Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Hankamäen "Totuus kiihottaa" esittää surullisen skenaarion

Suomi tuhoutuu, jos nykymeno jatkuu. 

Ja se jatkuu, jos valehteleminen suomalaisille jatkuu. 

Perussuomalaisia lähellä olevan ajatuspaja Suomen Perustan julkaisema, filosofian tohtori ja valtiotieteen tohtori Jukka Hankamäen teos ”Totuus kiihottaa” on terävä analyysi suomalaisen politiikan koko oikeusperustusta koskevasta kriisistä sekä suomalaisen median valitettavasta nykytilasta.

Suosittelen luettavaksi. Ja suosittelen, että Suomen Perusta julkaisee myös lyhennetyn ja kansantajuisemman version kirjasta, ja esittää siinä Hankamäen viestit tiivistettynä. 

Tässä joitakin lainauksia:

Hankamäki: ”[E]U ja valtioiden rajoja ylenkatsova väestöpolitiikka ovat keinotekoisia luomuksia, ja näyttö maahanmuuton ja monikulttuurisuuden onnistumisesta puuttuu. Jos sitä on saatu, se on ollut huonoa sekä sosiaalietuusperäisen maahanmuuton että työperäisen maahanmuuton tapauksissa, ja Eurooppa onkin osallisena hallitsemattomassa kokeessa.

Tulosta ei tiedetä mutta osataan arvata, mikä puolestaan suosittaisi varovaisuusperiaatteen noudattamista, toisin sanoen pidättäytymistä ainakin siihen asti, kunnes myönteiset näytöt on saatu.

Sen sijaan media, valtavirran poliitikot ja oikeusviranomaiset tivaavat maahanmuuton arvostelijoilta todisteita siitä, miksi me kritisoimme maahanmuuton suosijoiden monikulttuurista mallia, vaikka näytön paikka olisi väestöpoliittisten muutosten vaatijoilla itsellään.”

Niin totta

Hankamäki jatkaa”Totuus kiihottaa” -kirjassaan esittämällä, että yhteiskunnan perusrakennetta ja väestöä on kohdannut halkeama:

”Kulttuurista eripuraa ei voida sovittaa taloudellisilla perusteluilla, joiden mukaisesti maahanmuuttoa puolustellaan näkemällä ihmisissä työ- ja tuotantoelämän kannalta hyödyllisiä ’siirtolaisia’. 

Tämän esineellisen ja välinpitämättömän näkökannan puitteissa katsotaan, että ihmisten kansalaisuus on huolettomasti vaihdettavissa ja että normaalioloissa he surisevat ja pyörivät työnantajiensa iloksi vailla mitään muita vaikutuksia yhteiskunnassa. Näin ajateltaessa oletetaan, että tarpeen tullen nuo maasta toiseen hyppelehtivät työläiset ovat korvattavissa toinen toisillaan, niin kuin rikkimenneiden koneiden komponentit – minkään muuttumatta.”

Vailla mitään vaikutuksia yhteiskunnassa, minkään muuttumatta

Kuka Suomessa enää uskoo, että mitään vaikutuksia ei olisi, kun joka päivä uutisissa kuullaan näistä ”vaikutuksista”?

Ja jos ei joka päivä Suomesta, niin muista EU-maista kyllä – edellyttäen, että suomalainen media uutisoi.

Hankamäem mukaan ei kuitenkaan ole ollenkaan varmaa, että suomalainen media uutisoi. Hänen mielestään suomalainen media vaikenee. Ja aivan erityisen tarmokkaasti media vaikenee siitä, millaisen muutosuhan alla Suomi juuri nyt on.

Hankamäki: ”[v]altio ja yhteiskunta ovat pitkälti samaa kuin niiden väestö. Suomea nykymuodossaan ei ole, jos vaihdetaan Suomen kansa eli etnisesti alkuperäiset suomalaiset muuntaustaisiin, jotka eivät kuulu Suomen kansaan vaan edustavat vain juridis-hallinnollisesti ja asiakirjatasolla luovutettua kansalaisuutta.”

