Perussuomalaiset

Raimo Rautiola

Ilmaiset terveyskeskukset Pohjois-Pohjanmaalla säästävät

Heti aluevaalien jälkeen pitää ajaa semmoinen asia Perussuomalaisten toimesta että saadaan ilmaiset terveyskeskukset alueellemme. Näin voimme heti ryhtyä keräämään kokemuksia siittä, että kun sairas ihminen uskaltautuu heti hoitoon

niin se säästää sekä ihmistä että taloutta. Tällä hetkellä tilanne on se, että vähävarainen ei pysty menemään terveyskeskukseen kun ei ole rahaa. Nykyhallituksen nostamat lämmityksen ja sähkön hinnat ovat sellaiset, että ei siittä monelle jää etes leipään. Eli tarpeellista terveyskeskuskäyntiä siirretään kuukaudesta toiseen. Näin ihmisen tauti pahenee

ja sen hoito tulee maksamaan kymmenkertaisesti sen mitä se olisi ollut jos ihminen olisi voinut heti mennä hoitoon.

Se että keskusta sanoo että menkää ihmiset sosiaalitoimistoon ja maksattakaa sähkölaskunne siellä niin ei se aivan näin käytännössä mene. Jokatapauksessa nämäkin rahat ovat veronmaksajilta ylikireällä verotuksella kerätty.

Miksi Keskusta kielsi turpeen käytön lämmitykseen täällä Pohjois-Pohjanmaalla? Se oli lämmintä energiaa ja lähes ilmaista.

Ja ihmisillä oli vara maksaa lämmityksensä ilman sosiaalitoimistoa.

Jos valtiovarainministeri luulee että sosiaalitoimiston raha on täysin ilmaista, niin kannattaa asiaa kysyä joltain taloudelliselta tutkimuslaitokselta. Mutta ei mielellään keskustataustaiselta.

On niin Keskusta saanut maamme talousasiat sekaisin.

Äänestäjä, nämä vaalit ovat erityisen tärkeät.

Olkaa varmat, että Perussuomalaiset ajavat asiat alueemme hyväksi eikä Bryssien.

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
PRO PERUSSUOMI
Iloinen
#1

MENNÄÄN KAIKKI JA ÄÄNESTETÄÄN VAIN MEITÄ!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000