Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Perussuomalaiset miehet pelastavat kaikki Suomen naiset

3 kommenttia

Myös ne daamit, jotka itse eivät vielä edes älyä, että tarvitsevat suojelua (itseltään), ettei naista alistava kulttuuri ja sen etenemistä vauhdittava ”nuorisojoukko” täysimääräisesti rantaudu Suomeen.

Tämänkaltaisen onnettomuuden vetämistä Suomen päälle nimittäin ovat ajaneet ponnekkaasti ministerit Sanna Marin, Maria Ohisalo, Li Andersson, ja Annika Saarikkoi – ja heidän kannattajansa. Ruotsalaisen kansanpuolueen ministereitä unohtamatta. Siitä mihin homma jäi maahanmuuttoministeri Astrid Thorsilta, siitä jatkaa kivikautisen kulttuurin roudaamista Suomeen nyt Anna-Maja Henriksson. Ja tasa-arvoministeri Thomas Blomqvist komppaa?

– Öö tota, miten sä Toma sen siis ajattelit, sittenkö täysi tasa-arvo vallitsee, kun naisten ympärileikkaukset sallitaan myös Suomessa, nainen jää kotiin synnytyskoneeksi ja arabiasta tulee Suomessa arkinen käyttökieli muuallakin kuin KELAssa?

Sittenkö täällä vallitsee hallituksen kaavailema kansainvälinen, ylivelkaantunut onni ja autuus? Ja Kokoomus on saanut pumpattua luku- ja kielitaidotonta ”parempaa työvoimaa” tehtaat täyteen, erikoistarjouksena halvalla ja pilkkahintaan? Pilkkahintaan siis itselleen, koska loppupeleissä valtio kustantaa asunnon, sähköt, hammashoidon, hepatiittitestit ja päiväkotimaksut kaikille niille, joilla palkka riittää vain kalliin maan kalliiseen ruokaan. 

Uutisia yllämainitun hallitusporukan ja Kokoomuksen kannattajille: teitä johdetaan harhaan. 

Vain Jussi Halla-aho puhuu totta – edelleen

Hänen viestinsä on ollut sama jo kohta parikymmentä vuotta: varokaa, katsokaa eteenne.

Onneksi perussuomalaisten miesten ja naisten kansannousu tulee nyt pelastamaan kaikki. Viimeisetkin uneliaat ja nukkuvat heräävät. Myös ne miehet, jotka eivät vielä ymmärrä, että perussuomalaisten ajama ”rajat soukemmalle” -politiikka on ainoa järkevä, kestävä linja Suomelle. 

Hei me ryynätään!

Eikö ole merkillistä, että yhä jotkut kantasuomalaiset miehet, jotka sentään ovat saaneet varusmieskoulutuksen ja ainakin teoriassa hahmottavat kuka on ystävä ja kuka vihollinen, eivät tunnista vaaraa, joka uhkaa?

Puuttuva itsesuojeluvaisto on uhka meille kaikille. 

Jussi Halla-aho peräänkuuluttaa itsesuojeluvaistoa – sitä, että suomalaiset suojelisivat itseään. Ei hän kaipaa ylimääräistä aamiaistarjoilua eikä havittele palkkiovirkaa Firenzessä. Halla-aho haluaa vain puolustaa Suomea ja suomalaisia. 

Rajaloukkaus etenee nykyisin matkustajakoneella

Puolustusvoimissa kyllä opetetaan, että kaikki kansainvälistyminen ei ole hyvästä. Rajaloukkaukset ja väkivaltaiset tiedustelut ovat selkeästi jotakin, johon on reagoitava. Mutta entä kansainvaellus? Mitä sanovat manuaalit tästä? Miten menee alfa bravo silloin, kun siviilit, jotka vastaavat politiikasta, ovat sitä mieltä, että päätönkin meno maassa käy?

Jääkö täällä siis tosiaankin joku suosiolla ilman päätä? Vai pannaanko kampoihin? Suljetaan rajat ja ratkotaan omat haasteemme keskenämme. Eikä tuoteta itsellemme lisää ongelmia tuontitavarana. Ei valtioon, eikä kuntiin. 

Heja, Sverige!

Hooyah! Lahden toisella puolella Ollella ja Pellellä ei tällä hetkellä mene kovin hyvin. Siihen on syy, jota siellä ei haluta myöntää. Joku voisi muuten syyttää rasismista. Inte vi. Joten – ruotsalaiset nielevät sen, että autokatokset palavat, naisia raiskataan ja poliisi suorittaa virkatehtäviään vain siellä missä se varmasti kaikille sopii. Vi diskuterar. 

Kivikautinen kulttuuri se siellä vain heittelee kiviä, kivittää aviorikoksen tehneitä naisia (vai hops, putosiko joku parvekkeelta?) ja polttelee lämpimikseen autokatoksia. Leirinuotio pitää olla! Ei kelpaa pelkkä keskuslämmitys?

Ai niin, sana ”kivikautinen” on muuten lainattu suoraan Lenita Airiston suusta. Kivikautinen kulttuuri, jota Kokoomus, Sdp, Keskustapuolue, Vihreät, Vasemmisto ja Rkp haluavat tuottaa Suomeen ei ole omaa keksintöäni. Lenita, joka on kolunnut niin Kiinan kuin Gruusian ja monta muutakin paikkaa, todellakin tietää mistä puhuu, ja mistä hänkin on yrittänyt suomalaisia naisia varoittaa.

Lenitan tietämys eri kulttuureista perustuu muuhunkin kuin Voguen pläräämiseen. Muoti- ja matkailushown tuotantotyöt veivät hänet yli parinkymmenen vuoden ajan eri kulttuureiden pariin paikanpäälle. Ja jos HKKK:n (#aalto) nuoret naiset todella yhä edelleen pitävät Lenitaa kummitätinään, niin nyt kannattaisi kuunnella tarkemmin kuin koskaan mitä asiaa tädillä on. Paha vain, että kukaan ei juuri nyt halua haastatella häntä. Voisi tulla liian kipakkaa tekstiä ja totuus framille. 

https://www.iltalehti.fi/viihde/a/201703112200084238

Raha se vain virtailee seinästä – vai miten se nyt meni?

Kuumemittaria ei ole eikä stressitestiä tehdä, mutta todistettavasti Suomi-potilas kyllä oireilee. Hyödyttömiä nollatutkimuksia pukkaa, kovalla rahalla. Sinä maksat. 

Vai mitä sanoisitte niille suomalaisille naisille ja miehille, jotka ensi syyskuusta alkaen pusaavat neljä seuraavaa vuotta ”hankkeissa” puolen miljoonan euron palkalla kirjoitellen sellaisista aiheista kuten esimerkiksi ”Medioitunut feminismi nyky-Venäjällä”, tai ”Rajallistamisen intiimi maantiede – karkotettavuus ja sen vaikutukset ylirajaisissa parisuhteissa eläviin suomalaisiin ja heidän lähipiiriinsä”, tai ”Kehollisten kohtaamisten politiikka turvapaikan hakemisessa”?

Eikö yhtään hävetä vastaanottaa – verovaroista – 479.081 euroa (kyllä, luit oikein: neljäsataaseitsemänkymmentäyhdeksän TUHATTA), 485.619 euroa ja 497.044 euroa per henkilö tällaisen diipadaapan näpyttelyyn samaan aikaan, kun suomalaiselle koronarokotteelle ei myönnetä tutkimusrahoitusta pennin jeniä?

Ja joku taho tuon valinnan tutkimusapurahojen kohdistamisesta on tehnyt. Eikö nämäkin tuhlaavaiset hulluttelijat pitäisi pelastaa itseltään?

Muista äänestää perussuomalaisia, niin saadaan jotain rajaa ja tolkkua tähän menoon.

3 kommenttia
Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos 😕 Johannakin. SUOMEN kansa Tarvitsee Viisautta Ylhäältä, eikä ylpeiltä ihmisiltä: Täältä alhaalta. JEESUS KRISTUS meitä Auttakoon, Ja ❤️ sydäntämme vallitkoon, Ja kehoamme hallitkoon. Kiitos 😕. SIUNATEN, LASSE HIETANEN.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#5

Tervehdys, Lasse!

Toivotaan, että tätä kansaa ei tarvitsisi herätellä kärsimyksen kautta. Että isien usko voisi yhä kantaa meitä.

Ihana kesä on ympärillä, niin kauniina kuin se Suomessa voi olla, kaikessa lyhykäisyydessään, silti surettaa se mitä tässä maassa tapahtuu nyt näkymättömillä tasoilla.

Pitää vain muistaa, keneltä kaikki hyvä on saatu. ”Ja mitä sinulla on, jota et ole lahjaksi saanut?” (1. Korinttolaiskirje 4:7)

Poistin ensimmäisen kommentin, jossa ei ollut aitoa halua osallistua keskusteluun. Sen myötä poistin vastauksesi siihen. Luin sen kyllä.

Perussuomalaisten vaalijulisteita töhritään Helsingissä, vaikka lain mukaan sellainen on rikollista. Pimeyden voimat eivät kaihda lain rikkomista ja/tai pilkkaamista. Ei ole kovin kunniakasta menoa perussuomalaisten vastustajien keskuudessa. Eivät kestä rehtiä ja avointa kilpailua; sitä, että ihmiset itse päättäisivät ketä äänestävät.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

Korjataan sen verran, että kyse ei ollutkaan väitöskirjoista vaan ”hankkeista”. Höpölöpö saa kovasti rahoitusta näinä aikoina.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Keskustelu tästä kirjoituksesta on päättynyt.