Perussuomalaiset

Hannele Al-Hamzawi

Epätasa-arvoa ruokkiva "tasa-arvo" pelastuspalvelutyöhön

Sisäministeriö on jukaissut 15.5.2020 tiedotteen jonka mukaan ”Pelastusalalle laaditaan kansallinen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelma” .

https://intermin.fi/artikkeli/-/asset_publisher/pelastusalalle-laaditaan-kansallinen-tasa-arvo-ja-yhdenvertaisuussuunnitelma

Taas on menty järjettömyyden tielle, kun pelastustyössäkin lähdetään tasa-arvoajatteluun. Pelastustyössä kun ehdoton kriteeri pitää olla paras mahdollinen osaaminen ja taito tehdä työtä. Ei ihmisen sukupuoli, ihonväri, kansallinen taustata, uskonto, kulttuuri tai muukaan vastaava tekijä. Mitään ohituskaistoja ei pidä olla, kun on kyse ihmisten terveydestä ja hengestä.

Tiedotteen mukaan ”Sisäministeriö on asettanut työryhmän tuottamaan tietoa ja kehittämistoimia pelastustoimen tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi.”. ”Tasa-arvo ja yhdenvertaisuus ovat paitsi viranomaisten palveluissa, myös sisäisessä toiminnassa keskeisiä arvoja. Suunnitelma edistää näiden arvojen toteutumista jokapäiväisessä toiminnassa, sisäministeri Maria Ohisalo toteaa.”

Ohisalo sanoo siis asian suoraan, että keskeistä on tasa-arvo, eikä taidot. Tätä samaa ajatteluahan on nähty myös hallituksessa, jossa naisviisikko huseeraa milloin milläkin tontilla, milloin milläkin perustein ja milloin milläkin järjettömyyksillä ja hallituksen femisitistä tasa-arvoisuutta toitottaen, vaikka todellisuudessa tämä hallitus on kaikkea muuta kuin tasa-arvoinen. Se on feministien ja feministinaisten ylivaltaa seurauksista ja taidoista välittämättä.

Palatakseni pelastutyöhön, sehän on jo tiedetty tosiasia, että esimerkiksi islaminuskoisten kohdalla, enishoitajien ja pelastustyöntekijöiden paikalle saapuminen on aiheuttanut vakaviakin ongelmia, koska islamin mukaan vastakkaista sukupuolta oleva ei saa koskea toiseen sukupuoleen. Tässä on ajatuksena seksuaalisen kiinnostuksen herääminen kosketuksen seurauksena. Kun ambulanssissa sattaakin molemmat ensihoitajat olla samaa sukupuolta, niin kuka silloin saa hoitaa, tilanne vaatii pitkää keskustelua ja suostuttelua ja pahimmassa tapauksessa jopa muiden viranomaisten paikalle saapumisen tarvetta ja potilaan hoitaminen viivästyy ja ensihoitajien tärkeä aika kuluu turhuuteen. Millainen ihminen ajattelee, että esimerkiksi verenvuotoa tyrehdytettäessä, synnytyksessä autettaessa, elintoimintoja elvytettäessä tai tarkkailtaessa, auttamassa ja hoitamassa oleva ensihoitaja alkaa miettimään seksin harjoittamista potilaan kanssa. Vikaa on sellaisen ihmisen omassa sairaassa mielessä, eikä enishoitajissa, eikä tuollaisille ajatuksille ja tavoille pidä antaa minkäänlaista valtaa, vaikutusta tai muutosvaatimuksia pelastustyössä. Jos ei tarjottu apu kelpaa, sitten on ilman apua tai jos joku pyrkii estämään toisen ihmisen avunsaannin esim sukupuoleen vedoten, sen seurauksena tulisi olla rangaistus. Tänne tulleiden tulee sopeutua ja alistua länsimaisille aidosti tasa-arvoisille tavoille, eikä meidän muutta tapojamme alistamista palvelemaan.

Poliisien tullessa kotikäynnille esimerkiksi perheväkivaltaepäilyn vuoksi ja tarpeessa keskustella vaikka perheessä naisen/äidin tai tyttären kanssa kahden kesken, syntyy ongelmia jos paikalle ei tulekkaan naispoliisia. Eihän miespoliisi voi mennä kahden kesken naisen/tytön kanssa samaan tilaan, ilman että paikalla on jonkun naisen miessukulainen tai miesvalvoja esiliinana ja samalla toki valvomassa ettei nainen/tyttö uskalla kertoa asioiden todellista laitaa. Saati että poliisen olisi mahdollista nähdä esimerkiksi musliminaiselle/tytölle tuotettuja fyysisisä vammoja, kuten mustelmia ja ruhjeita jotka ovat visusti piilossa vaatteiden alla.

