Perussuomalaiset

Johanna Sirén-Kaplas

Eh-heh, urbaanit vihreät pelkäävät metsää?

Mikä muu selittää telttaleirin Helsingin ydinkeskustassa? Ja vieläpä poliisin suojeluksessa. Ei pääse urbaanisusi nappaamaan urbaanivarpaasta! 

Ihan parasta viihdettä!

Pysykää nyt siinä vain kaikki Helsingin vihreät koko kesä! Maaseudulta tulevat turistit saavat sitten ihmetellä erätaidottomia. Ei tarvitse kesävieraiden mennä ollenkaan Korkeasaareen eläimiä katsomaan, kun voi ihmetellä omia lajitovereitaan 😀

Onhan kaduilla telttailevat luonnonystävät aivan verratonta viihdettä! Ja poliisit vielä kaupan päälle! Voipi nimmaria pyytää poliisilta turisti, jos vaikka olisi joku TV:stä tuttu. Saataisko tänne nyt mitenkään mukaan niitä Lapin poliiseja? Ja jos vielä Reinikainen jostain? Ja kai teillä urbaanivihreillä jossain siinä on suihkut ja kuivavessat, ja lattebaari vieressä? Voitte sitten tarjota kaffet turistillekin. 

Ei ihme, jos ei rankamettät ja turvesuot enää city-vihreillä nappaa. Nehän on so last season. Etenkin, kun Mannerheimintiehen vertaa. Ihan liian kaukana on metsä Helsingin keskustasta ja second hand shopeista (ja sushiravintoloista)? Ei pysty? Raha tulee nykyisin seinästä ja sähkö töpselistä. 

Jos ei työ kutsu vaan KELA hoitaa kannatuksen, ja se kuuluisa ”joku muu” pitää talouden rattaat pyörimässä, niin mikäpä on city-vihreän mannekeeratessa. Kelpaa hyvinkin olla turistille näytillä 😀

Kai te nyt edes ainakin juhannuksen yli siinä viihdytte?

Tekstin aiheet:

Tähän kirjoitukseen ei voi jättää kommentteja