Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Heikki Porkka lähettää Rkp:n tiehensä hallitusneuvotteluista

Tai siis: lähettäisi, jos voisi. Ohessa hän perustelee kantansa varsin selväsanaisesti. Kirjoitus on ollut esillä Facebookissa:

Haitallinen maahanmuutto ja vihreä siirtymä maineen ja luottamuspääoman takaajina

RKP:n röyhkeys vaikuttaa puheenjohtaja Anna-Maja Henrikssonin julkisten puheiden perusteella olevan sitä luokkaa, että parempi olisi, jos Ruotsalainen kansanpuolue potkaistaisiin ulos hallitusneuvotteluista.

RKP on enemmän huolissaan Suomen maineesta kuin suomalaisten, erityisesti suomalaisnuorten turvallisuudesta ja oikeudesta liikkua Suomessa ilman kroonista väkivallan kohteeksi ja ryöstetyksi tulemisen pelkoa.

Kun viranomaiset varoittavat nuoria liikkumasta yksin aseman seuduilla tietyissä osissa Suomea, RKP jauhaa hallitusneuvotteluissa Suomen maineesta!!

Tarkoittaako RKP, että jos emme vastaanota Suomeen haitallista maahanmuuttoa, joka tuottaa vakavia ongelmia turvallisuuden ja talouden sektorilla, maailmalla suututaan Suomelle eikä kukaan halua enää ”leikkiä” kanssamme?

Olettavatko RKP:n edustajat, että heikon impulssikontrollin omaavan ja länsimaista demokratiaa vihaavan väen roudaaminen Suomeen houkuttelee toisenlaista maahanmuuttoa, sitä parempaa, jossa henkilö kykenee elättämään palkallaan itsensä ja mahdollisen perheensä?

Ajatellaanko RKP:ssä, että esimerkiksi Oulun kaupungista on tullut kansainvälisille tekijöille (niille yhteiskunnalle hyödyllisille maahanmuuttajille) jotenkin houkuttelevampi paikka, kun turvapaikka- ja pakolaispolitiikan mukanaan tuomat ovat syyllistyneet lukuisiin lapsiin ja nuoriin kohdistuneisiin seksuaalirikoksiin?

Entä ovatko Ruotsalaisen kansanpuolueen kansanedustajat sitä mieltä, että väkivaltaiset ja ryöstelevät etnojengit tarkoittavat sitä, että Suomesta on nyt tullut aidosti hieno ja kansainvälinen Ruotsin tapaan, kuten kokoomuksen Alexander Stubb kehui länsinaapuria vaiheessa, jolloin kaikki valveutuneet tiesivät Ruotsin olevan Euroopan turvattomin valtio, joka johtaa ylivoimaisesti Euroopassa ampumis-, kranaatti- / pommi-isku- ja seksuaalirikostilastoja sen lisäksi, että kouluja ja autoja on poltettu viime vuosina innokkaammin kuin missään muualla EU-alueella?

RKP on paljastanut jo vuosia sitten kannattavansa halpatyövoiman maahantuontia ja kertonut samalla, että mahdollisimman monen maahanmuuttajan ensimmäiseksi kieleksi pitäisi opettaa ruotsin kieli.

RKP:n yhtenä maahanmuuttopoliittisena tavoitteena on kasvattaa puolueen jäsenmäärää – tavoitteena 10 prosentin kannatuslukema.

Ja miten RKP tämän haluaa tehdä? Veronmaksajien rahoilla – tietenkin!

Sosialistisella yhteiskuntapolitiikalla, jossa ”työperäiset maahanmuuttajat” nauttivat pienen palkkansa lisänä erilaisia yhteiskunnan jakamia tukia, jotka heikentävät julkista taloutta ja keventävät suomalaisen veronmaksajan kukkaroa (sekä elintasoa ja ostovoimaa).

RKP haluaa siis maksattaa jäsenhankintansa ja tiettyjen kannattajiensa työvoiman yhteiskunnan yhteisillä varoilla piittaamatta siitä, millaisia ikäviä seurauksia siitä on ihmisille Suomessa.

RKP on puolueena pienen piirin edunvalvoja ja samalla suomalaisten massiivisen enemmistön kannalta tuhoisa puolue.

Puheet RKP:n porvarillisuudesta ovat täyttä puppua, sillä metodit, joista yllä kerroin, edustavat vasemmistolaisuutta, sosialismia, jossa ahkeraa kuritetaan ja laiskaa lellitään.

Katsokaa työllisyystilastoja ja pohtikaa miksi RKP kannattaa kolmansista maista suuntautuvaa maahanmuuttoa. Siis sitä muuttoa, jossa valtaosa henkilöistä ei työllisty käytännössä muuten kuin tukien avulla tai töihin, joita ei tarvittaisi ilman kyseisiä muuttajia (muun muassa tulkkeja ja erilaisia ”koordinaattoreita”).

RKP väittää politiikkansa olevan humaania. Niinpä, mutta kenelle? Ei ainakaan suomalaisille. Tämä selviää, kun katsotte seksuaalirikostilastoja ja mietitte millaisten kansanryhmien edustajat loistavat kärkipaikoilla.

Sama koskee jengiläisiä, sillä, kuten tiedetään, niiden jäsenet ovat lähes sataprosenttisesti etnisesti jotain muuta kuin suomalaisia.

RKP pelkää, että Suomi ei pääse YK:n turvallisuusneuvoston jäseneksi. Miksi pitäisi päästä?

Siksikö, että sen kautta voi edistää haitallista maahanmuuttoa ja yhä raskaammaksi käyvää vihreää siirtymää, joka ajaa läntistä maailmaa kohti energia- ja ruokapulaa?

Vai siksikö, että siellä voi hankkia lisää ”luottamuspääomaa”, kun nyökyttelee isonveljen kainalossa sopivalla hetkellä.

Yhdysvallat ja Venäjä ovat kumpikin turvallisuusneuvoston pysyviä jäseniä, joilla kummallakin on veto-oikeus, jota ne myös ahkerasti käyttävät omaksi edukseen. Suomihan oli ensin Neuvostoliiton (Venäjän) vasalli siirtyen viime vuosina ja viimeistään Ukrainan sodan myötä Yhdysvaltain tukijoukkoihin.

Mitä tulee ”luottamuspääomaan” ja hyvään maineeseen, niitä Suomi on kerännyt EU:ssa jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Ja mitä on saatu? Päästy krooniseksi maksajaksi ja nyökyttelijäksi ja saatu EU-ministerin ja vihreän mepin suulla kuulla, että ”oma kansa ensin –ajattelu on vahingollista” (ministeri Tytti Tuppurainen, sdp) ja että ”Kysymys oli aionko koskaan toimia Suomen hyväksi. Mitä sellaiseen voi muutakaan vastata. En koskaan. Tietenkään.” (meppi Heidi Hautala, vihr).

Median mukaan Hautala on Suomen vaikutusvaltaisin meppi EU:ssa. Onko hän hankkinut ämpärikansalle ämpäritolkulla luottamuspääomaa? Toisin sanoen tehnyt Ville Niinistön (vihr) ohella kaikkensa, että suomalaisia kuritetaan mahdollisimman kovalla kädellä vihreän siirtymän nimissä.

Luottamuspääoma tarkoittaa sitä, että röyhkeät ja epäisänmaalliset mepit käyttävät suomalaisia veronmaksajia henkilökohtaisen kunnianhimonsa ja ideologiansa maksumiehinä ja –naisina, koska tiedostavat, että nöyrä ja nariseva suomalainen kyllä maksaa, koska pelkää maineensa menetystä.

Ja juuri tähän maineen menetykseen, jota heikolla itsetunnolla varustetut ihmiset pelkäävät, nojaa myös RKP.

Niin kauan kuin suomalaisten enemmistö nauttii enemmän toisen suomalaisen epäonnistumisesta ja pelkää samaan aikaan oman rehellisen mielipiteensä sanomista, täsmälleen niin kauan suomalaisia kupataan kansainvälisten toimijoiden toimesta.

Arvopohja, jota kukaan ei kykene määrittelemään sekä luottamuspääoma, maine ja isoveli, niihin suomalainen yhteiskunta nojaa yhtä tanakasti kuin voissa paistetut uskoivat aikoinaan kommunismin autuuteen.

Jos et ymmärrä yhteyttä, mieti sitä, millaiseen maailmaan vihreä siirtymä maanviljely-, lehmä- ja lihavihassaan johtaa ajan myötä

Ennen sitä kutsuttiin Neuvostoliitoksi, josta oli kotikommunistien mukaan kehittymässä maanpäällinen paratiisi, kunhan viimeisetkin epäilijät saadaan ruotuun valtiollisen aivopesuohjelman voimin.

Suomalaisten enemmistön merkillistä yhteiskunta-ajattelua voi pohtia vaikka siltä pohjalta, että Suomi oli toisen maailmansodan jälkeen läntisen Euroopan kommunistimyönteisin yhteiskunta – ja vieläpä vapaaehtoisesti, kenenkään pakottamatta.

Nähtävästi enemmistö kansasta rakastaa kurjuutta ja haluaa sen vuoksi tilata lisää kurjuutta, jotta kurjuus leviäisi varmuudella kaikkiin koteihin ja kyliin.

Uskokaa tai älkää, vihreä siirtymä, jos sitä viedään väkipakolla eteenpäin, kuten Suomessa nyt tehdään, johtaa puutteeseen ja kurjuuteen.

Mutta miten käy Suomen maineen, josta RKP on humaanisti huolissaan?

Vastaan kysymyksellä: millainen maine on tänä päivää Sri Lankalla, joka toteutti uskollisesti vihreää siirtymää YK:n ja WEF:n (Maailman talousfoorumi) mallivaltiona.

Ainakin Maailman talousfoorumia hävetti niin paljon, että se poisti nettisivuiltaaan Sri Lankan vihreää siirtymää ylistäneen tekstin, jossa maan pääministeri lupasi tehdä Sri Lankasta rikkaan valtion vuoteen 2025 mennessä

Kuten tiedetään, vihreä siirtymän edistäminen vei Sri Lankan köyhyyden ja puutteen kierteeseen, jonka johdosta maan presidentti joutui poistumaan rajojen ulkopuolelle.

Onko Suomi wittusineen ja muine vetyneroineen seuraava Sri Lanka vai syttyykö maan hallituksen sisällä järjen valo, jonka myötä utopistiset haaveet heitetään samaan romukoppaan, jonne kommunismi jo kipattiin?

Tosin kommunismin kohdalla ei muistettu lukita romukoppaa ja heittää avainta merten syvyyksiin, sillä kuten edellä vihjailin, vihreä siirtymä yhdistettynä sananvapauden rajoituksiin ja erilaisiin yhteiskuntia hajottaviin ilmiöihin (woke, pride yms.) on kuljettamassa länsimaailmaa kaltevalle pinnalle, josta voi helposti luiskahtaa pakkopaitayhteiskuntaan.”

https://m.facebook.com/story.php?

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


30 kommenttia
Nimetön
#1

Juuri näin.👍

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#7

Kuinka tuo Henriksson kehtaa? Oli mukana hallituksessa, joka nosti Suomen velan 145 miljardia euroon, eli jokainen on velkaa 26 000!
Nyt nyrpistelee nokkaansa, kun pitäisi leikata kehitysavusta.
Käsittämätöntä.
Ei senttiäkään maan rajojen ulkopuolelle. Afrikkalaiset pystyvät lisääntymään ilman suomalaisten rahoja.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#2

Johanna, kiitos hyvin painavasta tekstistä!

Voi kunpa suomalaiset osaisivat nähdä tulevaan aikaan johon johtaa Rkp:n kaltaisten ideologioiden päämääräpyrkimykset. Rkp:lle ei suinkaan ole tärkeätä suomalaisten hyvinvointi vaan kaikki se mihin rahaa voidaan panna maamme ulkopuolelle sekä muutoinkin maamme hyödyttömiin tarkoituksiin. Maahanmuutosta suurin osa on ollut hyödytöntä taloudellemme. Pelkästään kustannuksia ja muuta haittaa yhteiskunnalle aiheuttavaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

Svenskfinland först on oikeaa ajattelua. Suomalaiset ensin ei.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000