Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Hannu Hoskonen (kesk), isänmaa kutsuu nyt! PS kutsuu nyt!

Isänmaan maatalous tarvitsee nyt turvaa ja päätösvaltaa! Mikään Saarikko-show tai muu satujumppa oppositiossa ei suojele suomalaisia maatilayrittäjiä.

Nyt tarvitaan joku näyttämään, että kepulainen kansanedustaja voi olla tosissaan – tuottajan puolella. Se onnistuu parhaiten joko perussuomalaisten rinnalla – tai jopa riveissä.

Jos on pakko, niin sitten loikatkaa, te isänmaalliset – perussuomalaisten joukkoon!

Perussuomalaiset edustavat tavallisia, isänmaataan rakastavia suomalaisia.

Jos pinta-alan perusteella asiaa tarkastellaan, niin suurin osa Suomesta äänesti perussuomalaisia. Etenkin maaseudulla. 

Miksi Keskusta ei halua tehdä yhteistyötä?

Ilmastohulluttelijat käyvät kansalaisten päälle TV:n ja radion kautta – kuin yleiset syyttäjät! Nyt ei ole Keskustapuolueen aika istua oppositiossa. Nyt on aika puolustaa Suomen maaseutua ja tuottajia! 

Perussuomalaisten kansanedustaja Jussi Halla-aho muistutti viimeksi tänään, että noin 11 % suomalaisista pani toivonsa Keskustapuolueeseen. 

Mitä ihmettä on tekeillä?

”Halla-aho ihmettelee, kuka keskustalle on antanut ohjeen mennä oppositioon. – Ne 11 prosenttiako, jotka äänestivät keskustaa ja antoivat sille luottamuksensa, Halla-aho ihmettelee.

– Aivan todellako he äänestivät kepua siksi, että kepu jättäytyisi vapaaehtoisesti oppositioon ja kieltäytyisi mahdollisuudesta edistää puoluetta äänestäneiden asiaa?

– Kepu tuntuu olevan loukkaantunut kokoomukselle ja perussuomalaisille siitä, että nämä saivat vaaleissa ääniä, jotka kepun mielestä kuuluvat kepulle. Kepu on myös loukkaantunut niille äänestäjille, jotka antoivat kepun mielestä kepulle kuuluvan äänen jollekulle muulle.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/6bc0b16b-91e0-4645-a4ce-fd29994e84db

Aikooko Keskustapuolue sabotoida hallituksen, joka vahvistaisi maaseutua?

Kansanedustaja Hannu Hoskonen (kesk) on yli 60-vuotias metsätalousinsinööri ja konkaripoliitikko. Hän on toiminut kansanedustajana v.2003–2011 Pohjois-Karjalan vaalipiiristä ja v.2015 alkaen Savo-Karjalan vaalipiiristä. Hän on nyt huolissaan. 

Itä-Suomessa on metsää. Nyt EU havittelee sitä. 

Hoskonen on samaa juurevaa laatua kuin 70-vuotias Kyösti Virrankoski (kesk), joka on kotoisin Pohjanmaalta.

Pohjanmaalla pellot ovat savimaata. Helsinki ei niistä välitä mitään. 

Virrankoski – matematiikanopettaja ja rehuviljan viljelijä – oli Euroopan parlamentin budjettivaliokunnan ensimmäinen varapuheenjohtaja ja toimi vuoden 2008 EU:n budjetin yleisesittelijänä. Hän työskenteli Euroopan parlamentissa vuosina 1996–2009 ja Keskustan kansanedustajana v. 1991–1995 sekä puolustusministerin poliittisena sihteerinä vuosina 1983–1987.

Molemmat, Hoskonen ja Virrankoski, tietävät, että vuodet eivät ole veljiä keskenään. Arvaamaton aika edessämme on kuin sää, jota ei voi etukäteen ennustaa. Suomi on käännekohdassa. Nyt ei ole aika hiipiä käpykaartiin. 

Jos kangasmetsää ei hoideta, kuusi ottaa ylivallan. Jos savimaa ei saa vettä, se halkeaa.

Työt Suomen metsissä ja pelloilla on tehtävä ajallaan – niin myös eduskunnassa. 

”Kassoha sie. Tää asja on näi. Jos sie lähet juoksemaa, nii sie saat juossa Pohjalahel saakka.” 

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/1cae73f7-cc36-490c-bfea-e3d8dc1feac4