Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Kumma juttu! Maahan tulvii väkeä, mutta eläkepommi kasvaa 🙄

Joku ei nyt osaa laskea. Rajalta tulvii ahtopaineella tulijaa, mutta valtion talous painuu yhä rankemmin miinukselle. Eivätkö kaikki Suomeen änkeävät tulijat olekaan sitä kuuluisaa ”työperistä maahanmuuttoa”? Mitä, onko osa vain elinikäisiä oleilijoita ja lisääntyjiä?

Avoin työpaikka = 1 työpaikan täyttäjä

Buah-hah-haa! Noin sen pitäisi mennä, kun puhutaan yritysten TYÖperäisestä maahanmuutosta. Esimerkki: Microsoftilta Yhdysvalloista Nokian toimitusjohtajaksi Suomeen v.2010 muuttanut Stephen Elop oli työperäinen maahanmuuttaja. 

YLE:n työperäinen maahanmuutto tarkoittaa kuitenkin sitä, että rajalta tulvii enemmän ikuisia joutenolijoita ja rikollisia kuin dippainssejä ja anestesiahoitajia. YLE:lle kaikki, mikä onnistuu tavalla tai toisella ylittämään Suomen rajan, on työperäistä maahanmuuttoa – tulipa syystä mistä hyvänsä. 

Tämän nimi on propaganda – ihan Venäjän TV:n malliin. (Tilatkaa lisää peilejä sinne Yleen!) 

Voi toki joskus sattumoisin tupsahtaa framille saksalainen toimittajakin, joka meni saksalaiseen vanhainkotiin laitoshoitajaksi kunnes YLE tarjosi työpaikkaa saksankielisessä ”palvelussa” (whatever that means). Vuodesta 2013 alkaen Roman Schatz on isännöinnyt YLE Radio 1:ssä suomeksi viikoittaista keskusteluohjelmaa ”Roman Schatzin Maamme-kirja”. Lisäksi hän on kirjailija, joka kirjoittaa suomeksi. 

Toki YLE:n 620 miljoonan vuosibudjetilla onkin varaa tarjota työpaikkoja myös jo maassa oleville maahanmuuttajille. Mutta edes tuolla budjetilla ei YLEkään voi kaikkia tulijoita työllistää. 

Eestin vastaava laitos tulee toimeen 50 miljoonan euron vuosibudjetilla. 

Tulevatko kaikki työpaikan perässä?

Pääsääntöisesti työperäinen maahanmuutto tarkoittaa sitä, että tullaan Suomeen työn perässä – avoimen työpaikan perässä sitä täyttämään. Työpaikka voi olla valtionhallinnossa, YLE:ssä tai yksityisessä omistuksessa olevassa yrityksessä kuten esimerkiksi Helsingin Sanomat – tai vaikka juurikin tuo Nokia. (Greetings from India!)

Työperäiseen maahanmuuttoon liittyvä työpaikka täytetään ulkomailta rekrytoitavalla henkilöllä. Mikään muu ei ole työperäistä maahanmuuttoa. 

Kaikki muu on tarpeetonta maahantunkeutumista, joko laillisia porsaanreikiä tai vippaskonsteja hyväksikäyttäen. 

Poislukien aidosti vainoa ja sotaa pakenevien suojelu kuten ukrainalaisten tapauksessa. 

Finnair suhaa jatkuvasti Helsinki–Malta -väliä – miksi?

Suomen ja Afrikan väliä edestakaisin sesongin mukaan liihottavat ”muuttolinnut” tuskin kokevat mitään uhkaa missään, mutta Suomessa he muodostavat vähintään uhkan kansantaloudelle ja mahdollisesti myös yleiselle turvallisuudelle.

Heräsikö kukaan koskaan ihmettelemään, miksi Postilla oli yhtäkkiä joulukuussa 200 postinjakajan vaje Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla? Oho, tuli talvi ja kylmä. Oho, osa joukosta poistui takavasemmalle lähtömaihinsa.

https://www.suomenperusta.fi/julkaisu/kuinka-kalliiksi-halpatyovoima-tulee/

Suomen täyttäminen oleskelijoilla EI ole työperäistä maahanmuuttoa.

YLE:n mukaan Canada Goose -takkien varastelijat ja kännissä olevia suomalaistyttöjä raiskaavat tulijat ovat ratkaisu sekä työvoimapulaan että eläkepommiin? 

En kyllä näe, että miten. 

Mutta kunhan hoetaan. Kyllä se siitä totuudeksi muuttuu. Vai mitä, Yle? Vai mitä, Helsingin Sanomat? 

Suomalaiset ovat kilttejä ihmisiä ja uskovat kaiken mitä TV:ssä sanotaan. Ei pidä olla rasisti. Ei pidä olla natsi. Ei pidä olla mitään – mutta maksaa pitää. 

Mites nyt sitten, kun maksajaltakin kohta loppuu rahat? 

Rautaa rajalle

Parempi olisi, että tänne ei otettaisi enää ketään. Oltaisiin vain keskenämme mitä ollaan. Meidän Suomi kumminkin.

Syntyvyyden vähentyessä maahanmuuttoa pitäisi hillitä entisestään. Muutoin uhka siitä, että suomalaiset jäävät vähemmistöksi omassa maassaan, on entistä suurempi.

Ne, jotka haluavat jakaa kaikille kaiken, voivat lähteä täältä kommunistisiin maihin toteuttamaan utopioitaan. Ei kannata jäädä tänne liimaamaan itseään kiinni katuun. Voi olla, ettei poliisien resurssit enää riitä irrottelemaan liimakäsiä. Hälytyksiä on liikaa jonossa jo muutenkin.

Toisin kuin EVA:n tutkimus ja YLE väittävät, maahanmuutto ei ole suomalaisten suosiossa. Päinvastoin, sen ikävät seuraukset ovat monin paikoin nousseet näkyviin. Maahanmuuttajien huono maine vahingoittaa niitäkin tulijoita, jotka ovat tulleet Suomeen työn perässä ja työllistyneet.

* * * *

Suomi oli ennen maa, jossa kaikesta uudesta iloittiin. Ei enää. 

Perussuomalaiset haluavat tyrehdyttää haitallisen ja kalliiksi tulevan osuuden maahanmuutosta. Muuten käy kohta niin, ettei kenelläkään ole enää kivaa. 

”Vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan.” (Galatalaiskirje 5:9)