa siis kuukaudessa. Voi herranjumala sentään. Ihme se Persuilta olisikin mikäli noin kattavaa hallituksen saavutusta ei oikein puheenjohtajan suulla hehkuteltaisi.

Mut yksi sellainen pikkasen negatiivinen juttu on. Kun katsoo tota ”Muutoksia KELA:n etuisuuksiin vuonna 2016” ei toi 2,82 tai 4,39 paljon sydäntä lämmitä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei sentään heikennetty....
#33

….kuten kävi eläkkeille SDP:n ollessa hallitusvastuussa. Otahan selvää miten esim. oman (tulevan) eläkkeesi laita on, kun tehtiin aikoinaan tämä indeksikorotusten leikkaus.
Kun kerran nyt, 2016 on pakko säästää jostain, ettei jouduta kuuluisalle Kreikan tielle, olisin asemassasi iloinen, ettei sentään omaishoidon tuesta leikata,vaan maksetaan pikkuisen lisää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Muuta tukea omaishoitajille
Tyytyväinen
#35

Omaishoitajien tukemiseen lisätyistä määrärahoista osa käytetään jatkossa omaishoitajien vapaapäiväsysteemin kehittämiseen. Uskoisin monen tarvitsevan lisää sitää omaakin aikaa. Eikös huolehtiminen ole melkoisen sitovaa puuhaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Muuta tukea omaishoitajille
Tyytyväinen
#36

Omaishoidon tuen kattavuus kasvaa:
– 20 000 uutta sopimusta mahdollisuuksien mukaan vuosina 2016-2020

Kriteerien ja hoitopalkkioiden yhdenmukaistaminen:

– eri kunnissa omaishoitajat ovat aiemmin olleet eriarvoisessa asemassa. Jossain tukea ei ole maksettu juuri lainkaan, ja vastaavasti toiset kunnat ovat maksaneet kiitettävästi. Nyt kaikki tulevat olemaan ”samalla viivalla”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jatkuvaa kitinää!
Utelias
#37

Ihme kitinää jatkuvalla syötöllä! Kannattaa ottaa selvää, ennekuin alkaa vyöryttää syytä yhteen jos toiseenkin asiaan 1 puolueen kontolle!
Juuri PS tekee hartiavoimin töitä, että asiat lähtevät rullaamaan oikeaan suuntaan!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Hämmentynyt
#47

Tottakai hallitus siihen pyrkii, halvin vaihtoehto. Kaipa niistäkin jokunen saa palkkionkin.

Kirjoitat, että Jossain tukea ei ole maksettu juuri lainkaan, ja vastaavasti toiset kunnat ovat maksaneet kiitettävästi. Nyt kaikki tulevat olemaan ”samalla viivalla”.

Olet aivan oikeassa, että kuntien maksu kriteereistä on ollut suuria heittoja, mihkä se siitä muuttuu, koska kyse on harkinnan varaisesta päätöksestä, eikä subjektiivisesta oikeudesta. Joten siinä se samalla viivalla oleminen on.

Täysin sama luulo, kun kehuitte, että Persujen ansiosta pakolaiset eivät mene suomalaisten ohi asunto jonoissa. Pari kuukautta meni, jonka jälkeen ymmärsitte, että ohihan ne menee.

Jatkuvalle kitinälle sen verran, että jos vaikka viiskymppiä vie ja kaksi saa takaisin. Tietenkin se on kehumisen paikka. Ymmärtääkseni ei sitä Kokoomus eikä Keskusta paljon ole hehkuttaneet.

psSiitä täytyy perheemme olla kiitollisia, että meillä päin on toi omaishoitajuus kysymys hoidettu esimerkillisesti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Omaishoitajalle
#55

Arvoisa Nalle Puh, mikään ei siis ole hyvä vaihtoehto mielestäsi. Jos ei leikata, vaan pikkuisen mennään plussan puolelle , se on syvältä. Samoin jos koko maassa vihdoin on pakko maksaa samojen kriteereiden mukaan kaikille, aiheuttaa sinussa sitä ”kitinää”.

Kukaan ei pakota omaishoitajaksi. Jokainen valitsee itse lähteekö siihen rumbaan, vai ei. Itse olen ns. etäomaishoitaja, enkä ole vielä kysellyt mitään tukia.

