Perussuomalaiset

Markku Tervo

Vapaa-alueista kansalliseen menestymiseen?

3 kommenttia

Hollantilaisen ( Ei Venäläisen ) Ronald Bernardin videohaastattelussa oli juttua että maailmassa on monia itsenäisiä vapaa-alueita,- jotka kaikki pärjännee varsin loistavasti ja tuottanevat omistajilleen ja aleellisesti runsaasti osto- ja elinvoimaa.

Sitä tietenkin sopii kysyä, miksei meilläkin ole jo luotu moisia yksityisiä firmoja, ja annettu niillekkin vastaavia verovapaita vapaa-alueita, – vaikka niille olisi nyt työllisyyden kannalta aivan valtaisa kysyntä?

Aikaisemmin esitin matemaattisesti mallintaen kuinka toivottomaan tilanteessa me täällä pyramiidihuijausta muistuttavassa ponzissa osapuilleen kaikki, erityisesti täällä pyramiidin alimmassa 8-osassa sinnittelevät tavikset töiden suhteen olemme, ja että asiantilan korjaamiseksi olisi politiikoidenkin syytä jotakin luovaa koittaa keksiä. Ja vähän äkkiä!

Ronald Bernardin esille tuomia liiketomintamalli-asioita ( tekstitys) tarkastellessa tulee mieleen huomauttaa, että eihän meillä täällä Suomessakaan yrittäjyyden ja työttömyyden suhteen välttämättä niin mahdottomassa tilanteessa oltaisikkaan. Eli, ei hätä välttämättä tämän näköinen olekkaan, – sillä nyt on nähty ja kuultu, että kyllähän maailmalla todistettavasti olisi näitä paljon paremmin toimivia yksityisten henkilöiden omistamia liiketoimintamalleja,- joita kopiomalla- ja hieman avaamalla ja kilpailuttamalla voisimme mekin, täällä kotisuomessa halutessamme edistää kotimaista yrittäjyyttä ja sitä kautta työllisyyttä.

Kun yksityisillä yrityksillä olisi samat pelisäännöt ja tasapuoliset kilpailuolosuhteet ja keskenään samat edut ja nuo kerrassaan nerokkaan upeat liiketoimintamallit, – täydellisellä koskemattomuudella höystetyin vapaa-alueineen, niin rohkenen väittää että loppuu työttömyys ja toimettomuus.

Ronald Bernardin esille tuomalla yrittäjäystävällisellä,- kaikin puolin esimerkillisen nerokkaalla liiketoimintamallien saralla tulee ensimmäisenä mieleen pyramiidin huipulla päällimmäisenä köllöttelevä rahaa tyhjästä luova yksityinen yritys nimeltä Kansainvälinen järjestelypankki, Bank for International Settlements (BIS) sekä tietenkin myös välittömästi sen alapuolella olevat tasot 2 ja 3.

Kuten sanottu. Maailmassa on monia itsenäisiä vapaa-alueita, ja olen varma että Suomeen mahtuisi vaikka useita satoja vastaavia menestystarinoita, -eikä kukaan varmaan tosissaan vastustaisi niitä täälläkään, kaikki näiltä menestyjiltä kopioitu vapaus ja etenkin verovapaus olisi taatusti tervetullutta täkäläiselle elinkeino-elämällekkin.

Eli eihän tänne tarvittaisi mitään muuta kuin samaa paksuluista otsaa vaatia ihan vastaavia vapaa-alueita ja niille omia tontteja pääkonttoreita varten, ja tehdä omilla säännöillä kaikille selväksi että täkäläisetkään vapaa-alueet eivät myöskään tietenkään ole Suomen, sen enempää kuin EU:n alaisuudessa. Eli ihan samat pelisäännöt kuin näillä muillakin pyramiidiliiketoimintamallin hyvin menestyvillä yksityisillä firmoilla on koko ajan ollut, – ja on arvatenkin jatkossakin.

Helppoa kuin heinän teko.

Ja jos rahoituksen turvaamisessa halutaan pelata täälläkin aivan varman päälle niin lisätään mekin näille meidän kotoisille yrityksillemme vastaava suoja mikä on annettu yksityiselle yritykselle nimeltä Euroopan vakautusmekanismi, European Stability Mechanism (ESM). Sitten vain hokemaan, ”säännöt on sääntöjä ja lait lakeja, -mitään ei ole tehtävissä”.

Kaikki on kiinni itsestämme, haluammeko samanlaiset, hyvin menestyvien yksityisten yritysten hyvin toimivat liiketoimintamallit tännekkin vai emmekö halua. Vai haluammeko jatkaa tällä vanhalla konkurssiin automaattisesti johtavalla täysin sairaalla ja itsetuhoisella liiketoimintamallilla.

Jos tasa-arvoisia parannuksia halutaan niin ne pitää nähtävästi vain muistaa kirjata samalla tavalla, yhtä pönöttävin ottein omiin sääntöihin ja omiin päätoimipaikkasopimuksiin jotta ne myös pitää. Sitten vain hokemaan, ”säännöt on sääntöjä ja lait lakeja, -mitään ei ole tehtävissä”.

Kyseisessä Ronald Bernardin videohaastattelussa on kuvattu osapuileen tämän näköinen vapaa-aluista koostuva pyramiidia muistuttava ”Pääkonttoreiden pääkonttori”- liiketoimintamalli.

Pyramiidin yläosien (1-5) + (6-7) kannalta varsin nerokas luomus. Jatkuva kassa- ja verovirta.

Ronald Bernardin videohaastattelussa kuvatussa liiketoimintamallissa on 8 tasoa, joista ainoastaa alimmissa (3)-tasoissa aidosti ylipäätään kilpaillaan ja maksetaan edes muodollisin osin nettoveroja. Samaan aikaan pyramiidin huipulla röllötellään ja lohmitaan tyhjästä luotua monopolirahaa ilman pienintäkään kilpailua? Ei kai se näin voi enää toimia? Haloo!

1. Pääkonttoreiden pääkonttori, Sveitsin Baselissa sijaitseva Kansainvälinen järjestelypankki eli Bank for International Settlements ( BIS )

2. IMF Intenational Menetary Fund / Kansainvälinen valuuttarahasto + Word Bank / Maailmanpankki.

Nämä kaksi instituutiota tarpeen vaatiessa ”auttavat” pulaan joutuneita valtioita. (Pian ilmeisesti samat rahaa tyhjästä ammentavat ”avustajat” ovat kuppaamassa myös tätä meidän rakasta kotoista Hölmölää ja meitä sen ämpäreitä jonottavia asukkeja? )

3. Keskuspankit kuten Euroopan keskuspankki EKP / European Central Bank, ECB ja Yhdysvaltain Federal Reserve FED. Kansalliset pankit puolestaan toimivat hierarkiassa näiden alla. Kaikki kuitenkin saman ”Pääkonttoreiden pääkonttori”- hiarargian- ja liiketoimintamallin alaisuudessa.

4. Muut vapaa-alueet. Oma tärkeä tehtävänsä järjestelmän ylläpitämisessä on myös Lontoon Cityn (City of London) kaltaisilla vapaavaltioilla.

5. Euroopan vakausmekanismilla (EVM), joka kaikki tähän ryhmään kuuluvat. Myös tämän ryhmän ei valtiolliset yksityiset firmat kuuluvat kaikelta valtiolliselta lainkäytöltä suojattuihin toimijoihin.

6. Monikansalliset suuryritykset

7. Maailman eri valtioiden hallitukset johtajineen ja ministereineen ( Palvelijoineen )

8. Alimmalta tasolta löydämme tavalliset ihmiset. mm. ämpäreitä / ruoka-avustuksia jonottavan Hölmölän väen.

YHTEENVETO:

Suomeen tarvitaan rohkeasti samanlaista pönäkkää asennetta vaatia vastaavilla pelisäännöillä olevia itsenäisiä vapaa-alueita, -joilla tulee olla samanlainen juridinen immuniteetti ja henkilöstölle myös täysi verovapaus + koskemattomuus + absoluuttinen (taloudellinen) valta + rahanluontioikeudella ja tietenkin koko homma ilman mitään kontrollointia ja valvontaa, luonnollisesti päälle status jonka mukaan nämä Suomenkin yksityiset firmat saavat touhuta vapaasti maailmanlaajuisesti, yhtälailla omine poliisivoimineen ja ollen yhtälailla tasa-arvoisesti kaikkien lakien yläpuolella.

Täten esitänkin (kieli poskella) että kyseiset todistettavasti äärimmäisen onnistuneet liiketoimintamallit etuineen olisi syytä viipymättä kopioida tänne Suomeenkin. Ihan vain työllisyyden nimissä. Vastaavia nerokkaasti toimivia yritysmalleja kopioimalla loppuisi meilläkin se ainainen korvia särkevä itkeminen ja vinkuminen työttömyydestä.

Ja eikös nämä tämän pyramiidin ylä- ja keskiosiin pesiytyneet, verojen ja monopolien pulskistamat nassukat kilvan kaikkialla vingu kilpailun ja tehostamisen nimeen? Kilpailutetaan nyt alkuun tuo rahaa tyhjästä luova, veroina ja korkoina kaiken rohmuava ponzia muistuttava pyramiidihuijaus!

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

”Mielenkiintoista!”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Globaali kasaarimafia on orjuuttanut meitä suomalaisiakin velkarahajärjestelmällään jo vuodesta 1865. Maailmalla orjuutus alkoi jo 1694, kun nuo loiset perustivat Englannin keskuspankin.

Velkarahajärjestelmässä raha luodaan tyhjästä velanoton yhteydessä. Korolle ei luoda rahaa. Korko täytyy maksaa ylimääräisenä lainanottona. Tästä ylimääräiisestä rahasta seuraa inflaatio eli laillinen ryöstö.

Velkarahajärjestelmä on maailmanhistorian suurin ryöstö ja vääryys.

Nämä globaalin kasaarimafian marionetit eli valtamedia, korkemimmat virkamiehet, oikeuslaitos, opetus- ja kulttuuritoimi ja vapaamuurarit pelkäävät ja syystäkin. Kasaarimafian syöttiläät saavat siis syystäkin olla peloissaan.

Sananvapaus joko on tai sitä ei ole. Jos ”vihapuhe” eli globaalin kasaarimafian paikallish*ria kriittisesti arvioiva puhe on vihapuhetta, niin sananvapautta ei silloin ole.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Jotta markkinatalous voi toimia niin pääasia lienee että valvonta toimii ja säännöt on kaikille samat. On ensiarvoisen tärkeää että yritykset kilpailevat reilusti ja kaikki ponnistelevat ikäänkuin samalta viivalta?

tinyurl.com/yd9gp7p8
tinyurl.com/y8g8322x

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000