Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Nyt etenemme Riikka Purran johdolla! 🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧🐧♥️

Kyllä on ollut suuri ilo seurata Perussuomalaisten puoluekokousta Seinäjoella 14.-15.8. Perussuomalaiset ovat kone, joka totisesti on iskussa! Kenttä on perussuomalaisten vankka vahvuus, ja yhdessä me toimimme viisaasti kuin keisaripingviinit – kuten Jussi Halla-aho loistavassa puheessaan sanoi.

Pidämme toinen toistemme puolta ja suojelemme omaa elintilaamme, Suomea.

Ja nyt perussuomalaisia johtaa Riikka Purra, joka jo ensimmäisessä lehdistötilaisuudessa puolueen uutena puheenjohtajana antoi vahvan näytön siitä, että perussuomalaisilla on – edelleen – oma, selkeä tahtotila ja jämäkkä ohjelma, joiden turvin maan asioita pyritään saattamaan kuntoon.

Ääni kuuluu oppositiosta tällä hetkellä aivan yhtä hyvin kuin jos olisimme hallituksessa. Ja kun äänestäjien joukko kasvamistaan kasvaa, niin hallitukseen tästä seuraavaksi mennään; kärkenä haittamaahanmuuton lopettaminen, ja Suomen rajojen sulkeminen itsellemme vahingollisilta tulijoilta. 

Viesti oli selvä:

Suomalaisten etu tulee Suomessa ensimmäisenä. Työ pidetään kunniassa, mutta verotusta on rukattava niin, että työnteossa on järkeä. Tulijoita ei tarvita, jos eivät itse elätä itseään rehellisin keinoin. Ilmastonmuutoksesta kohkaaminen Suomen kokoisessa maassa on ylimitoitettua; asia on tärkeä, mutta Suomen osuus päästöistä ja mahdollisuudet vaikuttaa päästöihin globaalilla tasolla ovat tosiasiallisesti mitättömät.

Onnea voittajille, so. meille kaikille! Vuosi vuodelta meitä on enemmän, ja järjen ääni alkaa Suomessa kuulua paremmin.

Ja siunausta työllesi uutena puoluejohtajana, Riikka! ♥️

Tässä vielä Riikan linjapuhe, joka oli täyttä asiaa:

Vastavalitun puheenjohtajan Riikka Purran linjapuhe Seinäjoella