Jos tekee tätä hoivaamista 24/7, on tottavie oikeutettu rahalliseen korvaukseen. Toivon, että jonain päivänä pystytään maksamaan enemmän. Yhteiskuntahan säästää isot summat, kun on omaishoitajia. Onneksi loma-/vapaa-aikaa ollaan järjestämässä lisää. Sekin on rahanarvoinen etu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
Utelias
#50

Indeksikorotukset. Onko hallitus todella niin köppöä porukkaa, ettei se keksi millä kyseinen asia voitaisiin kenties korvata? Nimi vois olla vaikka ”suuren indeksi vääryyden paikkaus” Onko muuten indeksikorotus tänä vuonna sama kuin 2015?

Onneksi on saanut tehdä töitä koko ikänsä ja eläkkeeseen ei ole kuin muutama vuosi. Selvähän se, että töitä tehneiden eläkkeitä tullaan tiputtamaan. Ei mulla mitään sitä vastaan vaikka se kohdistuisi itseenikin, kunhan köyhien asemaan saataisiin parannuksia.

Meteli teillä oli suuri oppositiossa, mutta entistä ahtaammalle köyhät vaan ovat joutuneet nyky hallituksen aikana.

Sit vielä tosta omaishoidonpalkkion korotuksesta. Se on kuin hyttysen paska joka ei ulos pääse , kun katsoo tota hallituksen leikkuria, joka tuppaa vaikuttamaan niin omaishoitajiin sekä hoidettaviin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nalle Puhille
Utelias
#56

SDP saisi itse olla korjaamassa tätä indeksiasiaa! Olivat Lipposen johdolla eläkkeiden kimpussa 90-luvulla ja Rinne ehti myös asialle 2014 (muistaakseni); vuoden 2015 alusta lähtien puree tämä viimeksi mainittu saksiminen.
Jos olet köyhimpien asialla, tämä on sellainen.
PS:n Kaj Turunen näyttäisi olevan erittäin aktiivinen puuttumaan vaikka tähän asiaan. Muissakin puolueissa on jo herätty. Kivasti saisi pinnoja se, jonka aloitteesta asia viedään maaliin…… 😉 Kuka ehtii ensin? 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
Utelias
#29

Olkoon rouva Kiemunki miten kyllästynyt noihin toteamuksiin tahansa, niin persut on myynyt perseensä Kreikan tukipaketin suhteen. Vain idiooteille menee läpi selittelyt siitä, miten oli jo päätetty jne. Persuilla tuntuu muutenkin olevan erityisen kova tarve kieltää omat takinkääntönsä, vaikka ovat niin ilmeisiä ja törkeitä.

Jos nykyisten hallituskumppaneiden kanssa ei tämän parempia kompromisseja ollut saavutettavissa, ei olisi kannattanut mukaan lähteä lainkaan. Syytelkää nyt vielä lisää äänestäjiä, kyllä se kannatus sillä varmaan nousee.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Valtamedia
Utelias
#30

Valtamedia on valjastettu persujen lokaamiseen. Sinisilmäisille suvakeille oli niin kova kolaus kun persut pääsi hallitukseen ja nyt lyödään oikein luvan kanssa. SDP on sama kuin konkurssi ja epäjärjestys.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
Hämmentynyt
#34

Avatkaa nyt hyvän tähden silmänne ja lopettakaa median ja äänestäjien syyttely! Persut on myynyt perseensä vaikka miltä kantilta asiaa yrittäisi katsoa. Hyvin pieniä tai käytännössä mitättömiä myönnytyksiä on saatu suurimmissa kysymyksissä taipumista vastaan. Näistäkin osa on kaikkea muuta, kuin persujen omaa käsialaa, mutta niistä yritetään kunniaa ottaa kokonaan itselle. Kuinka te kehtaatte? Ja kehtaattehan te!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#39

Nolla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#40

Mitä nolla? Luettele nyt vaikka niitä persujen ”omia ja vain persujen ajamia” saavutuksia hallituksessa, niin voidaan sitten yhdessä niitä tässä naureskella.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kioskin pitäjä
Tyytyväinen
#42

Reilut puoli vuotta takana ! Mitäs jos PIKKUISEN mentäisiin ajassa eteenpäin ja katsottaisiin sitten. Tämä kioskikin alkoi kannattaa vasta vajaat 2 vuotta aloittamisen jälkeen. Ja hallitus toimii paremminkin yhtiönä, jossa 1 ei päätä kaikesta omin päin.

