Perussuomalaiset

Matti Haapala

Liitytään Natoon

Itänaapurissa on aggressiivinen roistovaltio, joka on hyökännyt naapurimaihinsa viimeisen 11 vuoden aikana. Näillä näkymin Valko-Venäjä tulee seuraavana kaksipäisen kotkan raatelemaksi. Siinä kohtaa Suomi perinteiseen tapaan pyörittelee peukaloitaan ja viheltää: ei Venäjä meitä uhkaa. Suomettuneet ja Venäjän rahoittamat poliitikkomme levittävät tätä valhetta, vaikka Georgia ja Ukraina ovat joutuneet kärsimään Kremlin käskyistä.

Täällä Suomessa uskotaan suorastaan valheelliseen Nato-optioon, vaikka Suomella ei olisi enää mitään mahdollisuuksia hakeutua Naton suuntaan sodan akuutissa vaiheessa tai uhassa. Optio on joko silkkaa naiiviutta tai puhdasta valhetta. Vaihtoehtoisesti julistetaan suomettuneesti puolueettomuutta, joka on vain käytännössä punaisen maton levittämistä Venäjän panssarivaunuille Helsinkiin.

Epävarman ja suorastaan uhkaavan turvallisuuspoliittisen tilanteen vuoksi Suomen on haettava välittömästi apua ja turvaa lännestä: meidän on liityttävä sotilasliitto Natoon. Aktiivinen sotilasyhteistyö, jäsenyyden tuomat taloudelliset edut ja turvatakuut turvaavat Suomen puolustuksen meidän ainoaa sotilaallista vihollistamme vastaan. ”Jos haluat rauhaa, varaudu sotaan”. Nato-jäsenenä Suomi vahvistuisi sotilaallisesti huomattavasti ja Naton perustamissopimuksen 5. artikla viime kädessä turvaa erittäin hyvin kansaamme Venäjää vastaan. Se laittaa hyvin vahvan pelotteen hyökkäämisestä Suomeen. Ja koska vihollisvaltio Venäjä käynnistäisi hakuvaiheessa suunnattoman informaatiosodan kansaamme vastaan, Suomen on parasta saada Natolta tai vähintään Yhdysvalloilta turvatakuut jo hakuprosessin ajaksi.

Meidän on viimein lopetettava suomettuminen. Suomen turvallisuus- ja puolustuspolitiikkaa ei tule enää tehdä Tehtaankadun määräyksestä. Maanpetoksellinen aines on kitkettävä maamme sisältä pois.

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Nato on osa menneen ajan maailmaa. Ei edusta tätä päivää.

Ei kannata liittyä natoon.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Aivan järjetöntä puhetta !

Mitä järkeä on ärsyttää Venäjää tahallaan ja näin tahallisesti haalia meidän maamme rajoille lisää aseita ja Ydinaseita ?

Suomen pitää olla itsenäinen puolueeton maa joka räkytä Merkkelin hameen helman alta eikä nuole ketää ei Venäjääkään .

Suomen pitää keskittyä tekemään kauppaa Venäjän kanssa mutta ei liikaa ettei jäädä liikaa riippuvaiseksi siitä,ettei käy kuten -90 luvun alussa kun kaikki loppui yhdessä yössä.
Sama koskee myös Eu paskaa liikaa siihenkään ei saa luottaa voi olla että muutaman vuoden kuluttua koko Eu:ta ei ole edes olemassakaan !

Tällaisilla puheilla Persujen vaalivoiton alta vedetään vaan mattoa pois !
eihän äänestäjät uskala puoluetta äänestää jossa tällaisia aivopieruja päästellään !

Persujen olisi pitänyt saada Kekkosen oppipoika Väyrynen tekemään puolueeseen ulkopolittinen linja 2000 luvun malliin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000