Perussuomalaiset

Make

Kahdenlaisia ihmisiä

Kiitos kaikille valituille uusille ja vanhoille kansanedustajillemme, kiitos kaikille vaaleihin osallistuneille Perussuomalaisille kansanedustajaehdokkaille, työmies Putkosta ja Perussuomalainen-lehden ja Suomen Uutiset -verkkolehden päätoimittaja Matias Turkkilaa unohtamatta.

Lukuisat 1-kentällisen tasoiset joukkuepelaajat kirkkaimpine supertähtineen joutuivat jäämään odottamaan seuraavia kisoja. Voi mikä vääryys tämä on! Kuvitelkaa että esim. Jääkiekossa pelaajat valittaisiin samoin! Kuvitelkaa että Teemu Selänne, Jari Kurri, Wayne Gretzky, Mario Lemieux ja kumppanit jäisivät katsomoon ihan vaan koska media ja informaatiovaikuttamiseen erikoistuneella koneistolla on oma agenda ja omat ehdokkaan joita se haluaa näiden tähtien kustannuksella suosia, ihan vaan globalistien narratiivia edistääkseen. Suomen ja suomalaisten edun kustannuksella.

Oli miten oli, kiitos länsimaisia vapauksia kunnioittavan nurkaan ahdistetun pienmedian ja parodiapoliisin. Sijoitumme hopealle vaikka koko muu informaatiovaikuttamiskoneisto oli taas kerran meitä vastaan. Vois sitä bannaamisen ja sensuroinnin määrää mistä itsekkin sain vaalien viimeisinä päivinä ja edelleenkin omassa naamakirjassani nauttia.

Ilman länsimaisiin vapauksiin perustuvaa sananavapautta, vapaata tervettä mediaa ja parodiapoliisi Keijo Kaarisadetta sekä bannatun parodiapoliisin omaisia, lemmikkejä ja sukulaisia, sijoituksemme vaaleissa olisi ollut vielä huonompi.

Yltä päältä korruption rähmässä oleva neljäs valtiomahti, informaatiovaikuttamiseen ja suomalaisten etujen kampittamiseen erikoistunut suvakkien valtaama valtamedia sössi nämä vaalit. Hyvänä kakkosena tuli Perussuomalainen Suami ja me perussuamalaiset.

http://hankamaki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/274542-vahvoja-suosituksia

Punavihervasemmiston ja Kokoomuksen itsetuhoinen hallitus on Suomen tuho, eikä meidän perussuomalaisten tule mennä sellaiseen hallitukseen, jossa tuloksena olisi meidän oma tuhomme ja sen lisäksi myös Suomen tuho. (Näitä vuosikymmeniä kasvaneita ja kumuloituneita velka- ym. ongelmia ei hetkessä korjata, eli turha tässä on hötkyillä, uusia vaaleja tulee ja menee.)

Antaa muiden puolueiden kantaa nyt vastuu kaikista ongelmista, joita ne ovat maallemme vuosien saatossa aiheuttaneet. Otetaan pari esimerkkiä. Sote-kortti on Musta Pekka, joka putoaa uuden hallituksen käsiin. Sosiaali- ja terveydenhuolto-organisaatioita on purettu jo niin paljon, että perääntymistä ei ole. Kun kaikki muut puolueet haluavat yhteiskuntakritiikkiä edustavan ”vihapuheen” sisällyttämistä rikoslakiin, meillä perussuomalaisilla ei voi olla mitään yhteistä niiden kanssa.

Siksi näen ainoana järkevänä vaihtoehtona vetäytymisen vapaaehtoisesti oppositioon, jolloin meitä ei voida ajaa sinne. Hallitusneuvotteluja kannattaa käydä vain sen verran, että kansalaisille ja muille puolueille käy selväksi, mitä edustamme ja kuinka vaikeaa muiden puolueiden on päästä mihinkään sopimukseen ilman meitä, jotka hierrämme kivenä muiden puolueiden kengissä.”

Mitä uhrauksiin tulee. On kummallista ettei Suomesta löydy vastalääkettä tälle maahanmuuttajien haalimisen hulluudelle vaikka samaan aikaan kaikkialla tiedetään ja itketään kuinka kannattamatonta työnteko on. Tuota työntekijöiden itkua ja parkua ihmetellessä herää epäilys, jotta eikö meiltä todellakaan muka löydy punaviherpuolueiden mielestä jo valmiiksi riittävästi omasta takaa työttömiä ja muita köyhiä avustettavaksi, vaan että siihen rooliin pitää maailman ääristä haalimalla haalia lisää oloihimme täysin sopeutumatonta, kieli-, luku- ja kirjoitustaidotonta porukkaa. Ikäänkuin vahvistamaan jo olemassa olevaa kotoista köyhyyttä ja kurjuutta.

Kehitysmaiden kivikaudelle jämähtäneitä muukalaisia joiden uskontoa, tapoja ja kulttuuria ja niiden seurauksia täällä on vielä mahdotonta ymmärtää ellei halua vilkaista naapurimaa Ruotsin jokapäiväisiä pommi- ja autopoltto-uutisia.

Mitään oikeita, aitoja markkinaehtoisia yrityksiä ja työpaikkojahan ei tänne, tällä kulurakenteella ja näin kieroihin ja vaativiin oloihin on turhaa kenenkään edes odottaa. Historiallisten todisteiden valkossa kenenkään ei pitäisi enää uhrautua näin rottamaisen kaksikielisen suvakkisysteemin ryöstettäväksi. Saman köyhyyden ja kurjuuden näet saat, tosin ilman tuota sääntösuomen ”säännöt on sääntöjä ja lait lakeja, mitään ei voi tehdä”- huokailulla säestettyä laillistettua ryöstöä, siis vaikka et pistäisi koko elämäsi aikana tikkua ristiin.

Julkisella velkarahalla pyöritettäviä suvakin virkoja meillä lienee jo riittävästi joten sekin tie lienee pian tukossa. Suvakkien pillin mukaan tanssiva sääntösuomi on pian selkä seinää vasten joten antaa muiden puolueiden kantaa nyt vastuu kaikista ongelmista, joita ne ovat maallemme vuosien saatossa aiheuttaneet.

Loppuun kevennys: Saarna päälliköstä

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000