Kirjan sisällön selvittäminen pitää teoksen julkisuudessa

Ja se on hyvä asia se. Entinen hiihtosuunnistaja ja nykyinen tiede- ja kulttuuriministeri Hanna Kosonen (kesk) on päättänyt tilata selvityksen Hankamäen kirjasta ”Totuus kiihottaa”.

Selvitys toki maksaa, ja veronmaksajat sen siis kustantavat, sillä uutisoinnin mukaan ”ministeriö selvittää”.

Ei ole ollenkaan varmaa, että ministeri itse – tai kukaan hallituksen ministereistä – kahlaa koko 420-sivuisen kirjan läpi. Mutta joku ministeriön sisällä, tai sen ulkopuolella, joutuu joka tapauksessa perehtymään teokseen kokonaisuudessaan ja toteamaan miten oikeassa Hankamäki monin paikoin on. Ja mitä enemmän selvittäjiä, pöyristyjiä ja uteliaita, sitä enemmän niitä, jotka tykönään joutuvat pohtimaan mitä Suomelle oikeasti on tapahtumassa. Sillä kuva on ruma ja surullinen. Ja totta. 

Kuten hiihtosuunnistajakin varmasti tietää: jos kartta ei vastaa maastoa, kannattaa uskoa maastoon. Eli jos virallisen tiedonvälityksen totuus ei muistuta todellisuutta, jonka ihminen itse omin silmin näkee edessään, niin kannattaa luottaa jälkimmäiseen eli omiin silmiinsä ja korviinsa, ja näiden myötä omiin johtopäätöksiinsä.

On valitettavaa, että Hankamäki kirjassaan meni kirjoittamaan sanaakaan raiskauksista ja seksuaalisuudesta. Kirja olisi ollut paljon parempi esitys ilman näihin aiheisiin liittyvää sekoilua.

Jos ihan pakko oli aiheeseen mennä, niin olisi riittänyt, että kirjoittaja olisi esittänyt yksinomaan sen tosiasian, että raiskaajatilastojen kärjessä on aivan muu porukka kuin kantasuomalaiset, jota tosiasiaa median on aivan ylivoimaisen vaikeaa muistaa mainita koskaan missään.

Hankamäen olisi ollut hyvä myös kyllin selkeästi tuoda esille se, että raiskaus – tapahtui se missä olosuhteissa hyvänsä – on aina rikos, joka pysyvästi (loppuelämäksi!) traumatisoi raiskauksen kohteeksi joutuneen henkilön, tytön tai pojan, naisen tai miehen – riippumatta ihonväristä ja siitä tapahtuuko raiskaus avioliiton ”sisällä” tai sen ulkopuolella.

Olisin suonut, että kirjoittaja olisi aivan erityisesti korostanut sitä tosiasiaa, että Suomi jo kauan ennen maahan kohdistunutta haittamaahanmuuttoa on ollut maa, jossa on paljon naisiin kohdistuvaa perheväkivaltaa. Suomi on sellainen maa edelleen. Kansansairautemme alkoholismi tuottaa väkivaltaan ja perheväkivaltaan liittyviä seurauksia. Vieraiden kulttuurien tuoma lisä perheväkivaltatilastoihin on surullinen tosiasia. Yhtään väkivaltaa tähän maahan ei olisi tarvittu lisää eikä perheväkivalta nykyisellä maahanmuuttopolitiikalla ainakaan vähene. 

Se, että suomalaiset miehet nimettöminä netissä ovat suutuspäissään nimenneet suomalaiset nuoret tai kypsemmätkin naiset ”siiderivalaiksi” ja ”jokinorsuiksi”, jotka ilomielin menevät naimisiin ulkomaalaisten kanssa ja/tai metsästävät ”Mummotunnelissa” (alias Jurassic Parkissa) itselleen epätoivoisesti seuraa, on nähdäkseni paljon yksinkertaisempi ilmiö kuin Hankamäki kirjassaan antaa ymmärtää. Mutta en mene nyt tässä tähän aiheeseen.