Mitäs nämä 2 muuta ovat saaneet aikaan? Siis sellaista, mikä hyödyttää esim. sinua, Mikael?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#45

En äänestänyt niitä kahta muuta, vaan äänestin perussuomalaista. Perussuomalaisiin kanavoitui omani lisäksi kahden suuren kysymyksen osalta hyvin paljon ääniä. Koen sen jotenkin loukkaavana, että toisessa ollaan oltu täysin rähmällään (törkeä takinkääntö) ja toisessa näyttäisi aika tehotonta myös olevan, niin katsotaan vielä asiakseen haukkua äänestäjiä.

Eikä ole kyse siitä, etteikö ymmärrettäisi hallitustyöskentelyä ja kompromissien tarvetta. Oman näkemykseni mukaan puolue lähti nykyiseen hallitukseen mukaan luopuen liikaa omasta ilmeestään ja on taantunut muiden mitäänsanomattomien tasolle. Sitten vielä äänestäjien haukkumisen lisäksi rehvastellaan saavutuksilla, jotka ovat paitsi silmänlumetta (otettu toista kautta pienituloisilta enempi pois, kuin annettu) myös muidenkin tahojen edistämiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#52

Niin, mikä tai mitä se nolla nyt on. Tämmöinen hyvin ajankohtainen. PS nosti esiin Finnlinesin tarvapaikkaturismilauttailun, pyrkimysenä tukkia maahantuloväylä, olikohan Eerola ensimmäisenä asialla. Nyt poliisi ja raja hiukan tukisitivat. Tuhatkunta tunkeutujaa tuota väylää on tullut; taitaapi ehtyä. Mitä tekee suvakkiprofessorit? Lähtevät tuomitsemaan viranomaisten ansioakasta toimintaa. leena Meri kirjoittaa tuosta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikaelille
#57

Toki voit olla pettynyt. En kylläkään itse koe, että kukaan olisi syytellyt meitä äänestäjiä. Voithan sinä valita uuden puolueen. Toivottavasti löydät sopivan. Minä pysyn ”kotona” silloinkin, kun paiskoo räntää naaman täydeltä. Lykkyä sinulle Mikael! 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#62

Kyllä täällä blogeissa on syytelty siitä, että äänestäjät (kannatuskyselyihin vastanneet?) eivät ymmärrä mitä kaikkea on saavutettu hallituksessa. Tämä luulo on täysin virheellinen, kyllä se ymmärretään. Ongelmana vain on se, että ymmärretään myös varsin mainiosti, missä asioissa ei ole saavutettu mitään tai jopa luovuttu omista periaatteista – ja ne ovat ne suurimmat ja puolueelle eniten kannatusta tuoneet kannat. Ja ei, en valitse uutta puoluetta ainakaan vielä, vaan siirryn nukkuviin. Edes pienimmän pahan periaatteella en suostu äänestämään puoluetta, joka myy perseensä näin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#54

Mene nyt sinne vassareiden sivuille. Omasi ovat siellä…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#63

En mene, vasemmistolaista minusta ei saa tekemälläkään – joskaan ei täysin oikeistolaistakaan, varsinkaan ääri sellaista. Minua vain suuresti huvittaa se, miten persut yrittävät omat tekemisensä tai tekemättä jättämisensä peitellä muiden syyttelyllä ja pelottelulla siitä, miten muiden päästessä valtaan ne asiat vasta huonosti olisivatkin. Tuollainen on sitä todellista säälittävää politiikkaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Peruspaskanjauhajia riittää
#81

Teillä Persuilla näyttää olevan vahvasti narsismiin taipuvaisuutta, kun itse tekemättä jättämistänne asioista ja takinkäännöstä pitää koko ajan syyttää joko lehdistöä tai äänestäjiä tai varmuuden vuoksi molempia! Ja peiliin katsominen ei tule missään vaiheessa edes mieleen?!

Alkaa kuulostamaan touhu ihan tunkkaiselta Neuvostoliitolta tai 40-luvun Saksalta, jossa oli myös suuria SSS-johtajia. Milloinkahan Suomessa alkaa poliittisen eliitin kannalta ”vääräuskoisten” puhdistukset? Jos äänestystulos tai mielipiteet eivät miellytä, vaihdetaan aitoon IRAK-tyyliin tarvittaessa kansalaiset, jotka äänestävät väärin, tai joilla on väärät mielipiteet. Kai kohta Suomessakin nähdää vaaleja, joissa äänestysprosentti on 110%.

