Perussuomalaiset

Sampo Terho

Perussuomalaisten uusi alku

40 kommenttia

Timo Soini ilmoitti viime sunnuntaina, että kesän puoluekokouksessa hän luopuu puolueen puheenjohtajuudesta. Soini on johtanut puoluettamme 20 vuotta ja hänen saavutuksensa suomalaisessa politiikassa ovat vertaansa vailla. Hänen väistyessään puheenjohtajan paikalta siirtyy puolue kokonaan uuteen vaiheeseen, jossa puolue täytyy osin keksiä uudelleen.

Ilmoitin maanantaina omasta ehdokkuudestani puolueen puheenjohtajaksi ja samalla esitin suuntaviivoja puolueemme tulevaisuudesta, mikäli kenttä antaa minulle pyytämäni luottamuksen ja valitsee minut puheenjohtajaksi.

Puolueemme on uudistuttava, mutta me rakennamme uudetkin ohjelmamme perinteisten arvojemme kestävälle pohjalle. Perussuomalaiset on isänmaallinen ja Suomen itsenäisyyttä puolustava puolue. Me arvostamme rehellisyyttä ja suoraa puhetta, me kunnioitamme työtä ja ahkeruutta. Me haluamme enemmän vapautta ja vähemmän holhousta. Me ylläpidämme hyvinvoivaa ja turvallista Suomea, jossa kaikilla on mahdollisuus pärjätä.

Näiden arvojen pohjalta nostan keskeisiksi poliittisiksi teemoikseni talouden ja työllisyyden, EU-politiikan ja maahanmuuttopolitiikan. Olen valmis jäsenistömme niin halutessa ottamaan EU-kansanäänestyksen seuraavien eduskuntavaalien keskeiseksi teemaksi. Maahanmuuttopolitiikassa Suomen on pyrittävä vähentämään taloudellemme haitallista maahanmuuttoa, kun taas yhteiskuntaamme hyödyttävälle maahanmuutolle on syytä olla avoin. On poistettava perusteettomien turvapaikkahakemusten vetotekijät ja mm. pidettävä kiinni siitä, mitä hallituksessa on sovittu perheenyhdistämisen kriteereistä. Samoin tulen kiinnittämään huomiota turvapaikanhakijoiden EU:n sisäisten siirtojen epäreiluun toteutumiseen.

Suurena puolueena meiltä on myös löydyttävä ratkaisumalleja kaikkien muidenkin politiikka-alojen ongelmiin, joita Suomi tulevaisuudessa kohtaa. Tämä vaatii laaja-alaista ja rohkeaa ohjelmatyötä. Kuntavaalien jälkeen tulen esittämään ohjelmatyön rungon, joka minun johdollani puolueessa tehtäisiin. Ohjelmani työnimi on ”Uusi alku” ja se katsoo pitemmälle eteenpäin, kuin vain tähän tai seuraavaan vaalikauteen.

Ohjelmani tulee osoittamaan, että me Perussuomalaiset olemme edelleen Suomen politiikan ja yhteiskunnan suurin muutosvoima. Me olemme vaihtoehto vanhoille puolueille. Me emme käperry sisäänpäin tai takerru menneeseen, vaan teemme tulevaisuutta ja edustamme kansainvälistä (mutta kansallismielistä) aatevirtausta, joka ympäri länsimaita on nousussa.

Ohjelmani huolehtii ennen kaikkea siitä, miten tavallisen suomalaisen elämä voisi olla mahdollisimman hyvää. Miten jokaiselle annetaan otolliset ja tasapuoliset mahdollisuudet menestyä Suomessa vielä 2020-, 30-, 40-luvuilla, ja miten jätämme Suomen seuraaville sukupolville entistä parempana. Tässä suhteessa Perussuomalaiset ei muutu koskaan. Me olemme kansanliike, kansan puolesta.

Haluan ohjelmassani myös ylläpitää ja kehittää suomalaista kulttuuria ja elämäntapaa osana monimuotoista maailmaa. Ihminen ei elä vain materialle tai materiasta. Henkinen kehitys on keskeinen osa ihmisen hyvinvointia, eikä yhteiskunta kehity ilman yksilöiden kehitystä. Ne, jotka kaipaavat politiikkaan arvoja ja aatteellisuutta, tulevat löytämään kodin minun johtamastani perussuomalaisesta puolueesta.

