Perussuomalaiset

Terhi Kiemunki

Enemmistö suomalaisista on realisteja

7 kommenttia

Kymmenen vuoden ajan olen kuullut tavallisten suomalaisten kertovan mielipiteensä monikulttuurisuuden syleilystä ja liian löyhästä maahanmuuttopolitiikasta. Viimeisen kahden vuoden aikana olen kiertänyt kymmeniä mielenosoituksia ja rasistisiksi väitettyjä tapahtumia, joihin on osallistunut ihan tavallisia ja kaikenikäisiä suomalaisia miehiä ja naisia. Olen saanut satoja viestejä ja sähköposteja. Olen kuullut samoja mielipiteitä toriteltalla, kauppakeskuksissa ja bussissa. Moni on kiittänyt ja toivottanut voimia.

He eivät uskalla julkisesti kertoa mielipidettään ja se on ihan ymmärrettävää. He kaikki näkevät miten käy jos kertoo mielipiteensä, että rekisteröimätön liikkuminen Schengen alueella on lopetettava, että järjestelykeskuksessa vietetystä ajasta ei pidä maksaa vastaanottorahaa eikä sosiaalietuuksia, että turvapaikanhakijoiden vastaanottamisessa tulisi ensisijaisesti suosia helposti länsimaiseen kulttuuriin sopeutuvia ihmisiä, että perheenyhdistämisen kriteerejä tulisi tiukentaa siten, että sen edellytyksenä on sosiaalituista riippumaton toimeentulo ja että viranomaisten tulee palauttaa ne kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat, jotka eivät poistu maasta vapaaehtoisesti.

Monet tavalliset suomalaiset ovat kertoneet pelkäävänsä, että turvapaikanhakijoiden maahantulo kasvattaa terrorismin uhkaa ja rikollisuutta. He ovat sitä mieltä, että laittomasti Suomessa oleskelevat kielteisen päätöksen saaneet turvapaikanhakijat ovat uhka yhteiskunnan sisäiselle turvallisuudelle ja vakaudelle. Nämä suomalaiset eivät hyväksy nykyistä liian löyhää maahanmuuttopolitiikkaa, he eivät hyväksy sitä, että Suomen pitäisi olla koko maailman sosiaalitoimisto.

Olen kuullut nämä samat asiat uudelleen ja uudelleen. Nyt ne on todettu sisäministeriön teettämässä laajassa tutkimuksessa. Enemmistö suomalaisista on sitä mieltä, sanoipa äänekäs vähemmistö mitä tahansa. Itkupotkuraivari ei auta, ei edes faktantarkistaja.

Äskettäin Yle selvitti, että enemmistö kuntavaaliehdokkaista haluaa lisää turvapaikanhakijoita kuntaansa, Tampereella näitä ehdokkaita oli 87 prosenttia. Enemmistölle suomalaisista äänestäjistä jää siis hyvin vähän vaihtoehtoja vaaleissa. Nyt on kuitenkin rajanveto niin selkeä, että pettyneidenkin äänestäjien on useimmissa kunnissa helppo löytää ne ehdokkaat jotka uskaltavat viedä heidän mielipiteensä päätöksentekoon asti. On selvää, että kunnissa ei voida vaikuttaa valtakunnan tai Euroopan maahanmuuttopolitiikkaan, mutta kuntavaalien tulos on selkeä suunnan näyttö sille mitä Suomen kansa haluaa.

Kuntapäättäjät voivat vaikuttaa oman kuntansa maahanmuuttopolitiikkaan. Kunnassa päätetään vastaanottokeskuksista, pakolaiskiintiön määrästä ja laittomasti maassa oleskelevien palveluista. Kunnan ei tarvitse luoda ohituskaistoja asuntojonoihin eikä henkilöstön maahanmuuttajakiintiöitä. Kunnassa voidaan siirtää järjestöavustusten painopiste kansallista ja paikallista kulttuuria tukeville yhdistyksille ja luopua ideologisista monikulttuuritavoitteista.

On aivan turvallista kirjoittaa äänestyskopissa numero ja sulkea katseilta lipuke. Äänestää voi ilman leimatuksi tulemisen pelkoa ja toivon todella, että nämä 80 prosenttia suomalaisista sen tekevät.

Osallistu keskusteluun!