Nykyinen ”avoin” lehdistö Suomessa on ollut jo jonkin aikaa pelkkä vitsi! YLE, Helsingin-Sanomat, Ilta-Sanomat, Aamulehti, … jne. Kovasti on SSS-hallituksen aikana myös uutisten kommentointimahdollisuuksia vähennetty. Tämä on sitä SSS-hallituksen sananvapautta…

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vihervasenlaita....
Utelias
#82

Kuulostat Charlie Blackilta, vanhalta tutulta peruspaskanjauhajalta……. 😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Smeg
#31

Uusi SUOMIDEMOKRAATIT-puolue tulee tekemään jytkyjenjytkyn ensi eduskuntavaaleissa. Kannatus tulee olemaan yli 20%, persut jäävät n. 7%:iin. Sitä saa mitä tilaa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#38

Yhdenasianpuolueella ei ole minkäännäköisiä tulevaisuudennäkymiä. Agenda, mikä perustuu tämänhetkiseen maahanmuuttoon. Jos vähän tarkemmin mietitte, SD on palvelus perussuomalaisille ja suomalaisille. Suvakit saavat rasismille kasvot ja kaikki ihmiset yli puoluerajojen voivat vapaasti äänestää Perussuomalaisia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#41

Miksi mahdollisen Suomidemokraatit puolueen pitäisi olla vain yhden asian liike? Olkoonkin, että tuolla yhdellä asialla on saavutettavissa suuri kannatus tällä hetkellä, niin varmasti muutakin löytyy agendalle. Mutta jatkakaa toki siellä persuissa vain syytösten ja haukkujen huutamista joka taholle: äänestäjille, medialle ja muille puolueille. Kyllä te sillä varmasti nousette, antaa mennä vaan. Ei kannata katsoa omaan pesään, siellä ei varmasti ole mitään vikaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kioskin pitäjä
Tyytyväinen
#43

Löysin tämän puolueen ( PS) vast´ikään ja muuhun en vaihda.
Suomidemokraatit on täysin alkutekijöissään, enkä jaksa uskoa joihinkin heidän tavoitteisiinsa. Paljon on myös yhteneväisyyttä PS:n pyrkimysten kanssa. Tarjolla on valmis, hyvä puolue, jota voi vielä kehittää.
Mutta jokainen on vapaa kokeilemaan tätä uutta porukkaa, mikäs siinä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Suora kansanvalta?
Utelias
#44

Mitä se käytännössä tarkoittaa, että Suomidemokraatit ajaa suoraa kansanvaltaa? Sitovat kansanäänestykset, niilläkö demokratia toteutuu? Montako äänestysikäistä Suomessa on? Jollain adressilla eroon EU:sta ja monenko suomalaisen äänellä? Jne., jne.

EPÄILEN!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#46

Niin, puoluetta ilmeisesti voi kehittää, kunhan se tapahtuu pj:n haluamaan suuntaan. Hänen kyseenalaistamisensa taitaa olla nopea tie ulos puolueesta – tahtoi tai ei?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikaelille
#58

Jos pj reissaa työnsä vuoksi maailmalla, siitä moititaan. Pitäisi ilmeisesti olla täällä kekkosena koko ajan. Vahvaa johtajaa kaivataan : ” Jos Kekkonen olisi nyt päättämässä, meno olisi ihan toista!” Eihän Soini sentään pressa ole, vaikka välillä näyttää, että samaa odotetaan pj:ltamme.

Sitten kun johtaja ON vahva, syytetään diktaattoriksi. Kovin on ristiriitaista. Vai onko äänestäjissä ja puolueväessä tyyppejä laidasta laitaan. No taitaa olla. 😉

PJ on nimenomaan toivonut, että puolue ei olisi yhtä kuin Soini, vaan että ministerit ja kansanedustajat alkaisivat rohkeasti toteuttaa PS:n politiikkaa ilman, että hän (Soini) itse on koko ajan häsläämässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Mikael
#64

Minä kirjoitan vain ja ainoastaan siitä, miten itse asiat koen. Siihen mitä mieltä muut ovat pj:sta, en voi ottaa kantaa. Ei tarvitse mennä kovin pitkälle taaksepäin ajassa, kun oli erottamisia jne. melko kyseenalaisin perustein, vaikka oma toiminta varmasti antoi sijaa kyseenalaistaa hallituksessa toimimisen jos puolueen omaa ohjelmaa minkään arvoisena pitää.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

I, Robot
Utelias
#53

No luehan nyt ensin SD:n ohjelma ja koeta löytää sieltä jotakin muuta. Jäsenissäkin on oikein voittaja-ainesta runkona. Toivottavasti, mikä se puolihomo nyt olikaan nimeltään, älyää liittyä ja pyrkiä johtoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Sama toive
Iloinen
#59