Minä todella haluan johtaa tämän puolueen kohti tulevaa, jos kenttä antaa minulle tukensa. Olen jo saanut korvaamattoman arvokasta kokemusta eduskuntaryhmämme johtamisesta. Olen tälle puolueelle kaiken velkaa ja haluan maksaa velkani. Jäsenistö päättää, onko puolueen puheenjohtajuus se tapa, jolla velkani maksan.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


40 kommenttia
Nimetön
#1

Jos tulet valituksi niin tee heti alussa selväksi se että Soini ei ohjaile sinua ja piilojohdan perussuomalaisia, jos on pieninkin epäilys että niin tapahtuu kannatus ei tule nousemaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Timohan sanoi että se on Ulkoministerinä Hallitus kauden loppuun ja PISTE ! Siihen ei ole uudella Puheenjohtajalla Sampolla mitään sanomista vaikka paikka hänelle kuuluisikin.
Tästä Syystä Lindströmin on luovutettava Ministerin paikka Sampolle heti ! Kun eilen Sipilä teki selväksi ettei puolikkaasta Ministerin paikan luovutuksesta neuvotella lähiaikoina.
Ilman Sampon Ministerin paikkaa on” vaarana ”että Hallaaho tulee ja voittaa ja Vie Timon Ulkoministerin salkun !

Kun Hallitus tajuaa tämän vaaran niin uskon että ne katsovat parhaaksi jakaa Lindsrömin salkun puoleksi vastoin Sipilän eilistä kannanottoa,ellei sitten Lindsröm luovuta suosiolla sitä ennen koko salkkua Sampolle.

On selvää ettei Hallitus voi ottaa sitä riskiä että Hallaahosta tulisi Ulkoministeri ! Sehän olisi katastrofi Merkkeliä ja Hollandea ja Obamaa nuolevalle Suvakki/Eu-Trolli Halitukselle.

T.Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Jokainen järkevä tajuaa että matkalla alle 5 % muuttuvaksi Puolueeksi ainoa mahdollisuus suunnan muutokseen on Hallaahon voitto.
Se tosiasia ei hetkauta Persu Ministereitä jotka pelaa upporikasta tai rutiköyhää nuollessaan itselleen Brysselin Eu/Nato Miljoona virkojaan.
Jos Persu Politikot todella ajattelisi äänestäjiä ja isänmaan etua niin Hallaaho pitäisi julistaa puheen johtajaksi yksimielisesti heti nyt ennenpuoluekokousta.
Se olisi kaikkien etu ! Mutta Brysselin miljoonat sokaisee silmät ja sen varjolla tämä maa pilataan kaikilla sektoreilla mm. Haalitaan pakolaisia,lähetetään rahaa Kreikkaan,Turkkiin ja Ukrainaan Velkaannutaan .Menetetään työpaikkoja ja Pilataan suhteet Naapuriimme Venäjään ja jopa toiseen suurvaltaan kaukaiseen Usa:han ääliömäisen Eu-Trollauksen ja perseen nuolennan takia !

t. Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Halla-aho kertoi helmikuussa iltalehdelle, mikäli hänestä tulee perussuomalaisten puheenjohtaja ei hän välttämättä halua ministeriksi, ei varsinkaan ulkoministeriksi.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703062200081011_pi.shtml

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Kyllähän puolueen puheenjohtajalle kuuluu suurin ministerin salkku,joka sitä ei ota ei kannata olla puheenjohtajanakaan sellainen joutaa martta kerhoon.

