Perussuomalaiset

Jarmo Hussi

Tommi Parkkosen henkilökohtainen ongelma

3 kommenttia

Kukaan ei voi kieltää etteikö Tommi Parkkosen henkilökohtainen ongelma olisi pahentunut viime aikoina. Itse asiassa Parkkosella on useampikin henkilökohtainen ongelma. Näkyvimpinä oireina ovat Parkkosen vuodatukset Iltalehden sivuilla. Mutta ennenkuin menemme ongelmiin pieni katsaus Parkkosen historiaan.

Toimittelija Parkkonen on ansiokkaasti taistellut sananvapauden puolesta. Kiitos Parkkosen, voimme rennosti todeta vihreiden olevan analfabeetteja imbesillejä, jotka sikiävät sekkujensa kanssa. Saman voimme todeta mistä tahansa muusta ryhmästä sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella jos siltä tuntuu.

Yksi toimittelija Parkkosen ongelmista politiikasta kirjoittavana on sokea piste. Sillä sokealla pisteellä on nimikin: EU. Sokea piste aiheuttaa seuraavanlaista kirjoittelua:

Iltapuhde oli sinällään näppärä kuntavaalimainos perussuomalaisilta, vaikka kyse olikin EU-politiikasta, joka ei suoraan vaikuta kuntapolitiikkaan.

Tai no, jos elpymispaketti hyväksytään, Suomen siitä saamista noin 3,2 miljardista eurosta valuu merkittävä määrä euroja myös Suomen hiljenevälle maaseudulle.

Tai no, Suomi maksaa elpymispakettiin 6,6 miljardia euroa.

Parkkoselle ongelma ei ole se että suomalaiset maksavat yli tuplasti EU:lle sen mitä sieltä saavat takaisin, vaan ongelma on se että perussuomalaiset eivät hyväksy tällaista veronmaksajien rahojen kuppaamista.

Kyse on omien äänestäjien – ja uusien potentiaalisten äänestäjien – kalastelusta: Me perussuomalaiset pidämme pienen suomalaisen puolta ilkeää EU-mörköä vastaan.

Kyllä Tommi. Tämä meni oikein. Mutta henkilökohtaisesta ongelmasta johtuen Parkkonen pitää tällaista vääränä toimintana ja politiikkana. Maksoi mitä maksoi, mutta perussuomalaiset ovat väärässä.

Ja tällaisen toiminnan takia Parkkosen toinen henkilökohtainen ongelma on viime kuukaudet ollut kasvussa. Kyse on tietysti perussuomalaisten kannatuksesta. Sen Parkkonen on kirjoituksessaan huomioinut.

Eiköhän tässä riitä Parkkosen henkilökohtaisten ongelmien vatvominen. Jos niitä on vielä lisää niin joku muu saa käsitellä niitä omissa kirjoituksissaan.

P.S. eli post scriptum. Ennen kuin kommentoitte niin todettakoon, että tässä kirjoituksessa käytetty termi ”toimittelija” ei ole haukkuma- tai kirosanatermi.

Toimittajat kutsuvat itseään toimittelijoiksi siinä missä afrikanamerikkalaiset kutsuvat itseään nekruiksi. Ennen toimittelijat kutsuivat itseään lehtineekereiksi. Ehkäpä nykyinen vaihtoehtoinen ilmaus toimittelijalle on lehtiafrikanamerikkalainen.

Toki monille mediaa seuraavalle toimittelija on kirosana

Edellinen kirjoitukseni: Uskomatonta mutta totta. Joe Bidenin uskomaton vaalivoitto

Seuraava kirjoitukseni: Arizonan Maricopassa äänestyslaitteiden tarkistus

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
#1

Aivan hyvä kirjoitus, näin minä myös näene että tämä tuo ääniä PS:le. Mutta sanotaan että politiikassa ja raudessa kaikki keinot on sallittuja.
Tämä kirjoitus myös auttaa halla-ahoa tulevissa vaaleissa. Näin minä asia näen.
Jokainen saa nähdä tämä miten haluaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#2

Vaikka persut on oikealla – asialla , niin kukaan kilpailevista puolueista ei vahingossakaan , uskalla tunnustaa !! Vaikka näkevät oman kurssin päättyvän , jäävuoreen !!?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#3

Suomenruotsalainen asuu Suomessa, ruotsinsuomalainen asuu Ruotsissa.
Afrikanamerikkalaiset asuvat Afrikassa, mutta eivät tietääkseni kampanjoi kuntavaaleissa henkilökohtaisuuksilla.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000