Tekstin aiheet:

63 kommenttia
Nimetön
#1

Hyvä kirjoitus! Kyllä, Hankamäen kirja on hyvä, muutamista seksiä koskevista ylilyönneistä huolimatta. Halusi vastaansanojat tai ei, Hankamäen kirja tulee olemaan esillä vielä pitkään. Toivon syvästi, että PS:n ja SP:n väki pystyy nyt sopimaan asiat, jos säröjä on tullut. Tilanne ei ole niin paha kuin miltä näyttää. Kuten yksi kommentoija Kedon blogissa kirjoittaa: ”Luulen kuitenkin, että kyse on loppujen lopuksi tärkeistä asioista, joita ei olla vielä valmiita sellaisinaan kohtaamaan.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

Jeh, hyvää on reilusti enemmän kuin huonoa.

Tässä yksi kiteytys s. 113: ”Vihapuheesta syyllistäminen on ollut huonoa politiikkaa, sillä ongelmaksi on fokusoitu vain vihan ILMENEMINEN. Samalla on sivuutettu aggressioiden SYYT, joihin kuuluu haittamaahanmuuton ohella vihan torjunta sinänsä. Kovasanaisuutta esiintyy, koska EU on puuttunut liiaksi kansallisvaltioiden sisäisiin asioihin.

Maahanmuuttokritiikkiä tuskin esiintyisi ollenkaan ilman holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa, niin kuin ei ’rasismiakaan’ olisi ilman, että kansanryhmien konfliktit on siirretty valtakuntien rajoita keskelle kansalaisyhteiskuntia, kaduille, kujille, turuille ja toreille, joilla vierasperäiset ja kantaväestö kamppailevat niukoista resursseista, kuten työpaikoista, asunnoista ja sosiaalietuuksista.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#15

Arvostan suuresti, itsekin naisena, analysoivaa suhtautumistanne Hankamäen kirjaan. Toisaalta ymmärrän sen, että ulkopuolelta tuleva kaiken yksinkertaistava ja yhteyksistä irroitetut mielipiteet luovat PS-puolueen johdolle painetta irtisanoutua kirjasta. Kysehän on pitkälti siitä, että ulkopuolinen suhtautuminen sekoittaa filosofian ja politiikan. Hankanmäen teksti on älykästä, mutta niissä seksuaalisuusasioissa ei ehkä riittävän viisasta vaikka kuinka ne suorasukaiset kommentit koskisivatkin JOITAKIN naisia. Hankamäki on myös verbaalisesti lahjakas, mutta myös ronski. Hankamäki on kirjassaan antanut palaa oikein kunnolla ultra-liberaalia seksuaalisuutta kommentoidessaan ja niinhän ei tietenkään saa tehdä ”kaikki-käy”-ideologisessa vääristyneessä ilmapiirissä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#22

ja nyt keventävä (ehkä?), pieni, puhtaasti ja vain mustaa huumoria sisältävä kommentti (saa poistaa asiattomana):
hei nyt ollaan valtamedian palstoilla!! ja keskustelu käy kuumana!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#24

Kiitän.

On selvää, että kun kirja julkaistiin maanantaina ja siitä uutisoitiin TV:ssä jo keskiviikkona, kovin moni ei ole teokseen ehtinyt vielä syvällisesti tutustua.

Nyt on julkisuudessa tuotu esiin vain osa kirjan sisällöstä. Ehkä tämä käynnistää keskustelun kirjan muistakin teemoista.

Hankamäki: ”Ennen yhteiskunta pyrki turvaamaan sen, että ketään ihmistä ei pidelty pahoin eikä keneltäkään viety päätä. Nykyisin feministit vaativat yhteiskuntaa suojelemaan itseään mikroskooppisen pieniltä eleiltä, kuten katsomiselta…

… [m]utta samaan aikaan feministien verukkeilla on Eurooppaan tuotu muslimilaumoja, jotka ovat tehneet moninkertaisesti seksuaalirikoksia kantaväestöön verrattuna. Johtopäätökseni onkin: media, poliittinen vihervasemmisto ja yhteiskuntatieteilijät koettavat kiinnittää huomiota vähäpätöisin ’tasa-arvo-ongelmiin’ vain peittääkseen näkyvistä sen järisyttävän mullistuksen, jonka maahanmuutto tuottaa väestöpolitiikassa ja seksuaalipolitiikassa.” s. 262

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#27

Totta, yhtään mitään muuta asiaa ei ole julkisuudessa käsitelty kuin niitä seksiin liittyviä asioita. Toisaalta sen ymmärtääkin, ainakin mitä tulee valtamediaan, mainontaan, Ylen kanavillaan lähettämiin lukuisiin seksiohjelmiin, Ylen entisiin aikuisviihteen työntekijöihin, ym. muuhun lgbtq-rummutukseen niin ei taida oikein ihmisyyteen muuta enää kuulua kuin seksi eikä muusta osata edes keskustella. Aika pieneksi on ihmisyys kutistettu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#2

Suomi pitää tuhota Politikkojen Brysselin Miljoona virkojen eteen uhri lahjaksi Merkkelille ! Ei niitä virkoja muuten saa !

Politkon ei kannata kuvitellakaan että se saisi Jätti potti viran jos se ..

-Taistelisi Suomen velkaantumista vastaan
– Jos ei se Pelaisi Pakoalisbisnestä ihailisi ja tukisi Terrorismia,Pedofilia,Raiskauksia jne..
-Jos alkaisi vaatia Huumeiden käytön kieltämistä
-Jos vaatisi Homopropakandan lapsille levitys kieltoa
-Jos vatsi oikeaa Moraalia joka olisi koko kansan kunnan etu ja joka nostaisi kansalaisten ostovoimaa ja hyvinvointia siis vaatisia oikesti että työnteon ja yrittämisen pitää kannattaa enemmän kuin sosiaali pummauksen

Eu Brysselin virka kiimaiset tekee kaikkensa että ne tuhoaa tämän maan moraalin ja talouden ja viimmeistelee sen satojen Miljardien valtion velalla velalla ja ajaa näin meidät IMF /Kiinan (suurimman luotottajan ) talutus nuoraan ja altistaa näin koko Eu 3. Maailman sodan vaaraan

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Järkipersu
#6

Viimmeksi 2 Maailman sota alkoi suuren -30 luvun laman jälkeen…
Saksan kulmilta kuten alkoi 1 Maailman sotakin ja kuten alkaa 3. Maailman sota 100 % varmasti samoilta kulmilta kunhan ensin ajetaan koko Eu kaaokseen Velalla ja velkaralla elätettävillä Pakolaisilla ja sitten kun on rahat loppu aletaan asein kyseleen kuka on kenellekin velkaa ja kuka on kenekin reviirillä….nöin se menee ja on aina mennyt se on luonnin laki…
Tämän tietää sotahullut Minsiterit kuten Sanna Marin ja Pöljäpekonen ja kumppanit… ne ajaa tahallaan Suomen 3. maailman sotaan Laman kautta !!!! Laman joka alkaa velkaantumisetsa + julkisen sektorin/kulujen paisumisesta ja pörssi romahduksesta … ihan kuten -30 luvun lamakin alkoi….

SUOMI ANSAITSEE KUNNON LAMAN JA SELKÄSAUNAN KUN MAASSA ON NIIN TYMIÄ IHMISIÄ JOTKA NOIN TYHMIÄ PÄÄTTÄJIÄ ÄÄNESTÄÄ…
EI SITÄ MUUTEN JÄRKEÄ TÄHÄN MAAHAN TULE !!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#8

Merkelin edellisestä hallituksesta on osuva kommentti kirjan sivulla 100.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#13

Voiko kirjan saada vielä jostain?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#20

Wayback Machinesta ladattua ehkä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#21

En osaa sanoa. Ehkä siitä painetaan toinen painos, jossa osa tekstistä on poistettu?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hankamäen kirja:
#23

http://www.mediafire.com/file/7w6ns0e92qaru0i/Jukka-Hankam%C3%A4ki-Totuus-kiihottaa.pdf/file?fbclid=IwAR2bavYd5bMteSAs1mbqWMkNmt3MBglUWtlgTlGU9u2_xc0rLJqY9cT8SmE

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#30

Ei ihan tällä otsikolla, mutta löytyi kuitenkin netistä.

Hieno kirja kokonaisuudessaan.

Raiskauskäsityksiä ja naisia koskevia kohtia liioitellaan rajusti. Yksityiskohdat on irrotettu asiayhteyksistä, joissa niitä on käsitelty.

