Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Ruben Stiller ja Teemu Keskisarja – mitä ihmeen nönnönnöötä?

Vahingossa oli jäänyt radio auki tänään. Vahingossa tuli kuunneltua mitä Ruben Stiller ja Teemu Keskisarja tänään rupattelivat.

Turha luullakaan, että välitän laittaa linkkiä ohjelmaan, jossa väitettiin, ettei Suomen torjuntavoitto ollut voitto – sillä voitto se oli. 

Voi teitä rauhanajan nöösipoikia, jotka kyllä jaksatte puhua puhumistanne.

Minkä arvoista on teidän teoreettinen äijäilynne? Verrattuna käytäntöön? Te ette sotineet Suomen puolesta, sen tekivät ihan toiset miehet. Ja nämä miehet voittivat. Teistä kumpikaan ei ollut siellä. 

Teidän sanoihinne verrattuna aivan toinen painoarvo on sodankäyneillä sotaveteraanien sanoilla, kun puhutaan sodista, joita Suomi ei aloittanut, mutta joissa joutui suojelemaan ja puolustamaan itseään. 

Suomi on voittanut sodat, joita ei aloittanut – ja itsenäisyytensä pysyttänyt 🇫🇮 Se on suuri ja suurin voitto se! 

Kun Neuvostoliitto v. 1939 hyökkäsi Suomeen, Suomi ei aloittanut sotaa eikä ollut aikeissa hyökätä Neuvostoliittoon eikä vallata osia Neuvostoliitosta – ei aikeissa tavoitella mitään ”voittoa”.

Onko tämä jotenkin jäänyt Teemu Keskisarjalle epäselväksi? Ei tavoiteltu mitään valloittamalla saavutettavaa voittoa. Voitto oli se, että Neuvostoliiton hyökkäyksestä huolimatta Suomi piti pintansa ja säilytti itsenäisyytensä. Ja se oli voitto – yksiselitteisesti. 

Stiller saa palkkatulonsa, kun laulaa Ylen mielenmukaisia lauluja. Keskisarja saa – niin mitä? Lisää näkyvyyttä ja kuuluvuutta? 

Ei kuitenkaan kannattaisi näkyä ja kuulua ohi niiden, jotka itse olivat rintamalla. Kannattaisi kuunnella mitä heillä on sanottavana. 

Stiller ja Keskisarja, te joudutte nyt potalle ja kertaamaan.

Kun jalkaväenkenraali ja Mannerheim-ristin ritari numero 162 Adolf Ehrnrooth sanoo, että se oli voitto, niin se oli voitto:

Tekstin aiheet: