Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Keskustapuolue: hallituksessa hyödyllisen idiootin roolissa?

Tai kuten perussuomalaisten kansanedustaja Jenna Simula (PS) sanoi: ”vasemmistohallituksen liiman” roolissa? Kovat on bileet.

Miten kauas toisistaan ovat irronneet keskustapuolueen johdon bisnekset tavallisen, kansallispukuisen jäsenistön arkisesta edunvalvonnasta, so. maaseudun elämän vaalimisesta?

Keskustapuolue on hyvä bisnes. Ja nykyisin lähinnä vain bisnes? Sanavalmis bisnes-Saarikko keulilla nykyisin aatteettoman puolueen olemattomien aatteiden myyntiedustajana?

Puolue saa puoluetukea eli riihikuivaa rahaa. Puolueen kannattaa siis olla olemassa vaikka väkisin, jo yksin puoluetuen vuoksi. Siitä riittää työtä ja toimeentuloa nykyisen keskustan nokkelimmille, tai sitkeimmille. 

Lisäksi voi saada valtaa. Valtakin voi merkitä rahaa. Valtaa saadessaan puolue voi myötävaikuttaa monenlaisiin (maaseudun?) bisnesnäkymiin. Etenkin, jos puolueen sisällä on noheva hyvä veli -klikki, jolla on yhteiset bisnesnäkymät ja täten riittävästi yksimielisyyttä omia asioita edistämään. 

Mikä tällainen klikki keskustapuolueen sisällä voisi olla? Lestadiolaiset? Maanviljelijät? EU-byrokratiasta leipäänsä havittelevat tahot?

Keskustapuolue ei enää aja Suomen maaseudun asiaa 

Kenties Espanjan ja Italian maaseudun asiaa kylläkin? Ainakin miljardien tukipakettia sinne pukkaa. Ja tänne lisää rikollisuutta. 

Jos suomalaiselle maaseudulle jalkautuu haittamaahanmuuton myötä samanlaista rikollisuutta kuin nyt kaupunkeihin, on maaseutu helisemässä. 

Ja miksi sinne ei jalkautuisi, kun nykyinen hallitus halajamalla halajaa Suomeen ”lisää porukkaa”.

Onko tämä todella maaseudun etu? 

Iso-Britanniassa maatiloilta varastetaan traktoreita ja eläimiä, eniten lampaita. 

Nykyinen, hallituksessa istuva keskustapuolue ei suojele maaseutua. Sote-uudistus ei nimittäin pelasta maaseutua, jos toimintaympäristö maalla muuttuu villiksi länneksi.

Ja se muuttuu, jos nykymeno jatkuu. 

Jokainen, joka on nähnyt länkkäreitä – lännenelokuvia – tietää, mitä tapahtuu, jos ja kun kylässä keskellä preeriaa ei ole seriffiä.

Jo nyt ollaan Suomessa sellaisessa tilanteessa, että kylässä keskellä harvaanasutun maan maaseutua yhden Wyatt Earpin pitää riittää moneen piirikuntaan. Ja vaikka seriffi on vaihtanut hevosen autoon, silti rikolliset ehtivät usein karkuun. 

Ei riitä Suomessa enää poliiseja joka lähtöön. 

Vakuutusyhtiöt nostavat maksuja. 

Olen niin pahoillani

Rakastan Suomen maaseutua! Arvostan tuottajien työn ihan ykköseksi! Ja suren ihan sikana sitä, että hyvien ihmisten luottamus petetään, koska joku jossakin haluaa itselleen etuajo-oikeuden. 

Maataloustuottajat suhtautuivat alun perin kaikkein varautuneimmin Euroopan unionin jäsenyyteen. Ja syystä. 

EU:n lahjaraha kuitenkin vaiensi osan epäilijöistä. Myös meppi keskustan omista riveistä, Kyösti Virrankoski (kesk) oli v.2008 sitä mieltä, että EU tuo rahaa Suomeen enemmän kuin vie. Mahtaako hän matematiikanopettajana ja maanviljelijänä olla edelleen samaa mieltä? Perussuomalaisiin kuuluva taloustieteen professori Matti Virén (PS) on ainakin eri mieltä.

EU vie eikä tuo!

Jo v.2008 Virrankoskikin toki varoitteli nuoria hurjapäitä liian isojen tilakokojen taloudellisista vaaroista. EU tuki isoja tiloja ja täten mahdollisesti myös ylivelkaantumista.

Puolet suomalaisista maatiloista on lopettanut toimintansa Suomen EU-jäsenyyden aikana. Se merkitsee sitä, että tilalle ei ole jatkajaa. Tietotaito ei siirry seuraavalle sukupolvelle vaan menee aikanaan hautaan. Tietotaitoa menetetään siis valtavat määrät! Huoltovarmuuden kannalta paha juttu. Osaamisvaranto on vähentynyt radikaalisti. 

Nyt penaalin terävimmät kynät näkevät, miten itse vuorostaan ovat joutumassa lahjarahan antajiksi.

EU oli liian hyvää ollakseen totta. Liike-elämässä ei ole ilmaisia lounaita. Pyramidihuijauksessa on tarjolla pelkkää tyhjää. 

– – – –

Suosittelen keskustan maataloustuottajille siirtymistä perussuomalaisten joukkoon. Perussuomalaisille puolue ei ole bisnes vaan keino puolustaa Suomea. Perussuomalaisille isänmaa merkitsee tätä maata jokaikistä peltotilkkua myöten!

Edit 24.6.2022:

Lisää syitä lähteä Keskustapuolueesta:

Kohta ollaan Ruotsin tiellä tällä hallituksen nykyisellä, Keskustapuolueenkin tukemalla ”rajat auki” -politiikalla eikä se tie ole kovin rohkaiseva.

Sweden🇸🇪

– 42 936 rapes last 5 years

– 997 BOMBINGS last 5 years

– 61 ”no-go zones”

– 40 000 women genitally mutilated

– Nightly car arsons

– Most deadly shootings in Europe

Sweden went from peaceful to having among the highest crime in just 20 years.

Edit 27.6.2022:

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e67b8ed4-4efd-49a5-93fe-a1a2515e082c

Tekstin aiheet: