Perussuomalaiset

Markku Tervo

Punavihreän kivatiede vs. impivaaralainen vihatiede?

3 kommenttia

Törkeää!

Realismin rajoittama natsimaisen ahdasmielinen ”vihatiede” on pilaamassa Elon Muskin visioimat supernopeat Hyperloop liikenneyhteydet ja siinä sivussa koko suvaitsevaisen punavihreän ”kivatieteen”?

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hyperloop

Nyt vain jäädään odottamaan asetetaanko fysiikan lait, eli poliittisesti epäkorrekti ”vihatiede” samaan tapaan poliittiseen paitsioon kuin kaikki muukin suvaitsevaisuutta ja globaalisuutta häiritsevä inhottavan impivaaralainen järjenkäyttö?

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
vanha juttu jo
#1

Tuo video on pari vuotta vanha ja sen jälkeen kehitys on mennyt eteenpäin myös Hyperloopin kanssa. Ei ole syytä uskoa ettei se olisi toteutettavissa, kyse on vain rahasta. On totaalisen tyhmää tehdä teknologisista visioista politiikan välineitä. Parempi on antaa peukkua ylöspäin yksityisille hulluille keksijöille ja mesenaateille.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

”Ei ole syytä uskoa ettei se olisi toteutettavissa, kyse on vain rahasta”

Niinpä niin..

Yksityisille hulluille keksijöille ja mesenaateille olkoon latu vaan auki niinkuin aina ennenkin, kunhan moiseen Hyperloop-hullutteluun ei sotketa taas kerran veronmaksajien rahoja, resursseja ja tukia, -tyyliin tuulivoimatuki.

Mitä fysiikan lakeihin tulee: Mutkat kätevästi suoriksi oikova veronmaksajien kustannuksella houriva punavihreä Kivatiede hurskaine unelmineen on tunnetusti kivempaa ja jotenkin vapautuneempaa kuin taloudellisen kannattavuuden, fysiikan- ja luonnonlakien kanssa puntaroiva normaali Vihatiede.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

https://www.hs.fi/nyt/art-2000005854286.html

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000