Perussuomalaiset

Markku Tervo

Kuka NATO:ssa viimekädessä käyttää valtaa ?

5 kommenttia

Kuka NATO:ssa viimekädessä käyttää valtaa? Kenen pillin mukaan NATOSSA sitten viimekädessä tanssitaan?

Kysymys, ”kuka saa käyttää valtaa” ? – johti 100V sitten taisteluun.

https://www.aamulehti.fi/uutiset/mita-suomen-sisallissodassa-oikein-tapahtui-sata-vuotta-sitten-uhrimaarat-syyt-ja-seuraukset-isoimmat-taistelut-200660480/

Sitä sopii miettiä että eikös tuo sama ”kuka saa käyttää valtaa”– kysymys ole ihan relevantti edelleenkin, aina kun kansakuntien vakiintuneita peruskallioon sementöityjä turvallisuuspoliittisia asioita pyritään muuttamaan?

Tuo sama ”kuka saa käyttää valtaa”– kysymys, eli uuden vallankäyttäjän rooli meidän olisi mielestäni syytä pitää mielessä.

No kuka lännessä ja NATO:ssa valtaa sitten ”saa” käyttää?

Vuoden merkittävin henkilö: Ronald Bernard ( Osa 2 )

Ronald Bernardin silmät avaavien juttujen mukaan valta on keskittynyt tässä rahaa tyhjästä luovassa Kasaarimafian pyörittämässä pyramidihuijausta muistuttavassa velkarahajärjestelmässä, lähes täydellisesti pääkonttoreiden pääkonttoriin, eli Kansainvälisen järjestelypankin, Bank for International Settlements (BIS) pyramiidin huipulle, sekä saman pyramidin alemmille tasoille, IMF Intenational Menetary Fund / Kansainvälinen valuuttarahasto + Word Bank / Maailmanpankki.

Noiden alla Keskuspankit kuten Euroopan keskuspankki EKP / European Central Bank, ECB ja Yhdysvaltain Federal Reserve FED. Kansalliset pankit puolestaan toimivat hierarkiassa näiden alla. Kaikki kuitenkin saman ”Pääkonttoreiden pääkonttori”- hiarargian- ja liiketoimintamallin alaisuudessa.

Seuraavaksi tuossa Ronald Bernardin kuvaamassa valtapyramiidissä tulee muut Lontoon Cityn (City of London) kaltaiset vapaa-alueet ja vapaavaltiot joilla on oma tärkeä tehtävänsä järjestelmän ylläpitämisessä.

Seuraavana Euroopan vakausmekanismin (EVM) kaltaiset, kaikelta valtiolliselta lainkäytöltä suojattuihin, ei valtiolliset yksityiset yritykset.

Sen jälkeen tulee monikansalliset suuryritykset.

Seuraavana tulee maailman eri valtioiden hallitukset johtajineen ja ministereineen (palvelijoineen).

Pohjalla olemme me tavikset.

Edellä kuvatun valtapyramiidin mukaan valtaa läntisissä maissa ja tietenkin myös niiden pillin mukaan tanssivassa rautanyrkkiä muistuttavassa puolustus/sotilasliitossa ”saa” käyttää isännät, eli ne, jotka isännän elkein muutenkin omistuksen kautta päättävät lähes kaikesta. Eli käsittääkseni pitkälti ne samat pyramiidin huipulla lymyilevät, Ronald Bernardin kuvailemat pääkonttoreiden pääkonttori- mallin isännät, eli päällimmäisenä Kansainvälisen järjestelypankki, Bank for International Settlements (BIS) ja sitämyöten kaikki valta on pelattu upporikkaiden Rothschildin, Rockefellerin, Soroksen kaltasten piloille hemmoteltujen NWO-nassukoiden peukalon alle. Toisinsanoen samoille Kasaarinassukoille jotka löytyvät historiaa tutkimalla lähestulkoon kaikkien sotien taustalta.

Video: Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia

No mitä tarjottavaa heillä on tähän asti ollut meille tavallisille suomalaisille? Velkaa, enemmän velkaa ja takauksia.. Aivan helvetisti velkaa ja päälle aivan tuhoon tuomittu talous! Velkaan perustuva orjayhteiskunta. Näiden samojen aktiivimallia työttömille ja köyhille ajavien Kasaari-orjuuttajiemme bisneksiäkö nämä NATO:n autuudesta hourivat umpitollot NATOTTAJAMME haaveilevat?

http://blogit.apu.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/

Itse haaveilen siitä että älyäisimme irtautua kaikesta tuosta hulluudesta ja pitäytyä vanhoissa kuvioissamme ja korjaisimme omaa talouttamme ja työllisyyttämme riivaavat ongelmat oikomalla aiempien hallitusten perustuslakiamme loukkaavat oikeustoimet ja jos noilta rotilta jotakin haluaisimme niin voisimme kopioida Kasaarimafiafirmojen verottomat vapaa-alueliiketoimintamallit täällä Suomessa yleisempään käyttöön.

 

Vapaa-alueista kansalliseen menestymiseen?

Osallistu keskusteluun!


5 kommenttia
hassua mutta vastenmielistä
#1

NWO mainittu. Foliot esiin ja nopeasti magneetti mediaan ja mv-lehteen lukemaan lisää ”totuutta” 🙂 Nämä olisivat höpöjä mielipiteitä syrjäytyneen kammarista, ellei samalla lietsottaisi rasistisia höpinöitä juutalaisten salaliitoista ja saatanan palvonnasta lapsiuhreineen. Lääkitys ja terapia olisi auttanut varmaan tätäkin jannua.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Ehkä Suomi tarvitsee POLPON (poliittisen mielipidepoliisin) lisäksi kunnollisten mielipiteiden ministeriön?

Kunnollisten mielipiteiden ministeriöstä voisi sitten jokainen blokisti sitten huolettomasti lunastaa valmiiksi mietittyjä virallisia sertifikaateilla hyväksyttyjä kunnollisia mielipiteitä. Kahdella kielellä tietenkin.

Naton vallankäyttöhän tuossa tulikin jo aika kattavasti käsiteltyäkin, ja mitä Natoon muuen tulee. Edessä saattaa olla melko kafkamainen tilanne.

Toisaalta. Jos joukkotuho-aseidensa kanssa pullisteleva testosteronia tihkuva maskuliininen naapurisuurvalta on pelottava kuin Rutto niin tuskinpa ne sen muodostamat mahdolliset turvallisuusongelmat vielä karmeammin varustautunutta Koleraa tilaamalla paranevat?

Itsetuhoisesta väestönvaihopolitiikastaan kuulujen Ruotsalaisten seuraaminen turvallisuuspoliittisissa asioissa ei myöskään oikein vakuuta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

”No mitä tarjottavaa heillä on tähän asti ollut meille tavallisille suomalaisille? Velkaa, enemmän velkaa ja takauksia.. Aivan helvetisti velkaa ja päälle aivan tuhoon tuomittu talous! Velkaan perustuva orjayhteiskunta.”

Viranomaiset, talous- ja oikeusviranomaisia myöten ja heidän finanssi-alan pelikaverit pelaavat hämmästyttävän hyvin samaan pussiin ja voisi sanoa että yhdessä he muodostavat todistettavasti äärimmäisen täydellisen kriminaalikratian. Allianssin joka voittaa aina.

tinyurl.com/y82ls3ds

Tämän tyyppistä valioliigatason rikollisuutta voitaneen kutsua erittäin hyvin järjestäytyneeksi rikollisuudeksi? Voitto on aina taattu.

tinyurl.com/yco9polk
tinyurl.com/y85unroz

Kuinka ollakkaan, lopullisen vaalituloksen näissäkin vaaleissa kertoo Tieto, entinen Tieto-Enator, jonka omistaa Wall Street -pankki Goldman Sachs. Miksi Wall Street -pankki haluaisi omistaa pikkuruisen maan vaalilaskennan lopulliset tulokset kertovan yhtiön?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

LOL
#6

Goldman Sachsin omistus laski alle 5 % jo 2010 ja on vain muutamia prosentteja. En kehoita lukemaan MV-lehteä, jos haluaa oikeaa tietoa. Ja luuletko ettei Tieto konserni tee muuta kuin kyttää vaalilaskelmia 🙂

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#7

Juuri noin! Omistuksen hajautus on tärkeää jotta Kasaarimafian kulissit toimii.

Kulissit onkin syytä pitää kunnossa sillä nämä etnisesti perinjuurin ”syyttömät” on karkoitettu jo peräti 359-kertaa, ja kuten kaikki arvaa, joka helvetin kerta ihan perusteetta!

Näin ollen heidän liiketoimissa ei voi olla mitään vikaa. He ovat viattomia. Voisi jopa sanoa että koko tämä Kasaareiden pyörittämä pääkonttoreiden pääkonttori- liiketoimintamalli viranomaisapureineen toimii ylhäältä alas viattomasti kuin romaninaisen rahtihame.

tinyurl.com/y8lj4lq4

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000