Pitää muistaa tosiasia että jos Persut ei olisi persettä myyneet
pakolais,puolueettomuus,rahanjako,Eu,Autoveron poisto ym. politiikassaan niin Halitus olisi varmaan jo kaatunut olisi tullut uudet vaalit ja Persut olisi 100 % varmuudella yli 25 % kannatuksella Pääminsiteri puolue nyt.
Mutta kun Perse myytiin 20% puolue on matkalla 5 % puolueeksi.
Me äänestäjäthän me ratkaisemme viimme kädessä kaiken Puolueen puheenjohtajan pitää kantaa raskainta salkkua näin on aina ollut ja tulee olemaan.
Jos Soini ei olisi Persettä myynyt se olisi nyt Pääministeri eikä sillä eikä kenelläkään muulla tulisi mieleekään että edes muita ehdokkaita olisi edes tulossa puheenjohtajaksi .

t. Persut on perseensä myyneet

SITÄ SAAT MITÄ TILAAT……..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#16

Me äänestäjät ei todellakaan tilattu

-Pakolaisia tänne meidän kustannuksella sikaileen
-Rahan lähetyksiä Kreikkaan,Turkkiin ja Ukrainaan
-Autoveron poisto valetta
-Valtion velkaantumisen jatkoa
-Puoluettomuus politiikasta luopumista
-Eu perseen nuolentaa
-Viron vero mallin panttausta

Mutta kun nämä tilauksista huolimatta toimitettiin ja verot ja velat nousee ja kulut kasvaa , kun me emme voi vetää enään meiltä huijattua ääntä poiskaan ,ainoa vaihtoehto demokratiassa on odottaa seuraavia vaaleja tästä syystä on 100 % varmaa että Persujen kannatuksen lasku on yhtä suurta kuin kusetuyksen määrä joka meidän äänillä tehtiin.

Suomeen olisi saatava kokonaan uusi puolue jossa voisi olla entisiä järki-Persuja ,jota voisi äänestää ja sähköinen äänestys jonka voi voi perua ja systeemi että jos esim. 1/3 perutaan niin silloin lentää Puolue Hallituksesta ulos,se pakottaisi rehellisyyteen ja lopettaisi perseen myynnin oman edun kustannuksella.

t.Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
#19

Eikös se Halla-aho sanonut, ettei haikaile ministerin salkkua? Parasta olisi, että kaikki hallituspuolueet saisivat yhden lisäministerisalkun. Pitäisi perustaa erillinen Maahanmuutto/EU ministeripesti. Vokit, Migri, palautukset, kotouttaminen sen alle. Tulisi jotain tolkkua nykytilanteeseen ja Halla-ahon osaamista päästäisiin käyttämään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Missä persu, siellä ongelma
#23

No mutra, eikös Sipilän, Orpon ja Timpan lanseeraaman KINKYn puitteissa myös ministereiden määrä pitänyt puolittaa? Nyt näyttää taas poliittisten kumileimasimien määrä ja muu suojatyöhallinto pikemminkin kasvavan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

Perse on myyty

-Puolueettomuus-
-Paska maille rahanjako-
-Pakolais –
-Velkaantumis-
-Autoveron poisto
-Eu/Nato nuolemis-

POLITIIKASSA / VAALILUPAUKSISSA

Tästä syystä puolueen kannatus on romahtanut KERROPPA Sampo miten meinaisit muuttaa linjaa ja SAADA UUDEN ALUN 20 % Puolueeksi ja korjata tilanteen .Me Persujen äänestäjät ja myös varmaan Kansan edustajat( joista 3/4 on vaarassa pudota) seuraavissa vaaleissa haluisimme kuulla sen .
Perseen nuolenta ja myynti on nyt kerta kaikkiaan loputtava tai Persut niminen puolue loppuu ja kuihtuu pois.

t.Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Ei riitä että pakolaisten vetotekijöitä poistaan !!!!!!

SAATANA ovi on pantava kiinni kun pakolais kiintiö (n. 1000/ Vuodessa)ylittyy (tai olisi pitänyt laittaa) eihän Ravintolaankaan ovimiehet laske paperittomia tai väkeä enempää kun on sovittu !!! muuten tulee ovi miehelle potkut ja sakot . Sillä uhalla ylimääräiset yrittäjät lentää niska perse otteella ulos jos ei sana tehoa ja jos vastaan pullikoi tulee pampusta ja pippuri sumuttimesta.
Miksi meidän raja miehet nukkuu kun rajat vuotaa ????
Miksei rajamiehille laiteta samaa ukaasia päälle kuin ravintolan portsareille että ne saisivat /joutuisivat toimimaan sakon ja työpaikan menetyksen uhalla.

Suomen on laitettava Pakolais kiintiö 0:llaan ainakin 40 vuodeksi koska nyt pääsi livahtamaan maahamme monin kymmen kertainen lauma pummeja joiden seassa on terroristeja ja raiskaajia kuten olemme luotettavista lähteistä
kulleet.

t. Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Utelias
#30

Soini haluaa vaan nauttia hyvän ministerin palkkansa kauden lopuun! Sampo: laita eu-, nato-, ym. itsenäisyytemme nakertajat ruotuun, suhteet itään kuntoon, samoin soten näennäinen valinnanvapaus, joka houkuttelee vaan isoja Mehiläisiä. Maahan muutto ja rajojen pito järjestykseen. Mieluiten ulos Eu-kolhoosista uudelleen itsenäiseksi tai ainakin joku kaksoisvaluutta käyttöön.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Missä persu, siellä ongelma
#2

Melkoista tuubaa hallituspuolueen edustajalta, joka on ollut mukana hyväksymässä ja siunaamassa jo kaiken tällä vaalikaudella nähdyn takinkäännön ja etenkin suomalaisen työväestön ja pienituloisten kyykyttämisen. Kaiken kruunaa ne käytännössä yli 40000 turvapaikkaturistia ja niiden ympärille luotu tuottava bisnes, jonka maksumiehiksi joutuvat suomalaiset veronmaksajat ja käytännössä koko toiminta rahoitetaan puhtaalla lisävelalla, joka jää nykyisten töissä käyvien ja tulevien sukupolvien maksettavaksi.

Kallis hinta siitä, että muutamalle Persulille saatiin ostettua hyvät ministerivirat ja asema päätöksenteossa – ja kenties palkintovirka EU:ssa. Muuten tahtotila onkin ollut pysyä Kokoomuksen ja Keskustan puisto-osastona – periaatteista viis, kunhan omat edut on turvattu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Matti
Vihainen
#3

Sampo. Tulee mieleen eräs lausahdus. Viisas sellainen. ”Kun itsensä pettää, mitään ei jää jäljelle”. Se taitaa nyt olla totta. Rautatientorilla elämöi laittomien vieraiden joukkio. Kalliiden sellaisten. Ja viereisen valtion taidepyhäkön seinällä on riepu Refugees wellcome. Ja te olette vallankahvassa. Mistä oikein on kysymys. Luuletko sinä, että tästä ihan pienellä kasvojenpesulla noustaan.
Voidaan sanoa, että yksi asia on vielä näkemättä. Eli Isä-Timo maahantunketujien jalkoja pesemässä. Yksi pappihan siellä jo vettä kantaa leirin isännille Rautatientorilla.
Sampo. Kannattajien mitta taitaa olla täysi. Ikävä kyllä.

.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#8

Timo voisi päästä seuraavaksi Paaviksi jos vielä otetaan tänäkin vuonna 30.000 elättiä tänne sikaileen,sitten Timon ei tarvitsisi Brysseliin pyrkiä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Sampo, valitettavasti usko teikäläiseen on mennyt. Olet ollut sellainen yes mies Soinille.

Mikä muuttuisi, uskoakseni ei mikään.

EU-kansanäänestys: mikäli kävisi, että olisitte hallituksessa seuraavien vaalien jälkeen, eiköhän sieltä kuuluisi, ei kuulu hallitus ohjelmaan, mutta väliäkös sillä, koska vain hallituksesta käsin voimme vaikuttaa.

Kyllä sinne johtoon tarvitaan mies tai nainen, joka ei ole ”marjanpoimija”.

