Perussuomalaiset

Niko Aleksanteri Kauko

Työläinen, älä kaiva enää omaa hautaasi!

6 kommenttia

Suomen työväestön on viimein ymmärrettävä se olennaisen tärkeä asia, että äänestämällä EU-myönteisiä ”työväenpuolueita”, se tyhmänä tarttuu vihollisensa antamaan lapioon ja alistuu kaivamaan sillä omaa hautaansa.

Nämä suomalaiset ”työväenpuolueet” eli SDP ja Vasemmistoliitto ovat jo kauan kauan sitten lakanneet ajamasta niiden perinteisen kannattajan, eli työväestön etuja. Kun nämä puolueet menivät EU-jäsenyyden taakse ja jatkavat edelleen varauksetta EU-jäsenyyden tukemista, ne samalla päästivät yhteiskunnassamme kahleistaan irti sellaisia voimia, jotka ovat työväestön eduille katastrofaalisia.

Tapahtuipa tämä tuhoisien voimien irtipäästäminen sitten tietoisesti, tyhmyyttään taikka molempia yhtäaikaa, niin lopputulos on kuitenkin työväestön kannalta sama ja yhtä huono.

Systeemiä muutettiin EU:n myötä

Ensinnäkin EU-jäsenyyden myötä luovuimme ”kansallisesta kapitalismista”, joka antoi meille mahdollisuuden ja keinot kontrolloida omaa talouttamme ja rakentaa sitä tavalla, jossa sen avulla luotu vauraus hyödytti tasaisesti yhteiskuntaamme.

Ja toiseksi nämä ”työväenpuolueet” veivät meidät kansallisen kapitalismin sijasta EU:n ”vapaan kilpailun” järjestelmään, jossa luovuimme omasta valuutastamme, omasta itsenäisestä lainsäädännöstämme ja vapautimme kotimarkkinamme ulkomaiselle kilpailulle ja työvoimalle. Lisäksi myös pääomalle taattiin vapaudet EU:ssa, eli sen liikkeet ovat EU-Suomessa täysin poliittisen kontrollin ulkopuolella.

Tässä kohtaa on muistettava, että samoin kuin on tulen laita, joka on hyvä renki, mutta huono isäntä, on myös pääoman laita; pääoman pitäisi olla kahlittuna palvelemaan yhteiskuntaa, eikä valloilleen päästettynä siten, että yhteiskunta lopulta palvelee sitä.

Pääomalle annetut vapaudet jättävätkin karmeat jälkensä monille paikkakunnille aivan samoin kuin tehtaita tuhoava suurtulipalokin tekisi, kun näiden vapauksien myötä tehtaita suljetaan ja siirretään maasta pois vakavin seurauksin työväestölle, paikkakunnille ja koko maalle.

Tässä EU-järjestelmässä kahleista vapautettu pääoma voi siis kiristää tehtaiden siirtämisellä maasta, jos työvoima ei suostu ”joustamaan” taikka toisena keinona ulkomailta voidaan tuoda vapaasti halpatyövoimaa, jolla vastaavasti poljetaan palkat alas. Ja suomalainen duunari on tässä se häviävä osapuoli.

On siis vaikea kuvitella suomalaisen työväestön eduille vahingollisempaa systeemiä kuin tämä EU-järjestelmä sen meille antamine ”vapauksineen”. Silti nämä ”työväenpuolueet” seisovat ylpeänä tämän EU-järjestelmän takana ja yhtenä rintamana laulavat aina tilaisuuden tullen tälle ”työläisten paratiisille” ylistysliturgioitaan.

EU-järjestelmän hedelmät työväestölle

EU:n ”vapaan kilpailun” piti tuoda kansalle ennennäkemätöntä vaurautta. Tosiasiassa sen karvaita, mätiä ja piikkisiä hedelmiä työväestölle ovat muun muassa; jatkuvat vaatimukset ”joustoista”, ansiosidonnaisen purkaminen askel askeleelta, ammattiliittojen systemaattinen heikentäminen, paikallinen sopiminen, TES-järjestelmän purku, ulkomainen halpatyövoima, palkkojen painaminen alas, vuokratyösuhteet, nollatuntisopimukset, tehtaiden sulkeminen, työpaikkojen siirto ulkomaille ja suurtyöttömyys.

Tämä kaikki ei merkitse vain työläisten tulojen laskua, vaan myös merkittävää elämänlaadun heikkenemistä ainaisen epävarmuuden ja elämän heikon ennustettavuuden myötä.

Eli suomalaista duunaria lyödään tässä EU-järjestelmässä lujaa ja tämä lyöminen on vasta pääsemässä vauhtiin; sen sijasta että työväestön etuja parannettaisiin, olemmekin matkalla ajassa taaksepäin ja työväestön taistelemalla saavutettuja etuja on alettu EU-aikana purkamaan vauhdilla.

Tämä EU-järjestelmä ”vapauksineen” on siis sellainen, että se aiheuttaa työväestölle tuhoisan syöksykierteen, jossa sitä kilpailutetaan kohti pohjaa. Ja kaikki nämä heikennykset tehdään orwellmaisesti ”kannustavuuden” nimissä; tämä ”kannustavuus” tarkoittaa selkokielellä köyhyyttä ja epävarmuutta tavalliselle ihmiselle.