Poliittiset vastustajat iskevät kovaa. Epäilen, onko monikaan arvostelijoista lukenut kirjaa kokonaisuudessaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos Johannakin. Olemme asioita puntaroidessamme; joko Jeesuksen Kristuksen puolella, tai Häntä vastaan. Hän ei kuitenkaan; missään vaiheessa: Unhoita; omaa lastaan. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#9

Tervehdys, Lasse! Pietarin 1. kirjeestä:

”Nöyrtykää siis Jumalan väkevän käden alle, että hän ajallansa teidät korottaisi, ja ’heittäkää kaikki murheenne hänen päällensä, sillä hän pitää teistä huolen’.

Olkaa raittiit, valvokaa. Teidän vastustajanne, perkele, käy ympäri niinkuin kiljuva jalopeura, etsien kenen hän saisi niellä. Vastustakaa häntä lujina uskossa, tietäen, että samat kärsimykset täytyy teidän veljiennekin maailmassa kestää.

Mutta kaiken armon Jumala, joka on kutsunut teidät iankaikkiseen kirkkauteensa Kristuksessa, vähän aikaa kärsittyänne, hän on teidät valmistava, teitä tukeva, vahvistava ja lujittava. ” (1.Piet.5:6-10)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#16

Hei. Kiitos Johannakin. Tervehdys. Tarpeelliset Raamatun Sanat sinulta. ”Vähän aikaa.” Kiva. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pertti
Vihainen
#19

Nainen vaietkoon seurakunnassa. Naiset pois täältä palstalta, vain vapaat miehet kuuluvat oikeaan politiikkaan. Perinteet ja vaistot kunniaan, naisten tehtävä on hoitaa kotia ja synnyttää. Mekkoeinarit ei täällä hillu.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#4

Johanna , ei PerusSuomalaisten tule heti säikähtää , jos valtamedia nostaa jotain juttuja esille , kissankokoisilla kirjaimilla !!? Ja eikös se nykyinen opetuskin kouluissa ole välillä , kyseenalaista ? Tuliskos sitäkin tutkia paremmin ?!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tyytyväinen
#10

En usko Perussuomalaisten vähästä säikkyvän. Paljon vastustusta ovat kohdanneet ne tosiasiat, joita Perussuomalaiset pitävät esillä – yhteiseksi hyväksi.

Suomen Perustan julkaisema ja Jukka Hankamäen kirjoittama kirja ”Totuus kiihottaa” on täynnä kiinnostavia yksityiskohtia, jotka alleviivaavat sitä miten oikeassa Perussuomalaiset-puolue on ollessaan huolissaan esimerkiksi haittamaahanmuuton vaikutuksista Suomessa.

Hyvin kiinnostava oli esim. tieto, että EIT (Euroopan ihmisoikeustuomioistuin) ei ota käsiteltäväkseen tapauksia, joissa tuomio on annettu ”rasistisina” pidetyistä rikoksista tai ”viharikoksista”. Eli EIT:n toiminnan taustalla vallitsee oletus, että ’rasistisista rikoksista annetut tuomiot eivät voi olla vääriä’.

Jos minua nimiteltäisiin ugrilaiseksi ja siitä tulisi tuomio, tuomittu ei voisi valittaa EIT:hen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#12

En usko että kulttuuriministeri, jos kommentoisi, ylistäisi perussuomalaisten puolueohjelmaakaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#17

🙂 Juu, en minäkään. Vaikka luulisi, että nimenomaan Kehä III:n ulkopuolella nähdään tilannekuva terävämpää kuin Helsingissä.

Mutta toisaalta: en kyllä tiedä sitäkään, että kuka tätä nykyistä keskustaa oikein äänestää?

Maatilayrittäjä ovat YRITTÄJIÄ, vaikka ansaintalogiikka hiukan poikkeaa normiyrityksestä (mt-tuet).