7 kommenttia
Nimetön
#1

Nyt on kuitenkin rajanveto niin selkeä, että pettyneidenkin äänestäjien on useimmissa kunnissa helppo löytää ne ehdokkaat jotka uskaltavat viedä heidän mielipiteensä päätöksentekoon asti.

Yksinäisenä sitä voi huudella ja kirjoitella, mutta se ei riitä, vai mitä entisenä Perussuomalaisena tuumaat.

ps. Koittakaahan Velton kanssa kaiken varalta sopia, kuinka jaksatte kokouksissa vaihdella vuoroja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

En ”ymmärrä” mikä siinä on niin vaikeaa ts.mahdotonta kertoa oma mielipiteensä,painottaen omaa kantaansa esim.olla kriittinen mutta – ei rasisti – jos sitä ei uskalla ääneen sanoa. Pelkäämällä,niin hiukka ihmetyttää ” politiikkaan lähtökin ” tai muutoin yksittäisenä kansalaisena/kuntalaisena.
Ketä pitää pelätä omista mielipiteistään kun sen harkitusti että perustellusti kertoo – vaikka omassa kunnassaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

On surullista, kuinka moni suomalainen ei uskalla sanoa mielipidettään. Ihan kun olisimme nyt valtio, jossa rankaistaan toisinajattelijoita, kuin olisimme suuren hirmu vallan alla, jossa oma minä jää varjoon ja täytyy olla vaan hiljaa. Sitäkö me haluamme? Semmoinenko on nykyajan suomi. Jos sanot poikki puolisen sanan mamusta, niin rasisti, jos taas puolustat mamua, niin suvakki. Ei voi olla väli muotoa? Jos pelottaa minne suomi oon kääntymässä ja mitä tapahtuu kun kirkkain silmin avaamme ovet kaikille, mutta haluamme samalla auttaa oikeasti hädässä olevia, mihin kategoriaan sitten kuulun? Sananvapaus, se täytyy saada olla. Täytyy voida sanoa, että mua pelottaa, oikeesti ja ihan helvetisti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#5

Terhi – jotenkin noin se nykyisin menee ettei arvata ts.jopa uskalleta sanoa omaa mielipidettä harkitusti.
Esim.kuntavaaliehdokkaalla kuin myös yksittäisillä kansalaisilla on siihen täysi oikeus jopa velvollisuus kertoa.

Itse olisin kriittinen henk.koht.mutta en sillä tavoin josta voitaisiin vedenpitävästi todistaa – rasistinen leima – ”suvakki/rasisti”… on jokin nykymuotoinen huulenheitto jos ei käy ”vastapuolen” imagoon.

On tervettä maahanmuuttoa kuin pakolaisuutta joka pitää hoitaa ns.kansanomaisesti … ilman leimoja mutta suurempaan joukkoon mahtunee ”onnenonkijoita”… no,onko tämä rasistista – on,jos jokin niin tulkkaa.

Maailmalla kuin omassa maassammekin on todellista hätää,siitä huolimatta vaikka olemme onnellinen kansa että sivistynyt yhteiskunta. Ei käännetä kuitenkaan selkäämme oman maamme todellisista kipukohdista ja niitä on.

Mikä tätäkin kansakuntaa vaivaa onnellisuuden vanavedessä jota kutsuttaneen ” sivistyksen kehdoksi” ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Näin on.

Kehoitan kaikkia islamia ymmärtämättömiä lukemaan Martti Ahvenainen kirjaa ”ISLAM RAAMATUN VALOSSA”.
Kehotus koskee myös Terhiä!

Kirja on tieteellinen tutkimus kirjasta nimeltä Koraani. Kirja ei hehkuta eikä hauku.
Sen luettuaan on islamin ymmärtämisen realiteetit hallinnassa. Sitten vasta voi ymmärtää tosiasioita siitä miten muslimi käyttäytyy tietyllä tavalla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ville Huhtala
Tyytyväinen
#6

Terhi ajaa oikeita asioita ja on oikeasti isänmaallinen. Tuntuu niin turvalliselta ajatella, että meillä on noin rohkea ihminen ajamassa asioita. Joskus on mennyt usko koko politiikkaan, mutta Terhi on palauttanut sen takaisin. Kaiken tuen tulet minulta saamaan:)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kille
#7

Päättäjissä on vähä-älyistä, omaa etuaan ajavaa sakkia pilvin pimein.
Nuolevat EU-eliittiä palkintovirkojen toivossa.
Ei ihme että asiat on päin persettä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000