Joo, se kaveri X puheenjohtajaksi ja kaikki rutisijat tähän sakkiin. 😀

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nalle Puh
#65

Nimimerkille Omaishoitajalle.
Jos koko maassa vihdoin on pakko maksaa samojen kriteereiden mukaan kaikille, aiheuttaa sinussa sitä ”kitinää”.
Voi hyvä hyssykkä ns. etäisomaishoitaja mitä sitten tarkoittaakin. Uskotko tosiaan että nyt on oikeudenmukaisuus löytynyt koska nyt on ns. ”pakko maksaa samojen kriteerien mukaan”. Älä unta nää. Se on vain sanan helinää. Kenen harkinnan alla ylipäätänsä se oli ennen ja kenen se on tällä hetkellä, päätettäessä kelle maksetaan ja paljonko.

Sit toi Jos ei leikata, vaan pikkuisen mennään plussan puolelle , se on syvältä.
Ainakin mulle se lopputulos ratkaisee. Jos köyhä omaishoitaja saa euron sieltä, mutta toisaalta viedään viis. Niin lopputulos on mielestäni negatiivinen. Ei hyvä.

Se on aivan sama juttu, jos lähden tavoittelemaan 10:n km ennätystä. Kilometrin jälkeen olen edellä aikataulua. Mutta piru kun toi lopputulos ei ollut lähelläkään ennätystä. No eipä tolla kokonaisajalla niin väliä, olinhan kilometrin jälkeen ennätys vauhdissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Vaili, vali, vali...
Vihainen
#66

# 65 Alahan jo mennä omiesi joukkoon! Tuota marinaa ei kukaan jaksa enää kuunnella! Etsi helewetissä semmoinen porukka, joka miellyttää 101-prosenttisesti!! Tai perusta oma, kun olet tietävinäsi kaiken!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Negatiivisuudesta
Utelias
#68

”– Myrkylliset ihmiset kommentoivat kaikkea negatiivisesti. Jos yrittää vähän iloita, he yrittävät ampua ilon heti alas. Sen sijaan, että yrittäisi parantaa niitä ihmisiä, kannattaa ottaa äkkiä etäisyyttä.” Yle/ 5.1.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

huh huh sano nallePuh
#74

Ehkä kylmä totuus satuttaa, mut sille ei voi mitään. No Kreikka nelosta tässä vartutaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aina löytyy uusi aihe
Iloinen
#77

# 74 Vartu ihmeessä Kreikka-nelosta. Onhan sulla varmasti kunnon eväät, että jaksat odottaa. Jos onni suosii, saat uutta ja tuoretta marinan aihetta! Jos kuitekin petyt, siinä vasta onkin syytä nillittämiseen.
😉

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Negatiivisuudesta
Utelias
#69

”….jatkuva negatiivisuus on oireilua ja huonovointisuuden pursuamista yli. Kyynisyys on aikuisille tyypillinen tapa sopeutua elämän pettymyksiin. Mitä enemmän on joutunut luovimaan elämän karikoilla, sitä suurempi on kyynistymisen riski.” Yle/ 5.1.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Elämäniloa voi opetella
Iloinen
#71

Liity mukaan sellaiseen toimintaan, jossa voit vaikuttaa omaan ja mahdollisesti myös muiden hyvinvointiin : uusi harrastus, vapaaehtoistyö, POLITIIKKA….. Älä jumitu naputtelemaan kitkeriä vuodatuksia päivästä toiseen. Jos otattaa, sano se jämäkästi kerran tai kaksi, mutta älä jää katkeryytesi vangiksi. 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Joku satunnainen lukija
#75

Luin tässä tällaisen dokumentin kuin ”HALLITUKSEN MAAHANMUUTTOPOLIITTISET TOIMENPITEET” (Hyväksytty hallituksen neuvottelussa 11.9.2015)

Jos tuo on se maaginen maahanmuuttopoliittinen ohjelma josta PS mielellään ottaa itselleen kunnian, niin mikä tuossa on niin erityistä etteivät muut puolueet olisi samaan pystyneet? Mikä tuossa on erittäin tiukkaa? Miten PSn peukalonjälki näkyy ks. dokumentissa?
Dokumentti löytyy osoitteesta

http://valtioneuvosto.fi/documents/10616/334517/Hallituksen+maahanmuuttopoliittiset+toimenpiteet/186046e8-46c7-450c-98cf-45b2e2d19c2c

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000