Perussuomalaiset

Jouni Tirkkonen

Ole rasisti - et voi menettää mitään

4 kommenttia

Olen seurannut viime päivinä Suomessa käytyä rasismi keskustelua hämmentyneenä ja hieman huvittuneenakin. Tässä muutamia johtopäätöksiä:

Kun yksityinen henkilö väittää sinua rasistiksi vaikkapa äänestyskäyttäytymisesi perusteella, sinun ei kannata oikeastaan selittää mitään, koska poliittiset vastustajat eivät usko sinua ja omalle väelle sinun ei tarvitse selittää mitään.

Silloin kun media pyrkii leimaamaan sinut rasistiksi, mitä hävittävää sinulla on – olet saanut jo tuomion.

Kun yhteiskunta tuomitsee sinut rasistiksi – riippumatta siitä oletko sellainen vai et, voit aivan yhtä hyvin olla koko kulmakunnan paras rasisti. Voit olla sitä silloin täysin tietoisesti ja nauttia siitä. Ole rasisti – et voi menettää mitään.

Tämän blogin mielipiteet ovat kirjoittajan omia, eivätkä välttämättä edusta perussuomalaiset -nimisen puolueen näkemyksiä.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


4 kommenttia
Nimetön
#1

Ai, että voi noin vain ikään kuin myöntää olevansa rasisti.

Jos haukutaan natsiksi, pitäiskö sillonkin noin vain myöntää olevansa natsi?

Rasisti -kortti ja natsi -kortti tulevat viuhumaan tiuhaan, jos kaikkeen noin vain myöntyy.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

ei nyt ihan viisain kirjoitus
#2

Yksi rehellinen, joka myöntää rasismin olevan ylpeyden aihe.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Göran
#3

Perussuomalaisten kutsuminen rasisteiksi ei kuulema ole rikos.
Ehkä kunnianloukkausta vastaavaa mtta kun puolueella ei ole kunniaa mitä loukata.
Tämä on mielenkiintoinen tieto, onko nyt yhtälailla luvallista on kutsua jotain muitakin puolueita vaikka pedofiileiksi, rikollisiksi, juopoiksi yms.?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Trent
#4

Хочу сказать. Suomen Uutiset pyytaa kertomaan mielipiteita kansanedustajan porttikiellosta taman kayttamaan blogipalveluun, mutta sensuroikin sitten jarjestaan ne mielipiteet joissa pyritaan valottamaan syita miksi Tolppasen porttikiellolle onmahdollisesti ollut aivan asialliset perusteet. Mitaan uutta Matias Turkkilan mediaprojekteissa sensuuri ei tietenkaan ole. Onpahan tapasensuroiminen silti noloa sananvapauden peraan kuuluttavalle Perussuomalaisten paa-aanenkannattajalle. Kansanliikkeelle joka ei kesta pienintakaan kritiikkia ei onneksi voi ennustaa pitkaa ikaa. jep, yritin jo eilen laittaa tuon Pohjalaisen vastineen miksi blogi suljettiin, mutta minut oli blokattu etten voinut laittaa sita. totuudesta ei tykata taalla.
Суть восстановления срока принятия наследства – Зайцев и партнеры

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000