Toivotaan, että sellainen löytyy, tai muuten Persut voidaan haudata.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#11

Ehdottomasti paras Puheenjohtaja / Ulkoministeri olisi Laura Huhtasaari ! Se on paras puhumaan persuista ja seisoo sanomisten takana. Lisäksi Laura on niin hyvän näköinen että koko Euroopan politikkojen järki ja Mulkku seisois yhtäaikaa ,niin Laura saisi puhuttua järkiin koko Euroopan ja hoidettua pakolais ja velkaantumis ja rahan jako ongelmat.

t. Persut on perseensä myyneet

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#17

Sampo on todellakin nuollut Soinia ihan kuin Soini Merkkeliä,hollandea ja Obamaa….. Nyt kun Soinin nuolun kohteet saa kankää yksi toisensa jälkeen ,Timolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtyä nuolu Miljoona virkaan Brysseliin !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
#20

Kyllä se Sipilä toissapäivänä Merkelin vasemmalla puolella istui viime EU miitingissä. Näkyvää nuoleskelua ei ollut nähtävillä, ehkä jees, jees mies omaa paffitauluaan Angelalle esitteli.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#5

Kiitos Sampo kirjoituksestasi. Olet hyvä puolueemme yleispoliitikko ja arvostan sinua siitä, mutta puolueemme puheenjohtajaksi aivan liian väritön, sanoisimpa aatteeton. Yllä luettelemasi kannattamasi arvot ovat liian yleispäteviä ja jäsenillemme itsestäänselvyyksiä. Miksi sinä olet nyt siinä asemassa missä olet? Siksi, että soini lupasi eduskuntavaaliteltoilla laittavansa maahanmuuton kuriin jos perussuomalaiset ovat hallituksessa, eikö niin. Me äänestimme suurin joukoin sinut eduskuntaan-lunastaaksesi osaltasi soinin tekemät lupaukset. Ikäväkseni näin ei ole tapahtunut, vaikka kuinka yrität asian parhain päin selittää. Maahanmuuton estämiseksi puolueen tekemät teot ovat olleet kosmetiikkaa, jolla on yritetty hankaloittaa turvapaikkamaahanmuuttoa, mutta ei lopettaa sitä-ei todellakaan. Vai miten sampo selität sen, että rautatientorilla joukko rikollisia maahantunkeutujia pitää suomalaista oikeusjärjestelmää pilkkanaan pitäessään leiriä poliisien katsoessa mitääntekemättöminä päältä?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
Vihainen
#6

On kyllä suuri häpeä Helsingille, että tämä matujen leiri(t) saa viikkokausia olla Rautatientorilla.
Toisaalta tässä nähdään vihreän (Pekka Sauri)apulaiskaupunginjohtajan käden jälki ja jos Sinnemäestä tulee pormestari, leirejä on varmasti useita. Kyllä saa mielenosoittaa vapaasti, mutta onko leiri avotulineen sallittu kaupungin keskustassa?
Nyt on tulossa kunnallisvaalit ja Sisäministerinä on Kokoomuksen Paula Risikko, joka vastaa poliisin toiminnasta (tai ainakin pitäisi vastata). Ei kovin hyvältä näytä kokoomuslaistenkaan silmissä, jos esim. poliisi ei suorita kertaakaan koko mielenosoituksen aikana ulkomaalaisvalvontaa. Pormestarikisa käy kuumana: kaiken salliva Sinnemäki suurmoskeijoineen vai Jan Vapaavuori (Risikon puoluetoveri)?
Surullisinta on, että Ateneumin seinällä on se riepu. Mutta siinähän puhutaan refugees, ei käännytyksen saaneista. Käännytyksen (2x) saaneet ei voi jäädä Suomeen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#24

Millä tavoin Pekan käden jälki näkyy??????
Mitä valtaa hänellä on sanoa kuka siellä saa olla ja kuka ei????
Ymmärtääkseni kyseisen asian päätösvalta on jossain muualla, voinen kyllä olla väärässäkin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
#25

Rakennus- ja ympäristötointa johtavan apulaiskaupunginjohtaja Pekka Saurin toimialaan kuuluvat kaupunkiympäristön kestävyydestä, toimivuudesta, ylläpidosta ja turvallisuudesta huolehtiminen sekä julkinen liikenne riippumatta siitä, mitä lautakuntaa, virastoa tai laitosta asia koskee.

