Perussuomalaiset

Jari Lindström

Leikkaamisen riemusta, tai tuskasta

25 kommenttia

Olin tänään, yhdessä elinkeinoministeri Olli Rehnin kanssa, tiedotustilaisuudessa kertomassa kärkihankkeista. Uutisointi aiheesta oli taas kirjavaa. 
https://www.suomenuutiset.fi/lindstrom-tyollistymisen-loukut-pois/
http://yle.fi/uutiset/lindstrom_tyosta_kieltaytyminen_vaikeammaksi_uusia_ehtoja_vuorotteluvapaaseen/8279804
http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/tem-työttömyysturvauudistuksen-linjaukset-valmiit-lokakuussa-1.126761
Kun hallitusohjelma on kokonaisuus, niin varsin usein annetaan sellainen kuva, että jokin yksi keino olisi kaiken ratkaiseva. Ei työttömyysturvaan puuttuminen tuo työpaikkoja yhtään. Ei tietenkään.Sillä tavoitellaan säästöjä työttömyysturvamenoihin ja toisaalta alennetaan kynnystä ottaa työtä vastaan. Pakkohan sekin on myöntää ja sen olen sanonut jo moneen kertaan. Työtä siis tarvitaan.
MITÄ TYÖTÄ ja mistä? No sepä onkin erinomaisen tärkeä kysymys. Mitä muuta tänään esiteltiin? Elinkeinopoliittisia kärkihankkeita. Niiden tavoite on luoda edellytyksiä yrittämiselle, investoinneille ja sitä kautta kautta työllistymiselle.
Jos tämä ei onnistu, ei onnistu myöskään työllistyminen eikä työllistäminen. Samaan aikaan tehtävät muut kärkihankkeet te-hallinnon kehittäminen ja kannusteloukkuihin puuttuminen ovat osa kokonaisuutta, jolla yritetään saada aikaiseksi työtä ja helpottaa työllistymistä ja työllistämistä. 
Näitä voi ja saa arvostella. En minä erityisesti pidä kaikesta siitä mitä joudun viemään eteenpäin. Kun hallitusohjelmaan on kuitenkin sitouduttu, niin siinä joko ollaan tai sitten ei. 
Hallituksen tavoite on siis saada aikaiseksi käänne. Lopettaa velaksi eläminen ja nostaa työllisyysastetta ja laittaa Suomi kuntoon. Se ei ole todellakaan helppoa, siitä ei saa irtopisteitä, koska keinot ovat kovat. Jos olisi olisi olemassa helppoja tapoja tehdä tämä, niin se olisi jo tehty. On puhuttu paljon siitä, että nyt pitää vihdoinkin tehdä päätöksiä ja viedä ne toimeen. Sitä tämä hallitus nyt tekee. Rohkeuden puutteesta hallitusta ei voi siis syyttää. 
Minua on jo syytelty vaikka miksi. Olen milloin EK:n juoksupoika tai demari valepuvussa. Eikös tuo jo kerro sen, että kun molemmilta puolilta tulee kritiikkiä, olen jossain välimaastossa? Voin kertoa kenen puolella tässä olen. Suomen puolella. Työttömän puolella. Yrittäjän puolella. Työntekijän puolella. 
Ei tätä kukaan huvikseen viitsi tehdä, uskokaa pois. 

Osallistu keskusteluun!


