Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Loistavaa settiä, Riikka Purra!

Perussuomalaisten ”Tuumaustunnilla” tänään ma 20.9. klo 11.00 alkaen kävi uusi puoluejohtaja Riikka Purra kohta kohdalta läpi asetelman, joka hallituksen ajamassa viherkurjuudessa vallitsee. MM-tuloksia tavoitellaan, mutta hyttyssarjassa painitaan!

Ottelussa ”Kiinan päästöt vs. Suomen päästöt” kisataan täysin eri sarjassa. Kiina alusmaineen (lue: Afrikka) päästää päivässä saman kuin Suomi vuodessa. Silti Suomea ja tavallisten suomalaisten elämää pyritään kurjistamaan Vihreiden ja Sdp:n ajamalla päästörahastuspolitiikalla, ja uusilla verotuskeksinnöillä. Miksi? 

Ja sillä aikaa Kepu järjestelee itselleen lisätuloja epämääräisellä rahoituprojektilla maakuntavaaleihin liittyen? Miksi? Onko tienaaminen maakuntahallinnon avulla ainoa tapa antaa tekohengitystä puolueelle, joka ei enää ymmärrä missä rattaissa istuu?

Tuottajat eivät tule tienaamaan euroakaan enemmän omalla työllään, vaikka maakuntahimmeli miten hyrräisi. Yhtä EU-virkaa kohden tulee kymmenen uutta sääntöä, määräystä ja sakkoa, jotka ylikansallista hallintoa toteuttava EU määrää maakunnille, tuottajille ja metsänomistajille.

Suomi kuuluu suomalaisille

Jos rajoja ei saada kiinni, niin kohta ei ole kivaa enää kenelläkään; maahan vyöryy aina vain lisää elätettäviä (ja rikollisia, sotarikollisia, vieraan vallan sotilaita?) samaan aikaan, kun suomalaisten rahaa virtaa elätettäville (ja talousrikollisille?) myös muihin maihin. 

Tällainen upposukeltaminen omassa tyhmyydessä täytyy saada loppumaan. 

Työssäkäyvillä suomalaisilla on rajoitetusti aikaa, toisin kuin Helsingin asfalteilla makoilevilla, jonkinlaiseen sankaruussyndroomaan sairastuneilla ”aktivisteilla”. 

Arjen pyörityksessä ehtii työssäkäyvä normikansalainen katsella ja kuunnella kenties vain ”virallisen totuuden” Yle-uutiset, tai ruotsalaisomisteisen MTV3:n uutiset. Mutta nyt kannattaisi jostain nipistää aikaa oheisen Purra-setin lukemiseen. Ja sen postaamiseen kaverillekin. 

Koska muuten tieto ei kulje; näitä argumentteja eivät zuurnalistit, jotka tienaavat leipäänsä ”virallisen tiedonvälityksen” parissa, rohkene pitää esillä:

Hallitus edistää ruuhkamaksuja ja suunnittelee työpysäköinnin verottamista – ”Kaikkia autoilijoita koskeva työntekemisen sakkovero, joka erityisesti kohdistuisi pieni- ja keskituloisiin”

Vihreät vievät tolkun Suomen maahanmuuttopolitiikasta, hallituskumppanit vaikenevat – ”Demareilta ja keskustalta ei ainuttakaan vihreiden pyrkimyksiin liittyvää puheenvuoroa”

Tuleeko aluevaltuustojen ryhmien rahoituksesta uusi piilotettu puoluetuki? – Perussuomalaiset vastustaa: ”Erityisesti keskustan tapa saada lisää hillotolppia”

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja