Perussuomalaiset

Markku Tervo

Värillä tai logolla väliä, - kunhan messevä hillotolppa!?

Äänestäjänsä ja siinä sivussa koko kansan pettäneille, rivistä karanneille, moneen kertaan jo nimensäkin vaihtaneille ”uuvatti”luopioille on tälläkertaa tuherrettu hieno logo jota taas kerran koko zio-rahoitteinen mainstreammediamme ja tietenkin koko muu veroja mättävä koneisto totuusmedioineen innolla liputtaa!

Näiltä ostetuilta sankareilta lienee turha odottaa mitään niin pientä ja mitätöntä itsensä nolausta etteikö tämä veroja mättävä koneisto YLE etunenässä + Ziomedia olisi tekemässä taas kerran siitäkin möhläyksestä suuren suurta uutista! Ihme on jos tämäkin luopioiden uusin töräys ei löydä tietään pää-uutislähetykseen. Itse asiassa olisihan tuossa juttua koko kesäksi! Tärkeintä on ettei rahvas tajua hevon vittua historiasta puhumattakaan että osaisi verrata näiden rottien temppua vastaaviin historiasta tuttuihin muihin vastaaviin luihuihin rottiin.

Totuusmedian jo kuukausikaupalla jatkuneesta positiivisesta mainonnasta, valkopesusta ja muusta naurettavan pateettisesta rummutuksesta päätellen näille äänestäjänsä pettäneille luopioille tarjottiin muun kestityksen ohessa koko veroja mättävän virallisen koneiston poliittinen mediatuki. Täysi poliittinen + median tuki!

Vastaavia pystyyn lahjottuja historiasta tuttuja hillotolppaluopioita äimistellessä tulee vain mieleen kuinka nämä petolliset rotan ketaleet ylipäätään kehtaavat enää näyttää naamaansa ihmisten ilmoilla? Omien kertaalleen petettyjen äänestäjiensä edessä. Ovatko nämä lahjotut puupäät niin hölmöjä etteivät itse ymmärrä tilaansa vai onko ne lajukset ja se luvattu hillotolppa vain yksinkertaisesti niin messevä etteivät maineestaan edes välitä?

Mikä meissä on vikana kun emme millään löydä rehdimpiä politiikkoja? Onko kaikki kaupan?

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000