Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Laskutaitoiset perussuomalaiset miehet pelastavat maan

Hallituksen shoppailijatyttöjen velaksi eläminen ei pääty hyvin.

Ympärivuotinen joulupukin säkki näyttää olevan aina vain lahjoja täynmä. Tytöt ostavat nyt äänestäjiltä ääniä velkarahalla, ja ovat varmoja siitä että velat voi jättää jälkeensä kuin kissa…hmm…asiansa. Hiukan hiekkaa ja naistenlehtien kultapölyä päälle eikä kukaan muista mitään?

Joku muu joskus myöhemmin tulee sitten hätiin, jos tulee? Joku muu korjaa bilettämisen jäljet ja maksaa laskut?

Sanna kavereineen elää kuin viimeistä päivää. Hän kyllä puhuu, puhuu ja puhuu, ja kertoo vanhuksille, naisille ja lapsenmielisille mitä kaikkea heille pitäisi antaa. Ja Antti Rinne (Sdp) puolueen johdossa elää hänkin kuin viimeistä päivää; ääniä tulee ja muusta viis, kunhan vain puolue menestyy? Mummot ja tytöt tykkäävät Sannasta, kun se on niin nätti ja puhuu TV:ssä niin varmalla äänellä. Mummot eivät ymmärrä, että samaan aikaan sekä Sanna että Antti lahjoittavat rahaa ulkomaille kaksin käsin, nostavat hintoja ja maksuja Suomessa eivätkä yhtään suunnittele tulevaisuutta. 

Sdp:n mummojen ei nyt kannattaisi niellä kaikkia satuja. Totuus nimittäin on se, että jos työ ja ansio loppuvat työssäkäyviltä veronmaksajilta, niin rahantulo Kelalta mummoille loppuu myös.

Ja työ, ansiotulot ja verorahat Suomesta kyllä loppuvat, jos Suomen ainoa tarkoitus on olla laskutaidottomien tyttöpoliittikkojen leikkikenttä, yleinen viherpeippola ja “maailma kylässä” -hostelli. 

Kelalla ei tule olemaan enää mistä ottaa ja antaa, kun kenenkään ei kannata kohtuuttoman verotuksen vuoksi enää käydä töissä, ja tulevaisuuteensa vakavasti suhtautuvat yritykset sanovat viherpeippolalle, jotta heippa, ja muuttavat sinne missä yritystoimintaa arvostetaan. 

Kun rahaa ei tule mistään, sitä ei myöskään voi antaa kenellekään. 1+1=2, mutta 1-1=0. Ei se tämän kummempaa matematiikkaa ole. Jos kaikki mitä saadaan veroilla kertymään lennätetään taivaantuuliin ilmastonmuutosta estämään ja EU-virkamiehille Brysseliin, niin vaikka miten olisi soteuudistusta ja muuta jännää, jää rahaa jäljelle pelkkä nolla. Siinä sitten ollaan supervirkojen äärellä maassa, jossa ihmisillä ei ole varaa käydä lääkärissä tai ajaa omilla autoillaan. 

Shoppailijat ovat nyt shoppailleet velkarahalla kaikkea kivaa itselleen ja “ystävilleen” (lue: kannattajilleen). Ostoskassissa on koronatukea, vihreää siirtymää, maahanmuuttoa ja ties mitä muuta trendikästä. Luottokortit pelittävät edelleen eikä laskutaito vieläkään osoita kehittymisen merkkejä.

Perussuomalaiset laskutaitoiset miehet ja naiset ovat nyt tämän maan ainoa toivo politiikassa. Kannattaa käydä äänestämässä. 

Sama asia tarkennettuna sanotaan tässä:

Taloustieteen emeritusprofessori Matti Virén on Suomen Perustan uusi puheenjohtaja – ”En tiedä, tajuavatko ihmiset edes, miten heikot Suomen talouden kasvunäkymät ovat”

1 kommenttia
#1

Tässä vielä Jussi Halla-aholta asiaa aluevaaleihin liittyen:

https://youtu.be/Z5vLTbzgVM4

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Keskustelu tästä kirjoituksesta on päättynyt.