Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Onnea, isänmaalliset Perussuomalaisten äänestäjät! 🇫🇮

Te teitte sen! Isänmaa kutsui ja te vastasitte! Älykkäästi, harkiten ja pysyvästi.

Riikka Purran, Jussi Halla-ahon ja kaikkien muiden perussuomalaisten kansanedustajien vaalitulos on seurausta kovasta, määrätietoisesta yhteistyöstä isänmaan hyväksi.

Perussuomalaisille annetut äänet kertovat Suomen kansan lujasta tahtotilasta ja maanpuolustustahdosta. Tämä tahto kumpuaa syvältä suomalaisten sieluista ja on laadultaan vakaata ja voittavaa. Se pysyy lujana asemissaan. 

Perussuomalaiset suurena puolueena on asemissaan pysyvästi. Perussuomalaisten menestys perustuu asiaosaamiseen ja yhteiskunnallisten asioiden syvälliseen hahmottamiseen. Ei mihinkään hetkelliseen rock-tähtimäiseen hypettämiseen. Ei Yleisradion tai Helsingin Sanomien levittämään propagandahuttuun.

Perussuomalaiset ovat rehellisesti sitä mitä ovat. Se on laadullista korkeatasoisuutta,. Se on oikeaa ja aitoa isänmaallisuutta. 

Onnitteluni perussuomalaisia äänestäneelle Suomen kansalle! Hiljaiselle, ahkeralle ja älykkäälle. Te pysytte itse valitsemallanne tiellä. Teitä ei viety kuin litran mittaa vasemmalle, kohti itää. 

Eläköön, Suomi! Eläköön, suomalaiset! 🇫🇮

https://youtu.be/Ns2A5yUMZhU