Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Professori Esko Valtaoja - kiitos!

Ne, joilla on ollut aikaa ja mahdollisuuksia seurata kansainvälistä uutisvirtaa ja suomalaisia, riippumattomia sosiaalisen median tietolähteitä, ovat nähneet ja ymmärtäneet, miten Suomea rikkovat ja hajottavat voimat ovat liikkeellä maan sisällä – ja ovat olleet sitä jo pitkään.

Nyt tästä tiedosta pääsivät osallisiksi nekin, jotka eivät ole ehtineet tai voineet seurata muuta kuin ”valtion verkkoa” eli Yleisradion TV- ja radiokanavia, ja ruotsalaisomisteisen MTV3:n ohjelmia.

Nyt perjantaina 19.11. Yle TV1 tuli vahingossa esitelleeksi oman pitkäaikaisen myyräntyönsä tulokset koko kansalle.

Myyräntyötä on ollut se, että vähätellään suomalaista sivistystä. Myyräntyötä on ollut se, että pompitaan kuin räkänokat kaiken sellaisen päällä mikä suomalaisille on arvokasta – ja jopa pyhää. Myyräntyötä on uskotella, että Suomessa jotkut vähemmistöt – vaikkakin perin äänekkäät – olisivat arvokkaampia kuin suuri, mutta hiljaa omaksi JA yhteiseksi hyväksi töissään puurtava enemmistö.

Tällä hetkellä tuo hiljainen enemmistö kustantaa myös Ylen TV- ja radiokanavat. Kustantaa, vaikka sen edun mukaista olisi lopettaa koko Yle siihen paikkaan.

Perjantaina 19.11.2021 toimittaja Marja Sannikka oli kutsunut studioon vieraakseen kansainvälisesti erittäin arvostetun ja jopa maailmanluokan tutkimuksen kärjessä meritoituneen emeritusprofessori Esko Valtaojan.

Valtaojan lajeja ovat fysiikka, astrofysiikka ja muu avaruustähtitiede – harvojen ja valittujen ala, jonka kansainväliseen kärkeen kuin ihmeen kaupalla muutama suomalainen mies on yltänyt. Ihmeen kaupalla siksi, että lajin kehityksen vauhti yllätti aikoinaan myös tutkijat itsensä. Satelliitit, internet, radioaallot, kosmisen säteilyn vaikutukset – kaikki nämä ja enemmänkin yhtä aikaa.

Onneksi tutkijat osasivat, ja osaavat edelleen, tehdä yhteistyötä. He ymmärtävät, että yksin ei kenestäkään tule mitään – tarvitaan hyvä, rakentava tiedeyhteisö.

Tässä joitakin Valtaojan saavutuksia.

Oliko studiokeskustelu Valtaojalle viritetty ansa?

Raskaansarjan tutkijantaustastaan huolimatta Valtaoja on maanläheinen mies, jolle sopi saapua studioon keskustelemaan aiheesta ”Miten ajaa hyvää yhdessä?”. Hänelle sopi ruveta juttusille jonkun nobodyn kanssa, josta kukaan ei ennen viime perjantaita tiennyt mitään. Sekin kävi, että nobody oli maahanmuuttaja ja nainen.

Tietääkseni Valtaojalla ei ole ollut mitään ennakkoluuloja maahanmuuttajia, naisia tai maahanmuuttajanaisia kohtaan. Valtaoja on kulkenut maapalloa ristiin rastiin, ja eri kansallisuudet ovat tutkimusyhteistyön ansiosta tulleet hyvinkin tutuiksi.

Sannikka puolestaan lienee löytänyt Valtaojan keskustelupariksi neiti nobodyn kätevästi talon sisältä, Ylen ikiomasta toimittajagalleriasta, jonka kunniajäseniä ja arvostettuja maskotteja ovat suomenkieltä osaavat maahanmuuttajanaiset.

Sannikka ei nähnyt mitään ongelmaa siinä, että toimittaja haastattelee toista toimittajan statuksella olevaa henkilöä, joka vieläpä on saman talon palkkalistoilla (!). Alkaa olla maan tapa; tulee agendan mukaiset vastaukset kysymyksiin.

Eikä Sannikka nähnyt mitään ongelmaa siinäkään, että vieraat ovat keskenään varsin epäsuhtainen pari. Toinen on pitkän, arvokkaan elämäntyönsä kautta meritoitunut avaruustähtiteteen professori – suomenkieltä monipuolisesti ja syvällisesti käyttämään kykenevä hyväntahtoinen mies, joskin tunnettu myös railakkaista ja ravistelevista mielipiteistään. Ja toinen vielä korvantaustojaan kuivatteleva, Humanistisen ammattikorkeakoulun käynyt ”kulttuurimanageri”, Yleen onnistuneesti livahtanut, eh – kiipijä?

Millaista asetelmaa Sannikka kuvitteli rakentelevansa? Kovat tieteet vs. humanismi? Sivistys vs. moukkamaisuus? Sivistynyt keskustelu vs. sivistymätön huutelu? Ja tarkoitus oli siis pohtia ”miten ajaa yhteistä hyvää”? LOL.

Valtaoja voitti 6-0, hän osoitti missä nyt mennään

Ennakkoluulottomalle Valtaojalle Sannikan ontuvat asetelmat kuitenkin kävivät. Tutkija on utelias luonnostaan, ja ehkä Valtaojaa kiinnosti katsoa mitä tapahtuu. TV-lähetys tapahtui avaruudessa, maapallolla ja Suomessa, siinä lähtökohdat.

Avaruuden ihmeiden tarkastelun kautta on varmasti luonnollista pitää mittakaavat mielessä, kun tarkastelee maapalloa ja Suomea. Avaruus on iso ja maapallo on ihmisten koti.

Käsittääkseni professori Valtaoja, joka on ikänsä ollut tekemisissä kansainvälisten tutkijaryhmien kanssa, on suhtautunut suvaitsevaisesti maapalloa – ja Suomea – kansoittaviin ihmisiin. Avaruudesta käsin tarkasteltuna ihmisten keskinäiset rajanvedot eivät ehkä ole näyttäneet kokonaisuuden kannalta kovinkaan merkittäviltä. Olemme kaikki ihmisiä, ja siinä se.

Mutta

Epäisänmaallisilla tahoilla on jo pitkään ollut tarve polkea suomalaista sivistystä, joka pitää maata ja sen taloutta pystyssä. Osa tätä polkemista on tuo intersektionaalisuus tai intersektionaalinen feminismi joka perustuu marxilaiseen Standpoint-teoriaan, jonka mukaan ns. sorretun (tai sorretuksi itsensä kokevan) ihmisryhmän näkökulma olisi muka puolueettomampi ja todenmukaisempi kuin muiden.

Ei ole sattumaa, että Suomella on huonoin hallitus ikinä. Ei ole sattumaa, että valtakunnansyyttäjänä on nainen, jonka toimissa ei näytä olevan päätä eikä häntää. Ei ole sattumaa, että TV-studioon sivistyneen miehen keskustelukumppaniksi oli pujahtanut Ylen marxilaisen ajattelun aallonharjalla ratsastava opportunisti, joka näki tilaisuuden hyötyä henkilökohtaisesti. Nobody sai prime timea TV:ssä ja nimensä esille. Sannikalle jäi – niin, mikä rooli hänelle lopulta jäikään?

Valtaoja, pitäytymällä hyvissä käytöstavoissa, osoitti näin yksinkertaisella tavalla mikä Suomea tällä hetkellä repii. Tuontihuutelu.

Suomi on suomalaisten koti. Ei tänne tarvita ulkopuolisia huutelijoita ja riitapukareita. Ei ole Suomen etu, että järjestys, rauha ja turvallisuus maassa heikkenevät ulkoa tuotujen ja sisältä käsin viriteltyjen vastakkainasettelujen vuoksi.

Vuonna 1939 suomalaisille oli varattu tilaa Siperiassa. Sinne ei menty eikä mennä nytkään.

Perussuomalaiset vastustavat epäisänmaallista politiikkaa, joka tällä hetkellä vahingoittaa Suomea. Perussuomalaiset vastustavat myös tuontihuutelua.

24 kommenttia
Nimetön
Tyytyväinen
#1

Niin se on Johanna , Suomi on suomalaistenkoti !? Toi vottavasti myös jatkossakin , isänmaallisuutta löytyy !?! Armeijan käynnistä tulee jo 50 vuotta !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Aliina
#2

Hyvin kirjoitit. Oivalsin tästä kirjoituksesta, että Suomi on muuttunut enemmän kuin tiedänkään. Meillä on ollut suomalainen vihervasemmisto, antifat ja rasmukset, jotka ovat asettuneet puolustamaan maahanmuuttoa ja islamia, mutta vasta intersektionaalinen feminismi mediaan sulautettuna on yhdistänyt myös maahanmuuttajat aktiivisiksi toimijoiksi ilman taustatukea. Media on nostanut esille etnistä erilaisuutta ilman muita ansioita kuin oikea ideologia, ja antanut näin kanavan uudenlaisen kulttuurisen kahtiajaon syntymiseen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#8

Mennään vähän historiaan.
Ns. vasemmisto, SDP, entinen SKDL(kommunistit) ja Kommunistinen puolue nostivat päätään Neuvostoliiton ”voitettua” sodan.
Kommunistit pääsivät hallitukseen ja aikanopeasti myös monille päättäville paikoille yhteiskunnassa.
Mm. koululaitokseen joka vähitellen miehitettiin (en sano piruuttanikaan että ”naistettiin” ta jotain muuta typerää) vasemmistolaisilla virkamiehillä ja koulujen opetuksesta pyyhittiin pois kaikki negatiivinen sosialismia ja kommunismia käsittelevä.
Näin lapsia alettiin aivopesemään, vähitellen.
Noista ensimmäisistä sodanjälkeisistä lapsista kasvoi sitten mm. taistolaisten kommunistien porukat jotka siirtyivät ajatuksineen korkeakouluihin, opettajakoulutkseen ym. Sitä kautta sosialistinen indoktrinointi vain laajeni kunnes lähes koko koululaitos on vasemmiston hallussa.
Kun Neuvotoliitto hajosi 1990 niin minne katosivat Suomesta kmmunistit muutamaa harvaa jääräpäätä lukuunottamatta?
Jatkuu seuraavassa…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#9

Samaan aikaan osa näistä kommunisteista/sosialisteista kaappasivat Vihreät, mm. Hassi taitaa olla entisiä taistolaisia. He huomasivat että vihreän aatteen avulla ja kautta voi kasvattaa puolueen jota voi käyttää oman kommunistisen agendansa levittämiseen.
Saman kohtalonuhriksi joutui myös mm. Yle joka piti ottaa haltuun sillä onhan tiedonvälitys yksi perusasioita kansan hallitsemisessa.
Tosin nyt on Internet tehnyt jonkin verran kiusaa mutta sekin on kohtapuoliin saatu ”ruotuun” eli sielläkään eivä kriittiset äänet pääse kuuluville kauaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Mistä näitä uusstalinisteja ja uustaistolaisia aina vaan sikiää kuin kaniineja. Siinä sitä on ihmettelemistä.
Woke, cancel, intersektionaalinen feminismi – tässä uudet äärivasemmiston aatteet, jotka ovat levinneet myös vihreisiin.
Anarkismia pukkaa joka taholta.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#3

Tässä vielä tuo linkki, josta pääsee näkemään tutkimuksia, joissa Esko Valtaoja on ollut mukana:

https://scholar.google.co.uk/scholar?as_q=&num=10&btnG=Search+Scholar&as_epq=&as_oq=&as_eq=&as_occt=any&as_sauthors=%22Esko+Valtaoja%22&as_publication=&as_ylo=&as_yhi=&as_allsubj=all&hl=en

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Jos tämä kurdi ”pakolainen” kokee vainoa Suomessa, voi aina palata kotimaahansa Iraniin ja hakea turvapaikkaa sieltä. Tuskin moni jää täällä kaipaamaan?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#7

Tulee mieleen jostain Lähi-idästä kuvatut pätkät, jossa tuon tapaiset tyypit kiljuvat ”täydessä hurmoksessa” , kuolemaa ”vääräuskoisille”.
Tuntuu, että täälläkään he eivät osoita vähintäkään myötätuntoa meille, jotka lapsenuskossamme olemme heitä elättäneet ja kouluttaneet. Ei, kaikki on tehty väärin, valtaosa on r-sanan piriin kuuluvia, varsinkin ne, jotka ovat erimieltä MEIDÄN kanssa.
Tuotetaan vielä muutama tuhat tuolla asenteella lisää, niin kohta täällä jo rakennellaankin Kalifaattia!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

LASSE HIETANEN
Iloinen
#5

HEI. KIITOS JOHANNAKIN. OSASIT KIRJOITTAA LAHJAKKAASTI. SINUA AUTTAA JEESUS KRISTUS, JOKA ON ❤️ SINUN SYDÄMESSÄSI. SAMAA HYVÄÄ SIUNAUSTA SINULLEKKIN, JA RAKKAILLESI ETEENKINPÄIN; TOIVOO, JA RUKOILEE: LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#6

Tervehdys, Lasse!

Miten hienosti avaruus, tähdet ja planeettojen keskinäinen järjestys todistavat ihmisälyä korkeammasta arkkitehtuurista.

Jaakobin kirjeessä on luvattu lisää viisautta niille ihmisille, jotka sitä anovat.

Soisin nyt kaikille suomalaisille sitä taivaallista viisautta, joka johtaa Jeesuksen Kristuksen luokse. Hän on ainoa todellinen toivomme, ainoa ikuisesti kestävä ilon ja rauhan lähde.

Herätystä edeltävät ahdistuksen ajat. Toivon, ettei suomalaisten tarvitsisi kulkea kohti ristiä rankimman kautta vaan Jumalan rakkaus saisi vetää puoleensa jo näinä, vielä hyvinä aikoina.

Vaikka ihmisen leipomasta pullapitkosta riittää hyvin kymmenelle, mutta huonosti sadalle, Jumalan auttava käsi ulottuu kaikkialle.

Lähetystyö on tärkeämpää kuin koskaan, myös täällä uuspakanuudesta kärsivien suomalaisten keskellä.

Lasse, rukoillaan, että Jumala voimallisesti vaikuttaisi suomalaisten kaikissa lähetyskohteissa, myös täällä Suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Keskustelu tästä kirjoituksesta on päättynyt.