Perussuomalaiset

Matti Heinonen

PALKKIONMETSÄSTÄJÄ

1 kommenttia

Suurelta länneltä on kotiutettu meille Suomeen hyviä ja huonoja toimintatapoja. On monenlaisia juhlanviettotapoja ja sitten tämä hallitsematon, suuria toimijoita suosiva yksityistäminen.

Meillä kotisuomessa on lääkäreitä, jotka ovat töissä julkisen puolen sairaaloissa tai terveyskeskuksissa ja lisäksi työskentelevät yksityisen puolen lääkäritehtävissä joko omalla toiminimellään tai yhtiöiden palveluksessa.

Nyt on kasvamassa huolestuttavan suuri joukko laittomia maassaolijoita keskuuteemme. Tähän lääkkeenä voisivat olla poliisit, jotka tulevat harjoittamaan luvanvaraista palkkionmetsästystoimintaa oman virkatyönsä lisäksi joko omalla toiminimellään tai yhtiöiden palveluksessa.

Laittoman maassaolijan kiinniottopalkkiosta osan maksaa julkinen puoli ja jonkinlainen summa saadaan kerättyä kansalaiskeräyksinäkin.

Laittomat maassaolijat ovat turvallisuusuhka meille suomalaisille.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Nimetön
#1

Otetaan velkaa

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000