Perussuomalaiset

Juha Vuorio

Perussuomalaisilla on vaihtoehtoja!

1 kommenttia

Ohessa oululaisessa Kalevassa julkaistu kirjoitukseni:

”Helge Murtovaara kirjoitti 18.12 pääkirjoitussivulla energia-asioista. Tavallaan asialliseen kirjoitukseen oli selvästi tuotu poliittisia piiloviestejä ja harhaanjohtavaa tietoa ainakin meistä Perussuomalaisista.

Juttu kattoi aika suuren alueen energiapolitiikastamme. Vain kolme tällä hetkellä hallituksen ulkopuolista puoluetta mainittiin nimeltä ja näihin arvostelua kohdistaen.

Perussuomalaisista Murtovaara väitti, että ”Perussuomalaisilla ei ole vaihtoehtoja”. Lauseesta sai käsityksen, että se koski energia-asioiden lisäksi kaikkea muutakin.

Nimenomaan energia-asioissa olemme tarjonneet nykyiselle Kokoomuksen ja SDP:n johtamalle hallitukselle koko ajan vaihtoehdoksi oman kotimaisen energian osuuden nostamista.

Muissa asioissa puolestaan meillä on vaihtoehtobudjetti, jota tiedotusvälineet eivät jostain syystä juurikaan tuo esille. Tuossa on useita säästökohteita vaikkapa kehitysavun uudelleen järjestämisessä ja byrokratian purkamisessa. Säästyneet varat suuntaamme kotimaan elinkeinoelämän elpymiseen sekä turvallisuuteen ja hyvinvointiin.

Vaihtoehtobudjettimme löytyy helposti sivuiltamme. Kannattaa myös perehtyä euroedustajamme Sampo Terhon työryhmän esityksiin taloutemme tervehdyttämiseksi.

Toimittaja Murtovaara moittii myös Perussuomalaisia siitä, että tavoitteenamme on vain yhden asian vastustaminen.

Toki ajaessamme Suomen ja suomalaisten kansallista etua, olemme nostaneet edellisestä vaalikaudesta lähtien usein esille etujemme vastaiset, suurten ulkomaisten pankkien tukemiset rahoillamme.

Jostain syystä Murtovaara jätti kuitenkin häveliäästi tämän ”yhden asian” tarkemmin nimeämättä.

Ilmeisesti toimittaja Murtovaara ei näe Kokoomuksen – SDP:n ja edeltäjänsä Keskustan – Kokoomuksen johtamien hallitusten aikaansaamaksi katastrofia, jossa energian kauppataseemme on jo kahdeksan miljardia euroa tappiolla.

Hyvät ihmiset, nyt on tärkeät vaalit tulossa jo muutaman kuukauden päästä. Poliittista piiloviestintää alkaa esiintyä tavallistakin enemmän.

Juha Vuorio, kaupunginvaltuutettu (ps)”

Perussuomalaisten vaihtoehtobudjetti 2015 – Työ, yrittäminen ja välittäminen – Perussuomalaiset

http://www.sampoterho.net/images/Terhonryhma_Loppuraportti.pdf

Osallistu keskusteluun!


1 kommenttia
Persut ei persettä myy
#1

Jos tuossa on vaihtoehdot niin ei hyvältä näytä !!!
Kerroppa mitä ne kotimaiset energia vaihtoehdot oikein on???
Suomella ei ole kuin yksi ainoa järkevä vaihtoehto energia omavaraisuuden lisäämiseen.
Se on yhdinvoima !

Vaihtehto budjetti oli täyttä paskaa !!!
JÄRJETTÖMIN EHDOTUS OLI esim. yrittäjien Verotuksen nostoa mm. oy muodossa toimiville yrityksille +2% veronkorotus Hallituksen vuoden takaisen 3,5 % veronkorotuksen päälle ! Eihän tällaisessa puheessa ole järjen häivää.!!!

Ei Ihme jos änestäjät katoaa !
Kyllähän normaali järkiset työmiehetkin tajuaa että jos yritys verotetaan kuoliaaksi niin silloin menee työpaikka ! (kommunistit ei sitä tajua ,mutta ei ne järissään olekkaan eikä persuja äänestäkkään) ihmettelen miksi tällaista oman oksan sahaamis politikkaa harjoitetaan?

Jos järkeä Persuilla olisi päässä niin oikeita asioita ajettavaksi olisi vaikka kuin paljon mm.
-Sosiaali pummaaminen pitää olla kannatamattomampaa kuin työnteko
-Tämän maan hinta ja kustannus taso pitää painaa Eu/Euro tasolle
-Tämän maan velkaantuminen pitää saada lopettetua heti.
-Hyväveli verkostot alas heti
-Julkisen sektorin kustannuksista -50% leikkaus (painottuen kallispalkkaisimpien virkojen karsimiseen ja palkkojen alentamiseen)
-Yritäminen ja Sijoittaminen tähän maahan kannattavaksi verotuksen keinoin,ei tukeja lisäämällä ! (Viron malli)
-Tuulivoima tuet pitäisi saada ajetua alas.
-Ruuan hinta Eu tasolle
-Autovero pois
Tätä listaa voi jatkaa vaikka kuin pitkälle näin järki saadaan tähän maahan ja työt ja entisten velkojen maksut käyntiin !

Eihän valtion taloutta näin hoideta että jokainen vetää välistä nin paljon kuin vaan saa (verottaja ensimmäisenä mallia näyttämässä) ja valtio ottaa velkaa kuin puloperse sika ja kaikki hinnat on kuin öljyntuottaja maissa vaikke öljystä ole tietoakaan.Jos tähän ei saada järkeä niin tämä maa menee konkurssiin ja jos persut ei osaa sanoa mitään järkevämpää niin kannatus romahtaa vieläkin nopeammin ennen kun tämä maa on selvitys tilassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000