Missä on silloin tasa-arvoa toitotettu ja korostettu ajattelu, jos lähdetään järjestämään palveluja esimerkiksi jonkin uskonnon tai kulttuurin alisteisten tapojen vuoksi. Se ei ole tasa-arvon edistämistä, vaan alistamisen palvelemista ja sen ylläpitämistä ja mahdollistamista. Mitä enemmän järjestetään erilaisia alistamisesta johtuvia palveluja, sitä vähemmän on tarvetta muutokseen, koska muutokset syntyy nimenomaan tarpeesta. Jälleen kerran ollaan sokeasti hakoteillä, muka edistyksen nimissä. Minkäänlaiset sukupuoli, ihonväri, uskonto, kulttuuri tai syntyperä kiintiöt pelastuspalvelussa tai valinnan kriteereinä, eivät ole tasa-arvoa, vaan pakotettua valintaa, jossa kaikki hakijat eivät ole samalla lähtöviivalla. Vaan mitä muuta voi odottaa. Tämä on Sisäministeriön lausumaa ja sisäministerinä kun on Vihreiden Maria Ohisalo, jolle tasa-arvo on sekä naisen ylivaltaa, kolmansista maista tulleille maahanmuuttajille ohistuskaistojen järjestämistä, että islaminuskon edistämistä.

Kohta varmaan hälytyskeskuksen pitää alkaa kysyä poliisia, ambulanssia tai palomiestä tarvittessa, että mitenkä kyseisen pelastustyöntekijän sukupuoli, seksuuaalinen suuntautuminen, uskonto, ihonväri ja kieli tai laitetaanko vaan esimerkiksi feministi. Mitä sais olla, millainen paketti laitetaan tulemaan….

Abusus non est usus sed corruptela.

Osallistu keskusteluun!


14 kommenttia
Nimetön
#1

”Pelastusalalle laaditaan kansallinen tasa-arvo- ja yhdenvertaisuus- suunnitelma.
Näitä suunnitelmiahan on tehty yrityksissä ja yhdistyksissä ja seuroissa jo kymmenen vuotta. Muistan jo yhdeksänkymmentä luvulla toimiessani isossa suomalaisessa talotekniikkayrityksessä jossa tehtiin tasa-arvo ja yhdenvertaisuussuunnitelma. Vanhanaikainen ajatus oli että talotekniikka on miehille kuuluva. Nykyään tuo yhtiö on kansainvälinen menestys, osa syynä tasa-arvo ja yhdenvertaisuus. Toimeen ja tehtävään valittiin siihen parhaiten sopiva henkilö.
Hannele, tervetuloa nykyaikaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#6

Niinpä juuri , tuo on nykyaikaa, että työhön valitaan sellainen, joka sen parhaiten osaa ja erityisesti sellaisissa töissä se on hyvinkin tärkeää, joissa hyvällä osaamisella on erityisen suuri merkitys , niinkuin on pelastustöissä. Ja se on Suomessa käytössä oleva toiminta-tapa nykypäivänä. Paitsi kun otetaan työntekijöitä esimerkiksi hyvävelisysteemillä, silloinhan tue ei toteudu. Pakkokiintiösysteemit tasa-arvon nimissä, ei ole todellista tasa-arvoa, vaan valikoimista esim sukupuolen, uskonnon tai ihonvärin mukaan. Tervetuloa realiteettien maailmaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#10

Viittaat ilmeisesti Perussuomalaiset PA:n jolla ei suunnitelmaa ole. Eliitti ohjaa vaalikarjaa katteettomilla lupauksilla ja olemattomalla vaikutusvallalla. Oletetaan, että seuraavissa ek-vaaleissa persut saa 36% äänistä ja aseman hallituksenmuodostajana. Lopputulos on kuitenkin suurin oppositiopuolue historian suurimmalla äänimäärällä. Miksi ? Koska kristillisten 2,4% apu ei riitä. Kokoomuksen uusi puheenjohtaja ja muut puolueet ei lähde hallitukseen. Kerta opetti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#12

Aika vasta näyttää……Onko Kokoomuksen uusi puoluejohtaja jo valittu/päätetty ? Joko siihen paikalle tulee joku jolla on järjellisesti toimiva järki päässä.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Tyytyväinen
#13

Jostain syystä Elina Lepomäkeä kannatetaan vahvasti. Jopa ”vanhoillisten” piirissä. Ei huono vaihtoehto jos kannatus halutaan ylös. Mikä sitten ”me#too” vaikutus ? Vrt Hakkarainen, Kankaanniemi…..

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#14

Kokoomuksen kansanedustaja Elina Lepomäki arvioi, että Suomen nykyinen tilanne eroaa merkittävästi 1990-luvun lamasta.