http://dennispasterstein.puheenvuoro.uusisuomi.fi/231824-hajota-rautatientorin-leirit-pekka-sauri:
En ota kantaa siihen, kuka on oikeassa ja kuka väärässä, enkä tuomitse mielenosoituksia, koska niihin on Suomessa ihmisillä oikeus. Sen sijaan käännän katseeni Pekka Sauriin, joka vastaa muun muassa kaupungin torialueita hallitsevan Rakennusviraston toiminnasta. Poliisikaan ei voi asiassa toimia ilman kaupungin nimenomaista pyyntöä. Tässä on kyse siitä, millaisen Helsingin vihreät haluavat Saurin johdolla meille tarjota.

Näin näkyy Saurin kädenjälki (eli ei näy).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Moro omihli

Joo meikäläinen on ulkona tässä asiassa. Tuli vaan mieleeni.

Kokoontumislaki 15 §

Yleisötilaisuuden kieltäminen

Poliisilla on oikeus kieltää yleisötilaisuuden järjestäminen, jos muut toimenpiteet eivät ole riittäviä ja jos on ilmeistä, että:

1) tilaisuuden järjestäminen on lainvastaista tai sen järjestämisessä rikotaan olennaisesti tätä lakia tai sen nojalla annettuja määräyksiä;

2) järjestystä ja turvallisuutta ei voida ylläpitää;

3) tilaisuuden järjestäminen aiheuttaa vaaraa terveydelle tai vahinkoa omaisuudelle; tai

4) tilaisuuden järjestäminen aiheuttaa huomattavaa haittaa sivullisille tai ympäristölle.

Mielestäni näihin ei tarvita Saurin lupaa., ja eiköhän suurin osa näistä täyty, mikäli toi on voimassa olevasta laista, mutta kuten sanoin ulkona ollaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

uusi aika koittaa
#7

On uusien tuulien aika.
Ehkäpä nimi – Sampo – on hyvä enne hyvälle huomiselle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Niinpä…Pankkikin oli sen niminen josta ei enään ole kuulunut vuosiin mitään…Mutta taas Leikkuunpuimurit puija naksuttaa väsymättä edelleen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

omihli
Hämmentynyt
#21

Vaalikoneessa on kysymys:
1. Oman kuntani tulee ottaa vastaan Suomesta turvapaikan saaneita.
Onko Perussuomalaisilla joku yhteinen linja vai saako avoimin mielin toivottaa matut tervetulleiksi?
Kyllä ehdokkaiden vastauksista löytyy molempia versioita.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#22

VOI TERHO KYLLÄ TÄMÄ ON LOPUN ALKU PERUSSUOMALAISILLE

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ozzy
#26

Soini kusi puolueensa. Halla-aho puheenjohtajaksi niin kannatus nousee gallupeissa yli 20%.
Edellyttäen että vanha linja palaa, eli HAITTAMAAHANMUUTON vastustaminen ja EU:n mädännäisyyden korostaminen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

peruspersu
#29

Trollaajat vauhdissa. Ei tiedä mitään. Muuttakaa Venäjälle!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#31

Trollaajat ovat mielestäsi sellaisia henkilöitä, jotka eivät kannata Terhoa. Valtaosahan täällä toteaa, että löytyy parempia vaihtoehtoja kuin ihannoimasi Terho. No kaipa me sit sellaisia ollaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

matut pois, pakkoruotsi pois
#32

rajat kiinni ja elintasopakolaiset ulos Suomesta.!

Pakkoruotsi pois kouluista ja pakkoruotsi pois virkamiehiltä.!