25 kommenttia
Jari
Vihainen
#1

Puhuit siitä että saavutetuista eduista on vaikea luopua.
Miksi ette ehdota johtajien bonuksien poistoa. Sillä saataisiin samantien satoja työpaikkoja. Se etuus tuli -90 luvulla ja miksi siihen ei kajota.
Mutta ei kun olette päässeet hallitukseen unohditte saman tie köyhät. Työtön ei ole vapaaehtosesti työtön. Kokoaja irtisanotaan työntekijöitä satoja ellei tuhansia. Yt-laki pitää muuttaa niin että voittoatuottavat yritykset joutuvat vastaamaan irtisanotun uudelleen työllistymisestä 2vuotta kutan Saksassa ja yhteiskunta sakkoa päälle vielä. Bonukset pois johtajilta 5 vuodeksi jolloin irtisanomiset vähenesivät tai ei tarttis irtisanoa ollenkaan.
Miksi näistä saavutetuista eduista ei kiristetä mitään. Tämä rikkoo solidaarisuutta ja tasa-arvoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#2

Eikö olisi jopa hyväksi että saavutetuista eduista voitaisiin tinkiä,jos oma työpaikat sillä tavoin pystyttäisiin pitämään tai jopa edistämäänkin työllisyyttä ?

Hyvinä ajankohtina luotiin kuin ”luontoisetuna” AY;n voimalla useitakin etuja parannuksineen mutta kun todellisuus iskee päin pläsiä monine ongelmineen-kin tässä yhteiskunnassa,niin eikö olisi hyvä tarkastella mistä voisi edes hivenen luopua – ilman lakkoja kuin satamien sulkemista vientituotteille,jotka ovat elinehto.
Tabut – ovat kuin pyhiä lehmiä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jari
Vihainen
#10

Jos olisin työministeri ja joutuisin leikkaamaan eduista se koskisi kaikkia. Ensiksi kansaedustus laitoksesta taksietu, sopeutumiseläke, valtionluottokortit pois ja muut ilmaiset etuudet mitä siellä on. Vakuutusyhtiöiden johtajien bonukset pous. Se pitäusi olla vähän niinkuin kutsumustyö. Yritysjohdolta bonukset pois verotus palkka veroksi kaikista tuloista, asunnon verotusarvon tarkistus. Yrityshallinto. Hallintopalkkiot puolitetaan uusi sääntö osakelakiin. Yrityshallituksen jäsen ei voi olla kahden yrityksen hallinossa, jos nämä yritykset toimivat samalla toimialalla ja ovat kilpailijoita. Näin saadaan uusia toimioita yrityksen hallintaan ja hallintoon tulisi uusia ideoita sekä ei olisi ns.jääviys ongelmaa kellään. Sitten vielä ylemmäntason veronkierto rangaistukset heti voumaan ja vaikka ulosotolla näiltä herroilta verovelat valtiolle.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jari
Hämmentynyt
#14

En ymmärrä Sipilän mainintaa siitä että johdon palkkoihin etuihin ei voi kajota koska itse päättävät palkoistaan. Muistakaa että kaikkiin pystyy kajoamaan lakimuutoksilla ja Suomesta löytyy taitavia johtajia halvelmallakin. Osakeyhtiö lakia voi muuttaa siinä missä perustuslakiakin. EK on suurempi syyllinen tähän kilpailukyky asiaan kuin AY ja työehtosopimuksen edut. Johtajien ja hallinon palkat sekä palkkiot on noussut räjähdysmäisesti 2000 luvulla verraten palkansaajiin. Se täytyy muistaa vaikka hallintokulut on kiinteät ja niihin ei tartte kajota alentavasti niin samasta yrityksen tuotosta nämä yrityksen johtoportaan ja hallinnon kulut maksetaa kuin duunarin palkat. Jos on kriisi silloin jokaisen titteliä katsomatta joutuu joustaa. Kilpailukyky ei pelkästään duunarin etuuksia pienentämällä tule. Sitten vielä kansanedustajien palkka sekä virkamiesten tulee verovaroista ja niitä pitää myös leikata PM sanoman mukaan koska ne on sidottu valtionbudjettiin.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#3

Jari, kun olet oikeusministeriön johtava viranhaltija, ja pystyt laittamaan lainsäädäntöä hallitsevia viranomaisia tutkimaan lainsäädäntöä ja oikeudellisia asioita, niin hahmottelisitko jossakin vaiheessa minkälaisia lainsäädännöllisiä keinoja on tarkoitus ryhtyä tutkimaan ja käyttämään että saadaan loppumaton kehitysmaista saapuvien tulva loppumaan ?

