Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Teemu Keskisarja raivostui EU:lle: "Suomen metsiä ette vie!"

EU:n aikomus kajota Suomen metsiin suututti lopullisesti historioitsija ja yrittäjä Teemu Keskisarjan. Hän ”radikalisoitui”, ja on nyt mukana myös politiikassa! Perussuomalaisten eduskuntavaaleissa ehdokkaana, mukana puolustamassa Suomea. ”Suomen pinta-alasta 75 % on metsää, ja metsäitsenäisyyden menetys Brysseliin olisi pahempi kuin Länsi-Lapin luovutus Ruotsille.” sanoo Keskisarja. 

”Suomen luonnonvarojen varastaminen ylikansalliseen moraalipörssiin… ei tule mitään!” kivahtaa Keskisarja vihaisena. 

Isänmaa kutsui, Keskisarja vastasi

Hän valitsi puolueekseen Perussuomalaiset, vaikka muitakin ottajia olisi ollut. Myös Kokoomus ja Keskusta olisivat mielellään ottaneet metsäasiantuntijan ja yrittäjän joukkoonsa. Keskisarja, jos kuka, tuntee Suomen metsähistorian ja metsien nykytilan kuin omat taskunsa. 

Hänestä tulisi hyvä maa- ja metsätalousministeri. 

”Suomalaisten paras piirre on ylihuomisesta huolehtimisen kulttuuri.” kiteyttää Keskisarja ja painottaa suomalaisten kykyä hoitaa vastuullisesti sekä metsänsä että muut omat asiansa. 

”Suomi on hiilinielu ja Euroopan metsäisin maa, ja me täällä Suomessa näytämme esimerkkiä metsättömille saastuttajille.” kiteyttää Keskisarja.

EU ja Suomi

”EU oli hyvä juttu tulliliittona, vapaan liikkuvuuden kenttänä, EEC:n hiili- ja teräsunionina, mutta nyt yhteisvelka ja aikomus kehittää unioni liittovaltioksi ovat muuttaneet asetelman radikaalisti”, sanoo Keskisarja. 

”Ylivelkaantuminen ei ole mitään ’pehmeää’ talouspolitiikkaa vaan kivikovaa varastamista seuraavilta sukupolvilta.” painottaa Keskisarja ja jatkaa:

”Keskuspankkien digitaaliset ei-kenenkään velkatriljoonat ovat kaikkien aikojen kupla, joka pullistuu sananmukaisesti avaruuteen asti. Kukaan meistä ei omilla rahoillaan ostaisi tänään Italian (tai ehkä USA:nkaan) joukkovelkakirjoja, vaikka korko olisi kuinka korkea.” 

”Verojen kiristys Suomessa ei käy! Jo nyt Yhteiskunta-niminen heppu ottaa monien tuloista yli 40 % veroa, ja käyttää ne osittain aivan höpöhöpö-juttuihin.” sanoo Keskisarja. 

Keskisarjasta ei nyt auta muu kuin panna kampoihin EU:lle, ja odotella, että lypsykone alkaa yskiä. ”Odotamme että kohtalon kello lyö Keski-Euroopassa ja EU hajoaa isoisten kiistoihin.” 

”EU ei hajoa Suomesta käsin, mutta ennen pitkää voi käydä niin, että Saksan äänestäjien enemmistö ei suostu seuraavaan ’pelastuspakettiin’ eikä halua asettua Italian pankkisektorin taakuumieheksi.” sanoo Keskisarja. 

Suomen taloudellinen itsenäisyys merkitsee itsemääräämisoikeutta

”Taloushistorian opetus on tämä: Suomi vaurastui 1800-luvulla, kun Suomen suuriruhtinaskunta sai itse päättää budjeteistaan eli siitä, rahoitammeko Sevastopolin linnoitusta vai Saimaan kanavaa.” toteaa Keskisarja. 

Ja sitten tulee historioitsijalta – joka siis rakastaa Suomea – kova ja hätkähdyttävä ohjeistus marssijärjestykseen: ”Suomen taloudellisen itsemääräämisoikeuden käsite on tärkeämpi kuin 6.12. ja siniristilippu ja jääkiekko!” 

Tässä kohtaa joutuu ehkä nikottelemaan. Että mitähän nyt tuli sanottua? Siniristilipussa on kuitenkin risti, johon kristillinen perintömme nojaa. Raamatussa Jumala sanoo:” Pysykää minussa, niin minä pysyn teissä. Niinkuin oksa ei voi kantaa hedelmää itsestään, ellei se pysy viinipuussa, niin ette tekään, ellette pysy minussa. Minä olen viinipuu, te olette oksat. Joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, se kantaa paljon hedelmää; sillä ilman minua te ette voi mitään tehdä.” (Johannes 15:3–5)

Ehkä Teemu Keskisarja haluaa hiukan provosoida? Tai provosoida paljon? Pysäyttää ajattelemaan nekin, jotka ovat valmiita pää märkänä velkaannuttamaan Suomen – kuten tämä viimeisin hallitus. Mitä tahansa, että saatiin neljä vuotta roikkua hillotolpassa? 

Keskisarjasta suomalaiset tervanpolttajat ja savutupien nokinaamat olivat 1700-1800-luvulla Pohjolan sorrettuja, ja edelleen hän näkee, että me suomalaiset olemme orjailevaista kansaa; aina rähmällään johonkin suuntaan – länteen, etelään, itään.

”Suomettumisen on nyt korvannut eeuuuttuminen, huippuvirkojen korruptio ja moraalikato; Alexander Stubb ja Jyrki Katainen tuskin ovat sen puhtoisempia kuin 2000-luvun kaasuputkimiehet?” arvuuttelee Keskisarja. 

Hah ja nyyh, ”kaasuputkimiehet”! Busted! Sdp:n miehet täyttivät taskunsa minkä ehtivät? Rahaa on! Ja mitäs se Mauri Pekkarinen (kesk) siellä yrittää…? 

https://youtu.be/b0iIrEJ5UVk

Tämän pitäisi muuttua. Poliittisten nimitysten pitäisi muuttua. ”Syöpä. Pilkkukuume. Punatauti. Tuberkuloosi. Suomi-neidon sukupuolitauti, jota ulkomaat eivät näe hameen alta korruptiotutkimuksissa.” sanoo Keskisarja näistä nimityksistä.

Hän ihmettelee miksi Suomen liike-elämälle ei riitä EU:n 450 miljoonan ihmisen työmarkkina? Kolmansista maista tulevien kotoutettavien hän katsoo hyödyttävän lähinnä Suomen julkisen sektorin kotoutusteollisuutta. ”Väestönvaihto ei ole ’salaliittoteoria’ vaan julkinen käytäntö.” lataa Keskisarja. 

Oi maamme Suomi!

Olen iloinen siitä, että Teemu Keskisarja on puuttunut muiden asioiden ohella myös siihen, miten suomalaisten ajattelua ryövätään nyt kaksin käsin.

Ajatteleminen edellyttää kieltä, Suomessa suomenkieltä. Jos väline ajatteluun – kielitaito ja käsitteet – ajetaan jonnekin sivuraiteelle, koska maa pitää saada sekaisin ihmisillä, jotka eivät ymmärrä toisiaan, niin se merkitsee yhteisön väkivaltaista mykistämistä.

https://www.suomenuutiset.fi/teemu-keskisarjan-kolumni-kielenvaihto-ei-ole-salaliittoteoria/

Vaalikaamme siis kieltämme ja kirjallisuuttamme. Iloitsen suuresti siitä, että Suomen historiasta Keskisarja kysyttäessä nostaa tärkeimmäksi kirjaksi Raamatun. Sen jälkeen hyvässä järjestyksessä tulevat Aleksis Kiven ”Seitsemän veljestä” , Väinö Linnan ”Täällä Pohjantähden alla” ja ”Tuntematon sotilas” sekä Kalle Päätalon ”Iijoki”-sarja. 

https://blogit.perussuomalaiset.fi/johanna-sirn-kaplas/yes-yes-i-understanding-all-wall-go-ok/

Toivotan Teemu Keskisarjalle menestystä ja siunausta vaaleihin! Toivon, että te, jotka olette ajatelleet nukkua vaalipäivänä, tekisitte sen isänmaallisen teon, että jalkautuisitte politiikkaan edes päiväksi ja kävisitte äänestämässä. Ottakaa mallia Teemusta, joka jätti mukavan tutkijanpoteronsa jalkautuakseen katsomosta kentälle! 

Eduskunta voi tuntua pelkältä penkkiurheilulta, mutta jos kerran Teemu on lähtenyt liikkeelle, niin lähde sinäkin! 

Isänmaa kutsuu nyt! Nyt heti!

http://velkakello.fi/

PS. Jussilla on asiaa (saa jakaa) :

https://youtu.be/W2y7uSInptk