Siinä kaks tärkeintä tavoitetta, joilla edesautetaan Suomen talouden elpymistä ja vähennetään ihmisten syrjäytymistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Veli Savolainen
Iloinen
#33

”Kyllä, Sampo Terho on oikea valinta Timon seuraajaksi. Tällä varmistetaan
puolueen paikka hallituksessa ja samalla se antaa mahdollisuuden lisätä painoarvoa. Sampo tullee saamaan salkun, joka on helppo muodostaa Jarin ja Timon nykyisistä tehtävistä. Moni asia loksahtaa kohdalleen. Uskon myös, että samalla koko puheejohtajisto muuttuu ja nuorenee, joka mahdollistaa puolueen uuden kasvun ja kolmannen jytkyn viimeistään 2019”.
Näin kirjoitin 4 päivää sitten ja allekirjoitan joka sanan. On selvää, että tulemme saamaan takkiin kunnallisvaaleissa, se on hallitusvastuun hinta.
Hiljaa hyvä tulee, saadaan kala!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#34

Hallitusvastuu OK. jos ajatellaan kannatuslukuja tottakai hallituspuolueiden kannatus laskee, ainahan näin on käynyt OK.
Mutta se romahdus mikä persuille on käynyt ei ole ennen nähty. Mitä se kertoo, sen pitäisi jokaisen ymmärtää. Lupaukset joita annoitte on mennyt niin poskilleen kuin olla ja osaa. Sampo on vielä hiljaisempi kuin Soini hallitukseen pääsyn jälkeen. Ei Sampolla muutosta aikaan saada, joka on pakko tapahtua, jotta seuraavissa eduskuntavaaleissa on jotenkin paikattavissa tämän hetkinen tilanne. Kunnallisvaaleissahan turpaan tulee, niin että tukka pölisee. Näin se vaan on.

Eipä siellä ainakaan meikäläisen mielestä ole muita kelvollisia ehdokkaita, joilla tilanne voidaan saada korjattua, kuin

Huhtasaari tai Halla-aho.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#35

Halla-aho pyrkii perus-
suomalaisten puheenjohtajaksi!
Minä jamoni muu entinen persuista eronnut liittyy takaisin puolueeseen

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#36

!PERUSSUOMALAISILLA ON UUSI ALKU JOS HALLA-AHO VALITAAN!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Iloinen
#37

Kiitos Halla-aho!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#38

Voisko Niinistöstä tulla vielä mustahevonen pj-kisaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#39

työ sinulle:
EU:n pitää vuokrata turvallinen maa-alue lämpimästä maasta ja järjestää sinne hyvät olot pakolaisille; uima-altaat, jalkapallokentät, tilavat, omat huoneet, ja tuttu, hyvä ruoka, muutama moskeija eri muslimiuskonnoille. Tuo voidaan myös suoraan tilata kokonaispalveluna joltakin maalta.
Raha siellä, missä apua tarvitaan, on varmaankin 10-50 kertaa tehokkaampi välimatkasta ja hintatasosta johtuen. Näin voimme auttaa 10-50-kertaista ihmismäärää verrattuna nykyiseen, eikä vain pieni joukko suuren määrän jäädessä kurjuuteen, saa turvallista paikkaa. Meillä nämä pakolaiset joutuvat lähinnä lemmikkieläimen asemaan, heitä ei kohdella arvokkaasti. Heidät nähdään säälittävinä, suloisina autettavina, kuin lemmikkieläimet.

Asialliset, arvokkaat olot pakolaisille miellyttävässä ilmastossa, totutulla ruoalla ja moskeijoin! Keräys pakolaisten auttamiseksi kohdealueilla heti pystyyn! Rahat sinne, pakolaiset ulos heti maastamme kärsimästä parempiin oloihin. EU toimeen ja heti!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Onko järkee vai ei
Utelias
#40

Tiedätkö miten moni vanhus ja pitkäaikaissairas menehtyy etenkin Suomen talviolosuhteiden ja positiivisen syrjinnän puutteen takia.
Libyan, Somalian ja Syyrian rannikolta varmasti löytyisi saaria ja muita alueita joihin kärsivät suomalaiset voidaan lähettää turvaan mainitsemillasi järjestelyillä.
Sehän ei olisi keneltäkään pois ja muslimivaltiot mielellään rahoittaisivat myös kärsivien suomalaisten kirkkorakennukset ja perheenyhdistämisetkin, onhan islam rauhanuskonto ja muslimit sivistynyttä kulttuurikansaa?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Patu
Hämmentynyt
#41

Olisipa Terho ollut näiden kirjoitusten mukainen
mies. Valta turmelee ei voi mitään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000