Muutaman vuoden sisällä mm. Ruotsi tulee rajusti karsimaan tulijoiden vastaanottamista liian suurten ongelmien ja kustannusten vuoksi, vaikka Suomen media ei siitä kerro. Tiedämme että tulijoiden määrät Suomeen eivät tule pienemään, ja mekin joudumme lakkauttamaan kehitysmaista saapuvien tulijoiden vastaanoton jos haluamme että maahamme jää minkäänlaista sosiaaliturvaa.

Meille ei myöskään saavu Syyrialaisia vaikka media jauhaa asiasta, vaan suurin osa tulee Irakista ja Somaliasta Ruotsin kautta joka ei anna näille oleskelulupia, miksi siis Suomi tekee saman ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#4

Äh, ajatusvirhe, piti viimeisessä lauseessa todeta että miksi Suomi antaa oleskelupia sellaisista maista saapuneille joille ruotsi ei anna.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Maassa maan tavalla
Vihainen
#5

Kun Eduskunta ei aja kansansa etua, ja tukkii paikat ja toiminnan ajattamalla pakolaistulvan maahamme, ajattelematta maan talouden tilaa, ja oman kehityksen tilaa, on syytä muistuttaa, että se teettää enemmän kuluja, ja valvontaa, kun ihmisiä rahdataan tänne, kun esimerkiksi pakolaisleirin pystyttäminen kriisialueitten laitamille..vapaata liikkuvuutta täytyy rajoittaa, se on totuus koko EU alueella. Ruotsalaisille voisi sanoa, että ”sotalapsia” täällä ei ole näkynyt yhtään.. käännytys ajankohtainen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Veli Savolainen
Iloinen
#6

Juuri näin, Nyt on tehtävä kipeitäkin ratkaisuja, jotta Suomi pelastuu. Näpertelemällä emme saavuta mitään ja ilman uskaliaita toimia on edessä Kreikan tie. Kekkonen piti aikoinaan puheen puolueille -70 luvulla, kun maa oli hankalassa tilanteessa. Tuolloin moni puolue ajatteli, että olisi poliittisesti viisasta olla oppositiossa ja näin kasvattaa kannatusta. Kekkonen torppasi tämän ajatuksen ja vaati kaikkia vastuunkantoon ja lupasi, että jos joitain tämän takia myöhemmin arvostellaan, niin voitte vapaasti ” syyttää Kekkosta ”. Tällainen fiilinki pitäisi saada nytkin päälle.
Tämä hallitus pystyy pelastamaan Suomen, olen siitä aivan varma. Toki se vaatii kipeitä toimia, mutta uskokaa pois, loppupeleissä kansa ymmärtää, kumartaa ja kiittää.
Maan etu menee nyt kaiken edelle. Tsemppiä!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#7

Yritimpä tänään kommentoida Kouvolan Sanomien pääkirjoitusta netin kautta, ja kommentti ei mennyt läpi ilmeisesti sen vuoksi että en ollut samaa mieltä pääkirjoitustoimittajan kanssa, vaikka kommenttini oli asiallinen.

Voitaisiinko lainsäädännössä puuttua median harjoittamaan sensuuriin liittyen uutisten kommentointiin koska se on johtanut siihen että lehdistön toimittajat sensuroivat omien näkökulmiensa vastaisia mielipiteitä joka taasen aiheuttaa ongelmia tiedonsaannin ja kuntademokratian kannalta ?

Yksi ratkaisu voisi olla että sanomalehdet voitaisiin velvoittaa lainsäädännön kautta arkistoimaan myös hylätyt kommentit, jota kansalaiset voisivat valvoa median toimintaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#9

Tarkennuksena vielä että tarkoitin käytännössä tuolla sitä että mediaan pitäisi jokaisen artikkelin kohdalle pitäisi saada linkki josta löytyy artikkeliin liittyvät sensuroidut ja hylätyt kommentit. Sama pitäisi toteuttaa mielipidekirjoitusten osalta.

