Perussuomalaiset

Markku Tervo

Reilun ja tasapuolisen median puolesta?

4 kommenttia

”Monet – etenkin median edustajat – tuntuvat olevan sitä mieltä, että Ilja Janitskinista ei saisi lainkaan puhua ”oikeana” päätoimittajana, mutta totuus on, että hän istuu vankilassa nimenomaan päätoimittajan vastuun takia.”

Päätoimittajien kannanotto: Luotettavan median puolesta

”Mediaksi itseään nimittävät tahot myrkyttävät yhteiskunnallisen keskustelun ja yhteiskunnan ilmapiirin johtamalla yleisöä tahallisesti harhaan valheellisilla viesteillään. Hyvän maun ja soveliaisuuden rajat on jo aikaa sitten ylitetty.”

”Laitetaan tämä repostina. Tämä on aivan loistava. 😂 Olen täysin vakuuttunut, että jos tyhmyys tekisi fyysisesti kipeää, lääketeollisuudella olisi kymmenkertaiset markkinat.”

Katsokaa ihmeessä. Aivan käsittämätöntä settiä. Monty Python ei parhaimmillaankaan päässyt tästä edes 1/10 tasolle”

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Vihainen
#1

En ymmärrä tällaista demonisointia.

Eihän kokoomusta haukuta murhamiesten puolueeksi, vaikka eräs sen tunnettu toimija syyllistyi henkirikokseen tai eräs toinen yliajoon? Eihän kokoomusta moitita moraalisesti ala-arvoiseksi tyttöjen ahdistelija-puolueeksi vaikka erästä sen poliitikkoa epäillään ahdistelusta? Eihän kukaan enää muista tai muistele rattijuoppoa kokoomuslaista, joka on huomattavassa asemassa EU:ssa?

Demonisointi on vanha poliittinen keino saavuttaa kannatusta ja Suomessa sitä harjoitettiin ennen vuoden 1918 tapahtumia systemaattisesti erään poliittisen puolueen taholta. Tämä puolue harjoitti ja lähetti kansan keskuuteen satoja koulutettuja vihapuhujia ”rakuraattoreiksi” kiihottamaan ihmisiä väkivaltaan (Jari Ehrnrooth: Sanan vallassa, vihan voimalla/1993).

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei savua ilman tulta
#2

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005612187.html :
Saaristolan mukaan Janitskinia epäillään muun muassa tekijänoikeusrikoksista, laittomasta uhkauksesta, törkeästä kunnianloukkauksesta, useista kunnianloukkauksista, törkeästä yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä, salassapitorikoksesta, rahapelirikoksesta ja rahankeräysrikoksesta.

Ei millään sivustolla saa – on se sitten verkkolehti tai vaikka verkkokauppa – julkaista tekijänoikeuksien alaista materiaalia luvatta. Kaikilla sivustoilla on vastuuhenkilönsä. MV:llä se oli Janitskin ja kuten näkyy syytelista on melko pitkä. Odotetaan luitenkin tuomiota, ennen kuin tuomitaan tai toisaalta julistetaan syyttömäksikään.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Utelias
#3

Tuo pitkä vankilassa pitäminen, tuon laadun rikosepäilyistä jotenkin arveluttaa? Onko syynä oletus katoamisesta maan alle, vai joku muu ”YLEinen syy”, sitä pohdin.
Käsittääkseni merkittävimmistäkin rikoksista epäillyt odottelevat oikeudenkäyntejään vapaalla jalalla?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

MV-lehti on tuonut uusia tuulia median kentälle.

Vanha media on kuin vanhat puolueet – ihan homeessa ja hämähäkin seittien peitossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000