Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Kirsi Pimiä ja Mikko Puumalainen, miten menee?

Noin niinkuin omasta ja äidin mielestä? Kansliapäällikkö Pimiä ja apulaisoikeuskansleri Puumalainen, ollaanko teistä nyt lähipiirissä kovinkin ylpeitä?

Suomen itäraja vuotaa. Elätettäviä valuu maahan suomalaisten veronmaksajien iloksi, ja yksinhuoltajien ja muiden vähemmän varakkaiden joulu jää entistä laihemmaksi. Terveyskeskuksia suljetaan. Vanhustenhoito takkuaa.

Mutta meillä on varaa? Onnea voittajille.

Koko maailma pitää elättää. Koko maailma kuuluu tänne Suomeen. Tänne vain kaikki lumihankien ja pakkasen keskelle?

Perussuomalaisten mielestä ei.

Muistakaa äänestää, nuoret.

Ja ai niin joo, Puumalainen! Sinunko mielestä Suomen kouluissa ei olisi saanut laulaa Suvivirttä kevätjuhlissa? Että oikein lailla olisi pitänyt kieltää?

Nyt kotio sieltä toimistosta, ja nurkkaan!

Ja ai niin joo nro 2. Vuonna 2007 Tarja Halonen (sdp) nimitti Mikko Puumalaisen apulaisoikeuskansleriksi Tuija Braxin (vihreät) esittämänä. Sylt, sylt, sylttytehdas!

Ja ai niin joo nro 3. Mites se nyt on, Petteri Orpo, ja Kokoomus – ei kai teillä vain ole Saksan malli mielessä? Rakennuttajien tyhjät kerrostalot pitää saada täyteen ja valtio asukkien asumisen maksajaksi?

Niin että onko itärajan vuoto teille lähinnä joku bisneksiin liittyvä juttu? Vai mistä nyt johtuu tämä munattomuus? Rahako se vain viettelee?

Ja ai niin joo nro 4. Petteri Orpon vaimo Niina Kanniainen-Orpo on työskennellyt Maahanmuuttoviraston tehtävissä. Hyvin lie kannattanut?

Ilman turvapaikanhakijoita ei kuitenkaan tarvittaisi koko kalliiksi tulevaa virastoa eikä sen henkilökuntaa. Työvoimaa vapautuisi muihin tehtäviin. Kutsuisi joku muu bisnes kokoomuslaisia?

Ja ai niin joo nro 5. Alkaa näyttää siltä (saamani käsityksen mukaan), että sisäministeriön virkamieskuntaan solutetut kommunistit eivät nyt millään tahtoisi tehdä kuten sisäministeri Mari Rantanen (PS) määrää?

Jos Sisäasiainministeriö olisi firma, niskoittelevat alaiset saisivat potkut. 

Mutta kun ministeriö on valtionhallintoa, näyttäisi siltä, että kommunistivirkamiehet saavat rauhassa toimia sekä epäisänmaallisesti että olla tekemättä mitä käsketään?

Kun ei tee mitään, ei myöskään tee virhettä, ja palkka juoksee. Semmoista se on virkamiesten ja -naisten mukava elämä. Liukasta laskiaista vaan!

Mutta omaan nilkkaan osuu. Katse Hollantiiin! Eivät suomalaisetkaan aio iän kaiken niellä shamppissossujen vasemmistovetoista epäisänmaallisuutta.

Loppuu pulla pöydästä lopulta virkamieheltäkin.

Ja ai niin joo nro 6. Vantaan Kivistössä tapahtui maanantain vastaisena yönä laaja henkilöautoihin kohdistunut vahingonteko- ja murtosarja.

Itä-Uudenmaan poliisilta saadun tiedon mukaan yli kolmekymmentä autoa joutui vahingontekojen tai murtojen kohteiksi.

Asiahan ei minulle mitenkään kuulu, mutta minä vain kysyn, että kauanko tällä Ruotsin tiellä on ajateltu jatkaa?

Ja ai niin joo nro 7. Vasta päästiin Isontalon Antista ja Rannanjärvestä, niin eiköhän maahanmuuttoministeri Astrid Thorsin (rkp), sosiaalidemokraattien, keskustalaisten (koko maapallo Juha Sipilän möksälle?) vihreiden ja vasemmiston – ja myös kokoomuslaisten innovaatiokyvyn – aivoitusten perusteella ole tuotettu Suomeen uusia puukkojunkkareita.

Kansainväliset sopimukset my a**. Nyt jotain rotia tähän touhuun! Suojelua tarvitsevat tällä hetkellä kantasuomalaiset nuoret ja lapset – enemmän kuin kertaakaan koko Suomen historian aikana!!!

Hölmöläiset hölmöilivät Suomeen tappajia.

Siinä sitä on halpaa työvoimaa ja työvoimapulan paikkaajaa kerrakseen?

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/poikaporukka-potki-ja-puukotti-teinia-satasen-hupparin-takia-ryostaja-kehuskeli-verisilla-kasillaan/8828724#gs.1mdiij

Ai niin joo nro 8: Yle ja MTV3 tuskin uutisoivat, koska Suomessa journalistien tärkeintä työtä on kertoa suomalaisille Sanna Marinin (sdp) toilauksista ja asuvalinnoista, mutta muualla maailmassa tämäkin kerrottiin: 

https://www.dailymail.co.uk/news/article-12822271/Hamas-raped-men-women-October-7-attack-Investigators-reveal-sex-assault-victims.html