Perussuomalaiset

Matti Haapala

Lappi ei ole vastuussa maailman ilmastosta

4 kommenttia

Kaiken maailman vapaavuorelais-vihervasemmistolaisilla sekä liikenne- ja viestintäministeriön työryhmillä on erittäin kova hinku päästä kurjistamaan lappilaisten elämää. Pitkien etäisyyksien maakunnassa ei saisi enää kulkea omalla autolla eikä luonnonvaroja saisi hyödyntää juuri ollenkaan. Autoilu tehdään niin kalliiksi verotuksella ja bensa- sekä dieselautojen kiellolla, että ainoastaan ylimmällä tuloluokalla olisi mahdollisuus kulkea itsenäisesti autolla. Teollisuus ajetaan alas kaikin mahdollisin keinoin. Tiet rapistuvat ja kylät autioituvat, mutta vapaavuorelaiset taputtavat riemuissaan käsiään yhteen – luonto pelastuu kuollut lappilaiskylä kerrallaan.

Lappi elää teollisuudesta. Koko Lappi ei voi olla pelkästään matkailijoiden ja helsinkiläisten luonnonpuisto. Täällä saa ja pitää hyödyntää olemassa olevia luonnonvaroja, oli se sitten esimerkiksi metsää, malmia, ruokaa tai turvetta. On erittäin tärkeää mahdollistaa suunnitellut biotuotetehtaat Kemiin ja Kemijärvelle. Julkisen vallan ei tule asettua poikkiteloin hankkeita vastaan, vaikka kuinka muutama soijanjyrsijä vikisisi kovaan ääneen.

On myös tärkeää tunnustaa se, että vastuullisella kaivostoiminnalla useita kuntia elpyy taloudellisesti ja väestöllisesti työpaikkojen myötä. Infrastruktuuri paranee palvelemaan tuotantoa ja ennen kaikkea paikallisia ihmisiä. En halua yhdenkään lappilaiskunnan näivettyvän kuoliaaksi sen takia, että kaikki malmit jätetään maan alle.

Lappilaiset eivät ole vastuussa maailman ilmastosta. Kiihkeällä viherpolitiikalla ajamme ainoastaan maakuntamme alas, muttemme ratkaise yhtikäs mitään maailman suhteeseen. Muut saastuttavat teoistamme riippumatta. On parasta tukea vastuullista lappilaista työtä ja yrittämistä, sillä nämä pitävät meidät lopulta elinvoimaisina.

Lappilaisilla on oikeus liikkua vapaasti autoilla ja muilla kulkuneuvoilla, vaikka polttoaine olisi bensaa tai dieseliä. Meillä on oikeus pitää kotimme lämpiminä ja valaistuina, vaikka sähkö ja lämpö tuotettaisiin turvetta ja puuta polttamalla. Meidän ei tule hyväksyä meihin kohdistuvia kurjistamistoimenpiteitä. Polttoaineen ja energian verotus pitäisi olla Lapissa matalampaa.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Päästiin perseen myyjistä
#1

Lappi on tälläkin hetkellä pullollaan ulkomaalaisia turisteja (jotka ei raiskaa eikä tee terroristi iskuja kuten Isis alueelta tulleet Sosiaali pummi pakolaiset) kuten myös Eteläsuomalaisia jotka kantaa rahaa sinne kassi kaupalla. (on paljon parempi että nekin eurot jää Suomeen eikä kaneta ulkomaille)
Turistit tuo järjettömän määrän rahaa Suomeen se on yhtä hyvää bisnestä kuin teollisuus se työlistää ja tuo valuutta tuloa maahamme !

Persut ei saisi olla ulkomaalaisvastaisia ! vaan päinvaston tehdä selvä pesä ero sosiaali pummeihin ja työmiehiin ja turisteihin ! Pummit vie yhtä paljon rahaa kuin työmiehet ja turistit tuo !
Persujen pitää vastsutaa sosiaali pummaus perusteista maahan muuttoa ja edistää Turismia ja ja vaatia Viron veromallia maahame jolla saame teollisuutta ja työpaikkoja lisää maahamme jotta voimme ottaa lisää työperäsitä maahan muuttoa !
Tämä olisi oikeaa politiikkaa jolla Persut nousisi Suomen suurimmaksi
puolueeksi,Persesilmä politiikalla Persut kuolee !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Lapin väkiluku on laskenut jo 40 V yhteen menoon !
Lapin väestö on menossa aivan pilalle Alkoholi ongelmat on vaihtuneet Huumeongelmiksi Lappi on täynnä hörhöjä !
Hörhöt sukkuloi autoilla silmät ristissä niin ettei Kemissä,Torniossa Rovaniemellä paikalliset uskalla liikenteeseen iltaisin.
Rovaniemelle jouduttiin tekemään uusi kallis jätteen vesipuhdistamo koska hörhöt kusee pönttöihin ja huume jäämät oli vaarassa pilata lähi järvet !
Lapin Turisti kohteissa tarvitaan työvoimaa jota Lapista ei enään löydy työntekijöitä joudutaan tuomaan muualta maasta ja ulkomailta palvelemaan turisteja.
Lapin kantaväestö on meneossa aivan pilalle kiihtyvää vauhtia ne jotka ei ole sekoittaneet päätänsä viinalla ja huumeilla niin ne sairastuneet johonkin muuhun esim. kommunismista johtuneesee katkeruuteen ja kateuteen

Persujen pitäisi tehdä tälle asialle jotain ! vaatia Huumeille täys kieltoa ja kauppiaille elinkautisia rangaistuksia ja käyttäjille ja kommunisteille pakko hoitoa .

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#3

Lapissa on kaikesta huolimatta kovat työttömys Prosentit on korkeat monessa paikassa vaikka teollisuuta ja kaivoksia ja turismia on joissa on jatkuva työvoima pula !
Kaikki johtuu alkoholi ja huume ongelmista koska näitä roikutetaan työttömyys kortistoissa joista toihin ei ole eikä ole ollut enään vuosiin !

Miksi Persut ei vaadi muutosta tähän hommaa kun näitä makuutetaan ja lääkitään yhteiskunnan piikkiin ! On aivan hullua että maamme sosiaalikulut 70 Miljardia vuodessa on korkammat kuin valtion Budjetti !
Sosiaalikuluista iso osa valuu maamme suurimpaan harmaan taluden alaan Huumebisnekseen !!!

Lapissa Huumeongelmat on lähes yhtä pahat kuin Helsingissä vaikka ne ei näy niin selvästi koska Hesassa hörhöt liikkuu julkisilla kun Lapissa ne liikkuu 500,- euron Toyotilla !

Persujen on vaaditava Sosiaali kulujen puolittamista ja Huumeiden täyskieltoa maahamme ja säästyvillä varoilla pitää muuttaa Viron veromalli maahamme ja laitettava hörhöt pakko hoitoon ja kauppiaat häkkiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#4

Ihmetyttää Miksi politikot ummistaa silmänsä kaikelta järjettömydeltä !

Otataan esimekki Itsenäisyys päivän juhlat !
Prseintetti kätteli ja pokkuroi moraalittomasti kaikki siellä oli jonossa Huumehörhöä,Pedofiiliä,Hormonin käyttäjiä,alkoholisteja,entisiä vankeja, lapsille homo propakandan julistajia,tappajia ,väkivalta rikollisia ,tatuloituja akkoja tatuloinnit esillä (tuolaisessa tilaisuudessa jossa ne pitäs peittä jos vähänkään on kunioitusta )jne… kaikki sulassa sovussa kameroiden edessä sekoilemassa.

Jos Politikot näyttää tällaista moraali esimerkkiä kansalle niin ei voi sanoa kuin että sitä saa mitä tilaa….
Joten ei tarvitse Ihmetellä miksi Lappikin on Huumeista sekaisin ihan kuin Helsinki.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000