Perussuomalaiset

Matti Luostarinen

Pitäisikö olla huolissaan.

Kuka ihmeen Juha Mäenpää? Mikä ihmeen vieraslaji ja kenen olisi hävettävä ja mitä? Luonnon suomalaisen kansanedustuslaitoksen ja sen lakeja laativan sekä siitä myös tuomioita antavan laitoksen, valiokunnan puuhastelustako? Luontoa ja sen lakejahan tässä nyt loukataan ihmisen puuhastellessa omien lakiensa kanssa Arkadianmäellä vuosikymmenetä toiseen ne myös itse valiokunnassaan kaataen ja sotea sekä maakuntamalliaan vuosikymmenet veivaten.

Jos toverituomioistuin eduskunnassa ja valiokunnassa perustuslakia pöllyttäen ei olisi ottanut asiaa esille, me emme olisi koskaan kuulleet tai muistaneet tätä asiaa IKINÄ. Nyt hän on varmistanut paikan liki suurmiesten joukossa mediayhteiskunnassamme ja sen muuten tylsässä poliittisessa kentässä. Hänestä on tehty valtiomies ja hänen möläytyksestään valtiomiesteko, josta väitellään tohtoriksi ja jonka rinnalla Donald Trump vaikuttaa harrastelijalta.

Joko me nyt oivallamme miten tehdään politiikkaa ja miten syötetään hulluille puuroa mediayhteiskunnan kieroutuneessa maailmassa sekä poliitikkojen ylläpitämässä perustuslakivaliokunnassamme sekä sen jatkeena eduskunnassamme. Kun sama laitos sekä laatii sotea soppana että kaataa sen sitten vuosikymmeniä perustuslakivaliokunnassaan, kyse on menetetyistä vuosikymmenistämme. ENTÄPÄ JOS TÄMÄ OLISI JÄTETTY JURISTIEN JUTUKSI TYLSÄSSÄ PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMESSAMME? Se ei silloin kiinnostaisi ketään ja Juha Mäenpää olisi edelleen tuntematon edustajamme riviedustajiemme harmaassa massassa.

Kansanedustajamme TARVITSEVAT julkisuutta, jota haetaan kohuilla ja kohun antajana perustuslakivaliokunta on mitä parhain ponnistuspaikka liki valtiomiestekoihin. Viihteellinen media taas tarttuu näihin tehden niistä uusia ennätyksiä siinä missä odotellen tuleeko huomenna uusi kesäkuun lämpöennätys. Pitäisikö tästä olla huolissaan? Olisiko aika perustaa maahan nyt meiltä puutttuva perustuslakituomioistuin? Olen sitä vuosikymmenet vaatinut. Edustajat eivät saa toimia samaan aikaan toisilleen tuomareina ja lakeja laativina eduskuntamme jäseninä. Se loukkaa vallanjaon pyhää kolminaisuutta.

Mediallamme on omalaatuinen toveritumioistuin, jonka johtajaksi on haettu tuon tuosta ansioituneita kansalaisiamme ja jotka ovat paikalta eronneet todeten sen mahdottomaksi. Olisiko jo aika suomalaisten aikuistua ja luopua kansanedustajinamme vallasta tuomita toisiaan ja lakejaan omassa poliittisessa valiokunnassa ja äänestää rätkäytellen eduskunnassa? Eikö se ole vallan kolmijaon pilkkaamista? Halutaanko tämäkin rapauttaa nykyisen eduskuntamme aikana ja edellisen vuosikymmenen tapaan koko vuosikymmen pilaten ja menettäen. Olen mielestäni kirjoittanut tästä riittävästi ja helppotajuisesti.

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja