Perussuomalaiset

Markku Tervo

Suomeen monikulttuuriset liikennesäännöt?

2 kommenttia

Jotta Perussuomalaiset voisivat menestyä seuraavissa vaaleissa paremmin kuin ruotsalainen sisarpuolue Ruotsidemokraatit niin ehkä Perussuomalaisen puolueen olisi syytä ottaa mallia kilpailevista puolueista ja heidän järkeä hivelevän liberaaleista ohjelmistaan.

Perussuomalaiset voisivat näyttää että täältä pesee! Kyllä meiltäkin näitä liberaalin suvaitsevaisia juttuja irtoaa!

Pistetään unelmat tienaamaan!

Seuraavissa vaaleissa Perussuomalaiset voisivat kalastella mm. punavihreän suvaitsevaiston ääniä ajamalla Suomeen vaikkapa monikulttuurisia liikennesääntöjä. Jotta jokainen monikulttuurisuutta kannattava suvakki taarusti pääsisi nauttimaan kannattamansa liberaalin politiikan hedelmistä ihan omakohtaisesti niin monikulttuuristen liikennesääntöjen sävähdyttävä värinä ja sen moninainen vivahteisuus olisi ehkä syytä tuoda autoilun lisäksi kaikkeen muuhunkin liikenteeseen, eli koskemaan niin bussi, laiva, raide- ja lentoliikennettä.

Jokainen individuaalinen identiteetti ajelee sitten jatkossa tasan oman kulttuurinsa ja oman identiteettinsä mukaisesti.

Voisi kuvitella että kaiken muunkin monikulttuurisen politiikan ongelmat olisi helpompaa hahmottaa ja asiat menisivät paremmin perille jos ja kun Suomeen saataisiin nämä ”monikulttuuriset liikennesäännöt”, eli kun harjoitetun politiikan seuraukset näkyisivät jokaiselle suvakille ihan konkreettisesti arkisessa liikenteessä.

No. Eihän tässä ”Suomeen monikulttuuriset liikennesäännöt”- ehdotuksessa mitään järkeä ole mutta hyvinpä nuo muutkin puolueet ovat vastaavilla liki yhtä järjettömillä mokutusteemoillaan pärjänneet.

Eri puolueiden vastaavista populistisista ohjelmista ja vaaliteemoista sekä niiden järkevyydestä olisi sitten vaalien alla hyvä julkisesti ja avoimesti keskustella.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Demarien lista
Iloinen
#1

Tiitisen lista julki, niin alkaa kuulkaas ramppa kalkattaa!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hävetkää Teuvalaiset
Vihainen
#2

Suomalaista kulttuuria nakerretaan ihan suomalaisten toimesta. Teuvalla lukiolaiset pakotetaan Närpiöön ruotsin kieltä oppimaan! Ruotsia ei tarvitse kirjoittaa, osata eikä sitä tarvita. Kuuluuko opetussuunnitelmaan se, että viedään tunteja tärkeiltä aineilta, jotta ylioppilaskokeen tulokset laskevat tärkeissä aineissa?

Oppilaat matkustavat Närpiöön, kuka kustantaa? Lukionuoret ovat siinä iässä, että tällaisten tapaamisten tuloksena voi syntyä seka-avioliittoja!

Teuvan perussuomalaiset katsovat hiljaa vierestä kun suomalaista kulttuuria tukahdutetaan, kuka hyötyy?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000