Perussuomalaiset

Hannele Al-Hamzawi

Hallituspuolueiden kiiltokuvan pohjalla karu maailmankuva

Hallituspuolueiden kiiltokuvan pohjalta löytyy karu maailmankuva: hallituspuolueista on tullut radikaaleja äärivasemmistopuolueita.

Kuntavaalien alla on hallituspuolueiden näkyvä houkuttelu ehdokkaaksi vedonnut kauniisti yhdenvertaisuuteen, tasa-arvoon , kestävään kehitykseen ja ympäristön suojeluun. Kiiltokuvan pohjalta löytyy kuitenkin karu maailmankuva, josta houkuttelukampanja luonnollisesti vaikenee: Suomen itsenäisyyden ja demokratian romuttaminen ja Suomen yhä voimakkaampi ajaminen Eu:n ja myös islamin vaikutusten alle.

Suomessa kaikki hallituspuolueet ovat pelossaan hallintansa menetyksestä, yhtyneet Perussuomalaisten mustamaalaamiseen ja liittoutuneet yli puoluerajojen Perussuomalaisten valtaanpääsyn estämiseksi. Miksi Suomessa hallituspuolueet vaikenevat siitä mitä heidän omissa kulisseissaan tapahtuu?

Onko syynä se, että Suomessa on perinteisesti toiminut tukahduttamistaktiikka ja hallitus kuvittelee sen toimivan vielä tänäkin päivänä. Nykypäivän tietotekniikka ja somemaailma ei kuitenkaan anna enää samaa tukahduttamisen, valheiden ja vaikenemisen mahdollisuutta hallita kansaa. Joka kerta, kun kansa on saanut nähdä, miten kaikki suuret puheet ovat tosiasioiden edessä jääneet vain puheeksi, on kannatus laskenut kuin lehmänhäntä. Ja niin on myös nyt käymässä vihervasemmistolaisille hallituspuolueille. Edes valtamedian harjoittama epätoivoinen Marinin ihmeellisen suurenmoisen ja valheellisen sädekehän kiillottaminen ei estä kansan tietoisuuden lisääntymistä.

Mutta voiko hallituspuolueet enää olla yhtä luottavaisia siihen, että tämä tosiasioista vaikeneminen ja asioiden sivusta puhumisen taktiikka toimii ? Ei voi. Kansan herääminen tosiasioiden edessä kasvaa kokoajan ja se näkyy Perussuomalaisten kannatuksen kasvuna.

Perussuomalaisuus on sekä kaupunkien että maaseudun tasa-vertaisen kehittämisen politiikkaa ja koko Suomen asuttavana pitämistä, Marinin hallituksen politiikka on maaseudun brutaalia autioittamista ja suurkaupunkien ongelmametropolien kasvattamista. Marinin hallituksen vihervasemmistolainen politiikka muodostuu kansan harhaanjohtamisesta, pk-yrittäjyyden alasajosta, Suomen luonnonvarojen monikansallistamisesta, kansan itsemääräämisoikeuden tuhoamisesta, Eu-liitovaltiokehityksen ajamisesta ja omavaraisuuden alasajosta. Kaikki hallituspuolueet ovat isänmaallisuuden, itsenäisyyden ja demokratian vastustajia. Halla-ahon johtamassa Perussuomalaisissa joukoissa asetetaan oma maa ja sen kansa etusijalle.

Hallituspuolueista on tullut äärivasemmistopuolueita, joiden ajatuksia ja toimintaa kannattaa ruotia ja vastustaa niitä nyt, eikä sitten, kun se on myöhäistä.

Sanna Marin, Maria Ohisalo, Anneli Saarikko, Li Andersson (nyt äitiyslomalla) tai Haavisto , ”ihmeellinen” lähes jumalainen feministiviisikko ministereitä käyttää puheenvuoroja, heidän vastaamattomuutensa kysymyksiin, asioiden vierestä puhuminen, tyhjien kiertelevien sanojen painottaminen, käsien vääntely, ympyrkäisenä tapittavat silmänsä samoja hokemia toistaessaan ja kansan toistuva kusettaminen, eivät menee enää läpi Suomen kansassa, vaan herättää perusteltua ihmetystä ja kansan vihaisuuden kasvua. Ihmiset ovat alkaneet yhä enenevästi kiinnittämään huomionsa siihen, miten toistuvasti vedotaan tietokatkoksiin, syytellään muita ja miten hyväveli korruptio kukoistaa erilaisissa hallituspuolueiden virkanimityksissä. Marinin hallituksen ministereillä ei tunnu olevan pidäkkeitä hävyttömyydessään ja kansan pilkkana pitämisessään. Hallituspuolueet harjoittavat estoitta äärivasemmistolaista politiikkaa, jonka keulassa Marin pullistelee, esittäen valheellisesti Suomen parasta ajattelevaa suurta valtiasta.

Nyt kuntavaalien alla on aika rikkoa oma sokea kuplansa, tulla maan pinnalle, avata silmät tosiasioille ja lopettaa hallituksen kaunopuheisiin korulaisesiin uskominen, sekä muistaa äänestyslippuun numeroa kunnallisvaaleissa kirjoittaessaan, että tosielämä toimii realiteeteilla, eikä (ihmismielen ahneuden ja toiminnan vuoksi) hallituksen mielikuvitustarinoiden kautta globaalista rakkauden Euroopasta ja koko maailmasata, jonka pieni Suomi aikoo pelastaa, uhraamalla oman maansa ja kansansa.

Hallituspuoleiden taholta jäsenineen ja kannattajineen verrataan mustamaalamistarkoituksessa toistuvasti Perussuomalaisa natseihin. Vaan tosiasisat ovat aivan muuta. Hallituspuolueet itse, siinäpä varsinaisia SS-ryhmiä. Heidän politiikkanaan on tarkoitushakuinen ihmisrodun jalostus mieleisekseen, kuten Hilerilläkin oli ja joka on tuotu selkeästi julki mm sillä, että Suomen syntyvyyttä tulee nostaa nimenomaan kolmansien islamististen maiden turvapaikanhakijoiden avulla, kun taas oman kansan syntyvyyden kasvuun hallitus ei panosta. (Luonnollisesti tapahtuva vähäinen muutos väestörakenteessa on aivan eri kuin se tarkoituksellisen västönmuutos politiikka, mitä Marinin hallitus harjoittaa). Kolmansien maiden kansalaisista, hallituspuolueet kun kuvittelevat saavansa itselleen pysyvän äänestäjä-kannattajajoukon, eivätkä tajua olevansa vain narusta vedettäviä lampaita, jotka joutuvat ”teuraaksi”, kun suojeltavansa saavat aikaan riittävän suuren massan, ottaakseen sen vallan. Marinin hallituksen pohjana, kuten oli Hitlerinkin fannaattisen aatteen pohjana, on ainoa oikea ajatusmalli, jossa vihataan kaikkea muuta ajattelua, kuin mitä he itse haluavat ja kaikki muu ajattelu pyritään vaientamaan. Vaikka tällaisen äärimmäisen ja radikaalin suunnan seuraukset tiedetään ympäri maailmaa jo vuosisatojen ajalta, se ei estä Marinin hallitusta sulkemasta silmiään siltä, mihin esimerkiksi naapurimaamme Ruotsi on jo o joutunut tässä väestörakenteen muutoksessa.

Lakien rikkominen, vihapuheet, ääri-islamististen jihadistien Suomeen tuonti, kaikki ne ovat asioita joista Marinin hallitus ei irtisanoudu, kun kyseessä on heidän vasemmistolaisen politiikkansa häikäilemätön eteenpäin vienti. Vasemmisto huutaa jakamatonta ihmisarvoa ja kaikkien kulttuurien ja uskontojen kunnioitusta, paitsi kun kyse on suomalaisten oikeudesta säilyttää oma maansa, oma kansansa, kulttuurinsa ja uskontonsa. Positiivisen syrjinnän kaunopuheiseen kaapuun verhottuna harjoitetaan yhä enenevästi rasismia omaa kansaa kohtaan.

Kun Yhdysvalloissa nähtiin miten rasisminvastaisuuteen verhoutuneet BLM aktivistit aiheuttivat väkivaltaisuuksia, ryöstelyä ja mellakoita, lähti hallituksemme, Marin etunenässä osoittamana kannatustaan BLM toiminnalle, sivuuttaen täysin sen kaiken tuohon, jota BLM aktivistit aiheuttivat.

Sanoista ja somesta on meilläkin siirrytty reaali­maailmaan. Marinin hallitus ei ole suostunut tuomitsemaan Suomen kantaväestöön kohdistuneita väkivaltaisuuksia, raiskauksia tai murhia, eikä myöntämään huumeiden lisääntymistä ja turvallisuuden heikentymistä, seurauksena avointen rajojen Suomeen tulleiden turvapaikanhakijoiden toiminnasta. Suomesta on tullut rikollisten turvasatama, jossa päätä silittelemällä sallitaam mitä hirveimpiä asioita monikutturin ihannoinnin nimissä. Marinin hallitus on askel askeleelta tuhomassa Suomen oman kansan turvallisuutta ja oikeutta omaan maahansa.

Kirjoittaja on Perussuomalaiset puolueen jäsen.

Beati monoculi in terra caecorum.

vs. Maaseuduntulevaisuus / Helena Petäistö https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/puheenaiheet/kolumni/artikkeli-1.1303006

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


19 kommenttia
Jussi Pelkonen
Vihainen
#1

Ei ole kovin omaperäistä vasta-argumentointia käyttää valmista tekstiä mutatis mutandis -periaatteella eli vaihtamalla kaikki kalikan kolahdukselta tuntuvat käsitteet päinvastaisiksi.