Tämä parantaisi tiedotusvälineiden toiminnan laatua koska lukijat voisivat tarkistaa minkälaisia näkemyksiä lehti sensuroi, samalla parantaen demokratian ja sananvapauden toimivuutta Suomessa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

MIKA MÄKELÄ
Hämmentynyt
#8

Työ ja oikeus ministerille sellaisi terveisiä että suomi on ollut seuraavien tavoteiden ja työvälineiden talutus nuorassa ja sentakia olemme tässä nyt.. Miten suhtaudut seuraavaan raporttiin mikä on yli 20v vanha raportti joka käsittelee salaliittojen tavoitteita? TAVOITE:

Sodalla, taloudellisella masennuksella ja työttömyydellä
pakotetaan maailman kansojen ylimmät johtajat näkemään
ainoana toivona maailman kaikkien kansojen yhdistäminen
yhdeksi ainoaksi kansaksi, yhden diktaattorin hallintaan sekä kaikille kansoille yhteinen uskonto.

TYÖMENETELMÄ:

a. Joukko maailmansotia, jotka hajoittavat kansakuntia.

b. Joukko vallankumouksia ja sisällissotia, jotka heikentävät maita.

c. Taloudellinen masennustila, joka luo työttömyyttä.

d. Teollisuusmaissa teollisuus ajetaan alas ja siirretään se
kehitysmaihin.

e. Hyvinvointiyhteiskuntaan lisätään sosiaalipalveluja, mikä huonontaa kansakuntien taloutta.

f. Korkeat korot tulevat kuluttamaan kansojen verotuloja ja pakottavat niit

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Timo Niemi
Utelias
#11

Kovassa paikassa olet, se on myönnettävä.

Mutta kyllä taas mennään väärään suntaan jos leikkaukset koskevat vain ja ainostaan työttömiä ja muutenkin köyhiä SUOMLAISIA. Kiristetään oman kansan heikompi osaisten vyötä, kovalla kädellä ja toisella kädellä annetaan rahat maahanmuuttajille, en ymmärrä.

Ymmärrän jos pakolaisia otetaan, heillä on suuri hätä, mutta kun hätä ja kärsimys on myös monella Suomalaisella joka on jossakin vaiheessa tehnyt maamma hyväksi jotakin, esim. maksanut veroja, mutta kun joutuu joskus jotakin pyytämään takaisin niin se ei onnistu, ei ole varaa, rahat on tuhlattu johonkin muuhun.

Lisäksi esim. ansioisidonnaisen päivärahan leikkaaminen on todella typerä ajatus, siitä me ihmiset jotka liittoihin kuulutaan olemme maksaneet ja siihen meillä on oikeus, muuten alkaa olemaan liitot heikoilla kun jäsenet lähtevät kävelemään jos siitä ei ole varsinaista hyötyä, ja ainoa hyöty mitä minä keksin liitolle on tuo ansiosidonnainen, onneksi en sitä kyllä ole tarvinnut.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Timo Niemi
#12

Sen verran vielä lisäisin että en sano että Jari Lindström olisi yllä kirjoittamieni leikkausehdotusten takana.

Ja vielä, mainitset kirjoituksessasi että hallituksella on tarkoitus saada aikaiseksi käänne, mielestäni se on siinä onnistunut, käänne on vain HUOMATTAVASTI pahempaan suuntaan ja se näyttää jatkuvan oikein kovaa vauhtia….

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Hämmentynyt
#13

Lisään vieläkin.

”Sillä tavoitellaan säästöjä työttömyysturvamenoihin ja toisaalta alennetaan kynnystä ottaa työtä vastaan. Pakkohan sekin on myöntää ja sen olen sanonut jo moneen kertaan. Työtä siis tarvitaan.”

