Perussuomalaiset

Matti Haapala

Me vai ne?

3 kommenttia

Ilmastokysymyksen tultua taas ajankohtaiseksi hiljattain Vihreiden populismi ja sitä vastaava retoriikka puhkesi jälleen kerran kukkaan. Ilmastokysymys toki nähdään ymmärrettävästi vakavana kysymyksenä, mutta Vihreiden keino puhutella ihmisiä sen suhteen ja herättää heissä tunteita on hyvin tekopyhää ja jopa suorastaan valheellista.

Vihreät puhuttelevat ihmisiä esittämällä kysymyksiä, että mitä me, kansalaiset, eduskunta tai hallitus voisi toimia ”meidän” lapsien hyväksi, jotta maailma voitaisiin ikään kuin pelastaa. Tämä retoriikka voisi olla kaunista, jos Vihreät aidosti puhuisi meidän lapsista, meidän suomalaisten suomalaisista lapsista. Niistä sukujemme jatkajista, jotka ylläpitäisivät suomalaisen kansakunnan historiaa, pysyvyyttä ja jatkuvuutta. Mutta ei. Vihreät ei puhu meidän suomalaisten lapsista.

Monikulttuurisuuden ihannoijat, vihreät mukaan lukien, ovat määrätietoisesti ajaneet suomalaisen kansakunnan hävitystä. He alitajuisesti halveksuvat suomalaisten olemassaoloa ja pyrkivät ”korjaamaan” tilanteen luomalla Suomesta maahanmuuton avulla monietnisen helvetin ilman suomalaisuutta. Vihreiden haaveilemassa tuhansien järvien maassa ei ole yhtäkään meidän lasta. Täällä olisi ainoastaan ”niiden” lapsia. Muiden väestöjen jälkeläisiä, joiden ainoa rooli on olemassaolollaan syrjäyttää itse suomalaisten olemassaolo suomalaisten omassa maassaan.

Monikulttuurisuuden ihannoijat eivät halua torjua ilmastonmuutosta meidän lasten vuoksi. He tekevät sen muukalaisten lasten vuoksi. He haluavat laittaa meidät suomalaiset kärsimään tiukkuudessaan mielettömällä ympäristö- ja energiapolitiikalla, jotta muukalaiset voisivat ihanne tapauksessa hyvin. Suomalaisvastaisuudessaan he ainoastaan halveksuvat toimia eri politiikan sektoreilla, jotka antaisivat tulevaisuuden meidän suomalaisten lapsille.

Äänestäjien tulee olla valppaana miettiessään, että keille haluaa Suomen tulevaisuuden jättää: meille suomalaisille vai noille muukalaisille? Ei kannata tulla monikultturististen puolueiden sulohuulien jekuttamaksi, kun nämä valheellisesti tarjoavat maahanmuuton rajoittamista ja kauniita isänmaallisia sanoja. Ainoastaan kansallismieliset puolueet ja niiden kansallismielisten ehdokkaiden äänestämisellä on merkitystä, jotta meidän suomalaisten lapsilla olisi suomalainen tulevaisuus edessä.

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Hämmentynyt
#1

Kun vanha tilastomatemaatikko katselee maailman menoa, niin huomaa että ihmiset tykkäävät suoraviivaisista aatteista, mutta kaikki luonnon lait johtavat jonkinlaisin aaltoliikkeisiin. Niin on ihmisten kanssa kun lapin sopulien kanssa: välillä on kasvua ja sitten taas nälkä, pedot ja taudit verottavat kantaa, niin että ruokaa riittää. Olemme menossa kohti kolmatta maailmansotaa. Sen jälkeen ei ole vähään aikaan ylikansoittumisongelmia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

On se kummallista , kun ollaan ensimmäisenä juhlimassa Suomen itsenäisyyttä , mutta sitten ollaan ensimmäisinä innokkaasti luovuttamassa/myymässä itsenäisyytemme ja päätös/määräys valtamme , EU- ja ties kelle !!? Jos tämä ei ole merkillistä , niin mikä sitten on ???!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

afd
#3

Tänään sitä kysytään Baijerissa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000