”Moni puhuu nyt siitä, kuinka 1990-luvun laman virheet pitää jättää toistamatta. Olen samaa mieltä. Meidän tulee pyrkiä välttämään massatyöttömyys, perheiden taloudellinen ja sosiaalinen ahdinko, itsemurhat, mielenterveysongelmat ja lasten synkät kasvuolosuhteet kaikin mahdollisin keinoin. Tilanteemme eroaa kuitenkin merkittävästi 30 vuoden takaisesta ja oikeiden ratkaisujen löytämiseksi on kyettävä analysoimaan, mikä on nyt toisin”, hän kirjoittaa Puheenvuoron blogissaan.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#8

Alistus Veijo! Alistus Pauli! Tervetuloa sankoin joukoin ”Anonyymien Kotikiusattujen Viikkokokoukseen.”Kiitos Pauli! Kiitos Veijo!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Vihainen
#11

Täytyy vähän varmaan selventää,mitä tuolla edellisellä kommentillani tarkoitin.Että kukaan ei vedä turhantakia ”hernettä nenäänsä”.Eli tuo Veijon ja Paulin ”Anonyymien Kotikiusattujen juttu,oli taannoin Radio Suomessa Perjantai-iltapäivisin esitetty hupiohjelma.Ja tällä viittasin siihen,että meistä niinsanotuista ”kanta Suomalaisista”on tehty Poliittisen Eliitin Päättäjien taholta,noita edellä mainittuja ”Anonyymejä Kotikiusattuja”.Tänne muualta tulleiden etuja kyllä ajetaan,mutta ei meidän,vedoten tasa-arvoon?!!!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#9

Oh, hoh! Menipä kirjoitus suoraan tunteeseen. Puuttui enään väite, että kyllä mieskin voi tulla ”raskaaksi”, synnytys mielessä.
Kiistämättä maailmassa on lasikattoja särkynyt tuosta menneisyyden -90 luvusta lähtien ja hyvä niin.
Oli avartavaa kurkistaa tuohon maailmaan, jossa nuo eri sukupuolten kanssakäymiset, eri yhteyksissä ovat tuollaisia tabuja. Meidän pitäisi vielä hyväksyä ne ja meitä voi pallotella niiden mukaan mennen tullen. Eihän noin sairasta ja pimeää touhua voi kai kukaan täysijärkinen hyväksyä ja sitä puolustaa? Vai voiko, ei kai kirjoitukseen kohdistunut hyökäys sitä tarkoittanut?
Kyllä pelastustoimessa on tehtäviä joissa sukupuolten välisen tasa-arvon toteuttaminen on haasteellista, mikäli halutaan valita sopivimmat henkilöt. Suurin syy rajoitteisiin lienee fyysisissä vaatimuksissa? Vrt. ”synnytystalkoot”!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#2

Hei. Kiitos Hannelekkin. On suuriarvoista, kun otat asiallisesti ja meidän Jumalaisesti näihin vaikeisiin, pakanallisiin asioihin kantaa. On nämä asioiden hoito todella hullua, kun yritetään hämmentää yhteen tulta ja vettä; siitä saataisi; ’syötävää’, että. Näihin asioihin ei ole kenelläkää toisella; jos se kivi täytyy olla; ’viisauden kiveä’, kuin Jeesuksella Kristuksella. Liha ja Henki ovat sotajalalla keskenään. Keillä ei ole Jumalan Pyhää Henkeä; heillä liha pitää ylivaltaa. Lihan mieli on meidän uskossamme; mikäli se ei ole; Jeesusalisteinen; Synti. Siitä tulee sanonta; me olemme synnissä siitettyjä. Vain Jeesus Kristus ei sitä ole. Näistä Suomen tapahtumistakin; paljon raiskauksia; Synnin alku on jo katseessa; katsoo himoiten. Muslimeilla ei tätä Jumalaista viisautta ole; liha voi olla, kuin; villiori. Siksi heillä on paljon pelkoja olla naisen kanssa; puhtaasti kahdenkesken, viattomina Jumalan edessä, koska heidän; niinsanottu jumala on sotaisa, (jatkuu)

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Lasse Hietanen
Iloinen
#3

Hei. Kiitos. (jatkuu) ei Rauhanruhtinas, niinkuin meidä; joka hakee pienen karitsankin; vaaralliselta kallionkielekkeeltä turvaan; eli nuoren tytön; olematta hänelle tuhma. Herroissamme on ero, kuin yöllä ja päivällä. Toinen on omistautunut sotimaan ja tappamaan; toinen; Aina vain Rakastamaan: ”Isä anna heille anteeksi; sillä; he eivät tiedä; mitä he tekevät.” Kiitos. Siunaten, Lasse.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#4

Onko tämä Hannele joku hörhömagneetti ?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

#7

En usko olevani minkäänlainen magneetti.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#5

Ohisalo valitsi virkaan epäpätevän YHDENVERTAISUUSvaltuutettu Pimiän täysin poliittisin perustein. Sitä saatiin mitä Ohisalo tilasi ja sisäminiteriön mädättäminen alkoi. Sama on menossa mm. YLE:llä

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000