Yllä lainattu Lindströmin kirjoituksesta ja siihen kommentoin:

Miten alennetaan kynnystä ottaa työtä vastaan jos sitä työtä ei ole ja sitä ei kukaan tarjoa, ja varsinkaan jos siitä työstä haluaa palkkaa, ja mielummin TES:sin mukaista, jos semmoista menee vaatimaan, jää todennäköisesti ilman sitä työtä..

Työtä siis tarvitaan, mutta kun sitä työtä ei ole, ainoastaan tarve..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Antsu
#15

Jari laulaa ahneen EK:n lauluja,ei uskois et kuuluu ”työväenpuolueeseen”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Timo Hydén
Hämmentynyt
#16

Miten se Suomen taloutta korjaa kun köyhiltä leikataan?
Pari helppoa vinkkiä, joita vois viedä eteenpäin hallituksessa jotka myöskin osoittaisivat todellista vastuunkantoa.
1. Tuulivoima tuet, leikkaukseen eli 2/3 osaa pois niistä säästö 2-4 vuodessa n.2-3 miljardia euroa. tämän tuenhan tosin kepu ajoi kun olivat hallituksessa, olikohan M.Pekkarinen silloin ministerinä.
2. Valtion omistamien yhtiöiden ja missä valtio on enenmistö osakkaana!
ko. yritysten hallitusten palkkioiden roima leikkaus kaikilta, Johtoportaiden bonusten ja palkkioiden leikkaus kohtuu tasolle. Eläke kikkailut kuriin heti ja taannehtivasti.
3.Suomeen eläkekatto Ruotsin mallin mukaan.
ts. nyt alle 30% eläkkeen saajista kuittaavat yli 70% eläkkeistä ja se 70% jakaa sen 30%.
Ruotsissa tämä eläkekatto on mahdollistanut pienten eläkkeiden nostamisen kohtuu tasolle jolloin ihmiset pärjäävät paremmin eivätkä tarvitse eläkkeen lisäksi sosiaalitukia.
4. näillä toimilla puhutaan jo 4v. periodissa 4-5 miljardin säästöistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Timo Hydén
Hämmentynyt
#17

Nyt joku sanoo että Johtajien palkkojen leikkaus ajaa pätevät johtajat, suomesta muualle töihin. No aikoinaan Iiro Viinanen totesi jos sielä paikkoja auki niin tervemenoa.
Eläkekaton vois laittaa 6000 €, onhan siihen sitten vielä mahdollisuus ottaa vapaaehtoisia eläkkeitä.. jollei tuolla pärjäisi.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#18

Onkohan kukaan koskaan laskenut ”vaiko mahdotonta” kuinka kalliiksi yhteiskunnalle tulee maksamaan kaikkinainen – tarpeetonkin politikointi siellä ylätasolla kuin myös heille jotka ovat ”pankon johtajina ymv.viroissaan ” … yhteenlaskettuine etuineen mitä itse saavat tai heille suodaan ?

Ei tarvita edes lamaa/kauppasuhdanteitakaan,niin itse työtä suorittava porras on ykkösprioriteetti lähtemään eri muodoin entiselle nk.kilometritehtaalle !

Eriasteiset/-kykyiset viskaalit ovat vähintäin osa yhteiskunnan jarrumiehiä ruhtinaallisine palkkioineen muine saatavineen ties millä perustein. Suomi kokee jollain tapaa arvotyhjiötä !

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#19

Jos siellä eduskunnassa olisi jollakulla aivot,päätöksenteko ei keskittyisi kurjistamaan köyhiä.Mistä työtä ja työpaikkoja?Helppo vastaus.Purkakaa kaikki valtion saneluperseily ja turhat lippu-lappu ja luparumbat pois.Lopettakaa holhoaminen ja ihmisten puolesta kaiken ajatteleminen.Lopettakaa kaiken tilpehöörin kirjaaminen kaikkea ja kaikkia koskeviksi säännöiksi.Ei voida jatkaa yritysten tappamista jo ennen kuin pulju saadaan auki edes vain sen takia,että joku henkilökunnan taukohuone ei mahdu pieniin tiloihin,joissa olisi tarkoitus simppelisti myydä ihmisille kahvia.Lakkauttakaa se kuvitelma,että idioottiyksinkertaisiin perusduuneihin tarvitaan korkeakoulututkinto.Kuka vain lapsien kanssa viihtyvä osaa pyyhkiä kakkaperseen ja räkänokan,sekä lukea kirjaa ääneen.Kuka tahansa osaa pestä lattian toimistossa ilman hygieniapassiakin ja työn jäljen kannalta on yhdentekevää kutsuuko ämpäriä ämpäriksi vai sangoksi.Kuka tahansa paikallinen voi ajaa taksia..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ei ikinä enää perussuomalaisia
Vihainen
#20

Eipä ole pelkoa että ikinä enää äänestän persussuomalaisia yksissäkään vaaleissa, maanpettureita kaikki. Pakolaistulva piti katkaista, Kreikan tukeminen lopettaa ja olla köyhien asialla, mutta miten kävi kun hallituspaikka aukesi? Kaikki hienot lupaukset katosivat kuin hiekanjyvä Saharaan.

Suomi on myyty päättäjien toimesta ja veronmaksajille leikkauksia, sakkoja ja veronkorotuksia, joilla maksetaan Kreikalle, elintasopakolaisille ja muille hyötyilijöille.

Hävettää että tuli uskottua perussuomailaisten rehellisyyteen, mitä ei sitten kuitenkaan ollut kuin juhlapuheissa, miten tyypillistä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Bussikuskina 27-vuotta
#21

Jari poistakaahan vain Sunnuntai työ korvaus,niin ainakin n.500 linja-auton kuljettajaa pääkaupunki seudulta vaihtaa Persuista johonkin toiseen puolueeseen seuraavissa vaaleissa.Vuorotyötä tekevien palkka koostuu n.30% pelkistä lisistä kun lähtö palkka on pieni

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#22

Jari, Perussuomalaisiin kuuluva Pauli Vaahtera on tehnyt oikeuskanslerille tämän kantelun Suomen oleskelulupakäytännöistä, mikä on oma näkemyksesi oikeisministerinä tähän ja miten asiaan tulisi reagoida ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Charlie Red
Vihainen
#23

SUOMALAISEN TYÖTTÖMÄN,VANHUKSEN,KOULULAISEN PITÄÄ KÄRSIÄ KUN EI RAHAT RIITÄ. SELITÄPPÄ MILLÄ RAHALLA PAKOLAISILLE LÖYTYY TOSTA VAAN SATOJA MILJOONIA.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jaassu
#24

Sitten Oikeusministeriöön vielä lisää hommia, aselakeja pitäisi saada uudistettua järkevämmiksi että harrastus olisi mahdollista kaikille joilla ei ole rikosrekisteriä.

Tässä yksi esimerkki nykytilanteesta:
Yli puoli miljoonaa suomalaista rikkoo nyt lakia – asemääräyksiä arvostellaan täysin kohtuuttomiksi

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Marja
Hämmentynyt
#25

Miksi 55 vuotias itseensä miltei koko elämänsä kouluttautunut (kansakoulu, keskikoulu, lukio, ammattikoulu, teknillinen opisto ja meneillään amk) ole työmarkkinoilla mitään työnhaussa… Kokoajan olen lisännyt oman alani tietämystä myös kurssittamalla. Työkokemustakin on.
Nimimerkillä mitä vikaa Kymenlaaksossa
Ps. Miksi kaksi Kymenlaaksoa, ehkä olisimme vahvempia yhtenäisinä. (vrt. esim. Lappeenrannan seutu)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000