Petäistön kolumnin kiistämiseksi en ole nähnyt vielä yhtä ainoaa aitoa puheenvuoroa. Iso-Herra-aho puhuu ”jöötistä”, Purraan-hammasta-yhteen ihmettelee, että ”Petäistö on noin tyhmä”, V. Junnila toteaa vain, miten paksua valhetta Petäistön kirjoitus on – ja olen täysin varma siitä, että myös Jani ”MTJ” Mäkelä on kouraissut käpälänsä tähän keskusteluun omaperäisellä tavallaan: ”Helena Petäistö: Kukaan. Ei. Kysynyt. Sinulta.”

Tapasi yrittää tehdä pastissi alkuperäisestä tekstistä: Ei. Tuo. Mitään. Uutta. Puolueenne. Kuvaan.

(Mutta se, että puolueenne ei keksi mitään uutta, ei toki ole mitään uutta…)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#6

Minun mielestäni kyseinen Petäistön kirjoitus soveltuin erittäin hyvin tällaisen tarkoitukseen, koska hän selävstikkin on unohtanut katsoa sinne omaan peiliin ja myöskin sitä, millaista politiikkaa ja agendaa meidän hallituspuolueet ajavat.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jussi Pelkonen
Vihainen
#8

Ai? Olet siis sitä mieltä, että persut ovat jatkuvasti tarkkailleet peilin kautta tai ilman sitä, miten hallitus toimii.

Jos persut ovat käyttäneet peiliä poliittista ohjelmaansa suunnitellessaan, on tietysti selvää, miksi puolue haikailee sellaiseen Suomeen, jota ei ole koskaan ollut olemassakaan!

Mutta eipä ihme: Peilin kautta näkee vain menneisyyden, joten jatkakaatten vain matkaanne ”Back to The Past” liehuvin purjein ja täysin lipuin!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

H Moilanen
#2

LU-keksien antamilla taikavoimilla analyytikoksi kohonnut Helena Petäistö kehottaa ihmisiä lukemaan poliittisen kirjurin Lauri Nurmen tilaustyönä koostaman Halla-aho -kirjan, jossa tarkoitushakuisesti muodostetaan Halla-ahon Scriptasta asiayhteydestään irrotetuilla lauseilla sellaista draamaa ettei sitä enää ole mitään tekemistä alkuperäisen tekstin kanssa.

Ensin kannattaa lukea ne originaalit Scriptat ja jos haluaa niin sitten vasta sen jälkeen se Nurmen kirja, jolloin hyvin huomaa mistä on kysymys.

Ylikierroksilla hyrräävällä Petäistöllä meni mustamaalaus paikoin aika överiksi josta hyvänä esimerkkinä tämä kumoamaton helmi:

”Kun Jussi Halla-aho käytti meppinä puheenvuoroa Euroopan parlamentissa, jo hänen monotoninen äänensä ja ilmeettömät kasvonsa oudoksuttivat.”

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Jussi Pelkonen
Vihainen
#7

”Originaaleja Scriptoja” ovat kyllä lukeneet hyvinkin monet ihmiset. Minä vasta aloitin urakan.

En ole kenenkään kirjoitustaitoisen perussuomalaisen nähnyt kommentoivan Halla-ahon vanhoja mielipiteitä muuten kuin että ”ne ovat menneen talven lumia, ja kaikki on nyt toisin” tai ”voisitko harkita sananvalintojasi uudelleen, koska me täällä Perussuomalaisissa emme voi mitenkään hyväksyä tuollaisia mielipiteitä tai tuollaista ulosantia”.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Kyllähän ainakin Juha Sipilä ja Petteri Orpo kehuivat TV:lle Halla-ahoa ylivoimaisesti älykkäimmäksi heistä, kun harkitsivat hänen hallituskelpoisuuttaan sen jälkeen, kun puolue osoitti Soinille ovea.
Vain”arvot” olivat silloin esteenä.
Gallupkannatus näyttää nyt nostaneen ”arvojen” arvoa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Eräillä hallituksen ministereillä silmät ovat tapin päässä,niinkuin ravuilla!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen.
Iloinen
#4

Hei. Kiitos Hannelekkin. Kyllä! Suomi on tekemässä maana: Itsemurhaa, jota sen ei tarvitsisi tehdä,: Koska Jeesus Kristus on kuollut, senkin synnin: Isälle sovituksen puolesta. Suomi ole vapaa ja iloitse. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#5

Hei. Kiitos Hannelekkin. Kyllä! Suomi on tekemässä maana: Itsemurhaa, jota sen ei tarvitsisi tehdä,: Koska Jeesus Kristus on kuollut senkin synnin: Isälle sovituksen puolesta. Suomi ole vapaa ja iloitse. Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000