SDP ja VAS; eurooppalaisen suurpääoman puudelit

Euroopan suurteollisuus oli alunperin EU:n taloudellisen järjestelmän suunnittelussa vahvasti mukana ja siksi järjestelmä suunniteltiinkin pääasiassa suurpääoman edut huomioiden. Ja jälki yhteiskunnassa on tietysti sen mukaista.

On ymmärrettävä, että näistä Suomen perinteisistä ”työväenpuolueista” on tullut EU:n myötä kansainvälisen suurpääoman puudelipuolueita. Ne käyvät äänestäjiensä silmää palvoakseen enää täysin merkityksetöntä kosmeettista taistelua, jossa ne esittävät olevansa edelleen työväenpuolueita, mutta todellisuudessa asiat yhteiskunnassa eivät ole enää niiden kontrolloitavissa, vaan EU-järjestelmän aiheuttamiin ongelmiin vain reagoidaan.

Eli sen sijasta, että ne ajaisivat ja puolustaisivat työväestön etuja, ne hieman jarruttelevat muita puolueita työväestön etujen purkutöissä kerätäkseen halpoja irtopisteitä; näin siksi, että ne voivat sen myötä ”hyvällä omatunnolla” asemoida itsensä muihin puolueisiin verrattuna vasemmistolaisiksi. Kysymyksessä on siis halpa silmänkääntötemppu, jolla tarkkaamattomia äänestäjiä huijataan.

Ja siksi monet äänestäjät edelleen menevät tähän lankaan vaikka nämä puolueet ovat nakertamassa työväestön etuja pois pala palalta. Valitettavasti myös puolueuskollisuus istuu monissa äänestäjissä kuin täi tervassa; se menee aivan liian usein järjenkäytön, tosiasioiden ja omien etujen ajamisen edelle.

Työväestö on kuin kuuluisa sammakko

Tässä on käymässä siten, että työväestö antaa näiden valetyöväenpuolueiden ja EU:n keittää itsensä hitaasti hengiltä aivan samalla tapaa kuin se kuuluisa sammakko, joka laitettiin hellalle kylmään veteen ja lämmön annettiin nousta niin hitaasti, että onneton sammakko ei missään kohtaa ymmärtänyt hypätä pois kattilasta ja se kiehui lopulta elävältä.

Työläisten pitäisi siis ymmärtää ja muistaa se, että joka kerta kun he antavat äänensä EU-myönteisyydelle, he tarttuvat vapaaehtoisesti suurpääoman lapioon ja suostuvat kaivamaan sillä omaa hautaansa.

Ja liian monelle EU-Suomessa tämä oman montun kaivuu onkin ainut työ mitä on enää jäljellä; ratkaisu tähän ongelmaan on se, että lopettaa näiden valetyöväenpuolueiden äänestämisen ja antaa äänensä sille, että EU-Suomen sijasta aloitamme paluun kohti itsenäistä Suomea ja kansallista kapitalismia, jossa talous palvelee ihmisten tarpeita eikä päinvastoin.

Kuntavaaliehdokas, Lahti

Osallistu keskusteluun!


6 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#1

Hei. Kiitos Niko Aleksanterikin. Perkele tekisi, suuresta osasta suomalaisia ”hautausurakoitsijoita”, joihin me Perussumalaiset, Emme suostu: ”Suutari pysyköön lestissään, on vanha sanonta.” Ja Toinen: ”Kuolleet haudatkoon kuolleensa.” Kiitos. Siunaten, Lasse Hietanen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Onko PS:et valmiita vaikka lakolla puolustaa suomalaista työehtosopimusjärjestelmää.
Lakkoa varmaan tässä kohta tarvitaa.
Ihmisten kannattaa nyt tutkia TES sopimuksia ja työlakeja että mitä turvaa TES ja mitä laki.
Vaikka pääsiäisen arkipyhät.
Niistä saatava palkan määrää TES mutta laki ei määrää. Kun TES sopimus päättyy ja siirrytää työpaikkakohtaiseen sopimiseen niin miten mahtaa käydä TES sopimuksen eduille jos ne on paremmat kun mitä laki takaa?.
Kiitos tästä tilanteesta kuuluu YTK eli suomes loimaan kassalle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

PS:et työnantajat ei varmaan polje duunarin saavutettuja etuja. Maksaa aina palkkaa yli minimin, ei tee mitää nollatunti sopimuksia,jne,jne. Ei käytä ulkomaalaista halatyövoimaa hyväksi.
Tähän minä usko

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#4

Tulevana Vappuna joka on jo ihan niinsanotusti ovella.Ei sitten kannata laulaa mitään”Taistolaislauluja”Työnorjat sorronyöstä nouskaa ynnämuuta.Se ei auta enään Suomalaisia”Työnorjia”kun tyäväenpuolueet ovat pettäneet työläiset.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Se parhaiten nauraa,joka toiselle kuoppaa kaivaa!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#6

Työläinen kaivaa ensin oman hautansa.Tätähän se oli 103 vuotta sitten.Mutta nyt niiden kaivajien jälkipolvet,ovat ottaneet kaivattajan osan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000