Tänään uutisoi Maaseudun Tulevaisuus, että luopumistuella olevat maanviljelijät voivat mennä tilille apuihin tukiaan menettämättä. Tämä on Halla-ahon alkuperäinen idea, mutta ja ostettuna niin, että pelloille ei mene kuka tahansa vaan nimenomaan entinen maatilayrittäjä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#5

Ihmettelen että avioliitossa pitää raiskaus sallia. Näin ymmärsin kun selailin niitä katkelmia netistä.
Halla-aho sanoi että ei ole puolueen linja.
Mutta kirjoittaja on PS:en puolueen vaaliehdokas ja puolueen jäsen. Minusta on vahva kytkentä puolueeseen.
Ja vielä jos naiset kostaa suomalaisille menemällä naimisiin ulkomaalaisen kanssa.
Mutta miksi Teuvo hakkarainen tekee samoin?, Kostaako myös Hakkarainen suomen naisille?,kysyn vaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#11

Kuten sanoin, Hankamäen ei olisi pitänyt kirjoittaa sanaakaan raiskauksista tai seksuaalisuudesta. Siltä osin kirja on floppi. En ymmärrä miksi Hankamäki tuossa kohtaa sekoilee, ja ymmärrän hyvin, että näistä kohdista on noussut meteli.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Ehkäpä se onkin nostettu esiin muussa tarkoituksessa, sillä totuus kaiketi kuitenkin on samansuuntainen miesten kohdalla. Suomalainen nainen ei kaikille kelpaa. Ei pidä kaikesta ottaa nokkiinsa, kun jollakin on omat mielipiteet joita esittää. Näin itse katson kirjan kirjoittajalla Hankamäelläkin olevan.

Sitä paitsi ei missään puolueessa ole kannattakunta kaikista asioista samaa mieltä. Näin on myös PS:ssä. Tämä on faktaa. Miksi pitäisi kieltää jonkun toisen esittämiä mielipiteitä, kun ne eivät istu omaan? Tätä en ymmärrä nyky-Suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#18

Luin kyseisen kappaleen kokonaisuudessaan. Sen pointti on aivan muussa kuin näissä esiin nostetuissa raflaavissa yksityiskohdissa. Naisviha on täysin väärä tulkinta. Pitää ymmärtää feminismin (vitunvirkkaajien) tarkoitusperät ja soveltaa se marxistiseen narratiiviin, joka on käyttänyt naisia vaikeasti tavoiteltavina houkutuslintuina. Samaa ilmiötä vasemmisto hyödyntää sosiaalisen vaihdannan markkinoilla. Ei liene sattumaa, että punavihreiden puolueiden johtajiksi on nostettu nuoria naisia, jotka omaavat tätä pääomaa ja ovat kaiken arvostelun ulkopuolella sukupuolisen tasa-arvon nimissä, joka oikeasti onkin epätasa-arvoa. Roolia käytetään jos siitä on aatteelle ja itselle hyötyä, vaikka julkisesti kailottavat sukupuolien merkityksettömyyttä ja moninaisuutta. Sukupuoli on vain sosiaalinen konstruktio. Valhe käännetään totuudeksi ja totuus valheeksi. Tulevaisuuden korvaa utopia, joka onkin dystopia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#26

Jatkuu. Vihavasemmiston ideologiseen narratiiviin on sisäänrakennettu itsetuhon lisäksi aina uhriutuminen ja puolestaloukkaantuminen. Mitään logiikkaa ei heidän ajatteluissaan ole, mikä on hyvin paljastunut ympäristöasioissa. Heille on hyväksyttävää lentää suihkukoneella maapallon toiselle puolen osoittamaan mieltään jotain vastaan ja lentää seuraavana päivänä takaisin. Toinen heille ominainen käyttäytymispiirre on, että vika on muissa, ei koskaan heidän itsensä luomassa keinotodellisuudessa, jota myös kuplaksi kutsutaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#29

Uhriutuminen ja muiden syyllistäminen on seurausta heikosta itsetunnosta, joka taas voi olla seurausta koulukiusatuksi tulemisesta. Tämä voi johtaa motiivin kostaa yhteiskunnalle ja toisaalta haluun suojella muita uhriutumispääomaa omaavia. Parhaiten tämä onnistuu punavihreän aktivismin kautta ja hakeutumalla tehtäviin, joissa voi käyttää patoutunutta valtaa muihin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Keskustelu tästä kirjoituksesta on päättynyt.