Perussuomalaiset

Juha Vuorio

Perustuslaki suomalaisten turvaksi

2 kommenttia

Olen tottunut ajattelemaan, että Suomi on suomalaisten turvapaikka ja se pitäisi sellaisena säilyttää. Ja että perustuslaki jollain tavalla edesauttaisi tätä. Asia ei kuitenkaan näytä olevan noin.

Nykyisten kansainvaellusten aikana ei ole mitenkään itsestään selvyys, että tuo tilanne säilyy. Viime aikojen vaikkapa turvapaikanhakijoiden aiheuttamat pikkutyttöihin kohdistuneet seksuaalirikokset kertovat siitä karua kieltään. Voikin kysyä, että suojeleeko perustuslaki meitä suomalaisia yhteiskuntamme muuttumiselta vaikkapa samanlaiseksi, kuin mitä se on tällä hetkellä tyypillisesti Lähi-Idässä.

Silloin, kun tulijat eivät ole edes kohtuullisesti koulutettuja sekä länsimaiseen kulttuuriin ja suomen kieleen sitoutuneita, niin meille tulee usein myös muita ongelmia. Taloudellinen tilanteemme huononee tuosta syntyvien kustannusten, kuten kotoutuksen, koulutuksen, asumisen, laki- ja tulkkipalvelujen ja erilaisten sosiaalikulujen myötä. Lisäksi tilastojen valossa monien kolmannan maailman maan tulijoiden ihmisten työllisyysaste jää keskimäärin erittäin alhaiseksi. Tästä syntyy meillä pysyväisluontoinen kestävyysvaje.

Ja kun joku esittää, että noita rahamääriä tulisi laskea vetovoimatekijöiden poistamiseksi, niin lainoppineet osoittavat, että perustuslakimme estää sen.

Kuitenkin ihmiset kertovat murheellisia tapauksia vanhustemme kohtaloista, jopa huonon hoidon aikaansaamista kuolemantapauksista. Oikeusoppineet tuntuvat harvoin tuovan esille perustuslaillisia kysymyksiä vaikkapa vanhusten hoidon säästöistä tai siitä, että leikkaamme omien nuortemme koulutusmahdollisuuksista ja käytännössä syrjäytymisen ehkäisystä.

Teen siis johtopäätöksen, että hyvinvoinnistamme säästäminen ei ole nykyisen perustuslain vastaista.

Näkisinkin, että perustuslakimme ensimmäiseen pykälään tulisi lisätä heti toiseksi momentiksi: ”Suomi on olemassa suomalaisten turvapaikkana. Kansallista varallisuutta tulee käyttää ensi sijassa suomalaisten hyvinvointiin.”

Osallistu keskusteluun!


2 kommenttia
Nimetön
#1

Hyvä, nimenomaan näin! Suomi on tarkoitettu suomalaisille ja täällä on oltava turvalliset olot oman maan kansalaisille. Emme tarvitse Suomeen näitä kehitysmaalaisia roikaleita, jotka joutessaan ryöstävät, raiskaavat ja tappavat kantaväestöä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Päästiin perseen myyjistä
#2

Oisit Juha ajanut autoveron poistoa niin olisit nyt eduskunnassa !.
Autoveron kuviteltu tuotto on 0,9 Miljardia mutta Alv tuloja jää saamatta paljon kun autokauppa takkuaa lisäksi käytettyjen autojen alv maksetaan ulkomaille ostomaahan lisäksi autovero aiheuttaa kustannuksia ihmisille.yrityksille kansantaloudelle ja kilpailukyvylle .
Autovero aihettaa myös sen että ihmiset tekee aivan turhaa työtä kun korjaa vanhoja romuja ja kalliden varaosien hinnat menee ulkomaille kuin kankkulan kaivoon
Autovero aiheuttaa kansantaloudellisesti paljon enemmän tappiota mitä se tuottaa. Tämäkin turha työ mitä romujen korjaamiseen ja hinaamiseen menee pitäs käyttää vientituotteiden valmistamiseen josta saisimme valuutta tulos.

Samaan aikaan Suomi laittaa 70 Miljatdia sosiaalikuihin josta valta osa menee pakolaisbisnekseen ja huumebisnekseen joihin sijoitus ei tuota mitään muut akuin uusia ngelmia ja kuluja ja velkaa..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000