Perussuomalaiset

Calle Viteli

Huumehuoneet

Luin ihmeissäni, että

Helsingin kaupunginhallitus on päättänyt, että se kannattaa huumeiden käyttöhuoneita koskevan erillislain esittämistä.

Mieleen eittämättä nousee, että tällaisenkö Suomen puolesta sotiemme veteraanit ovat taistelleet? Lasten sairaalan rakennuskustannukset maksettiin osin yksityisillä keräysvaroilla, Hurstilta eduskunta karsi miljoonan euron tuen ja nyt kaupunginvaltuusto on käyttämässä rahoja tällaiseen.

Nämäkin rahat, jotka käytetään huumeiden käyttöhuoneisiin voitaisiin käyttää, esim. ilmaiseen päivähoitoon, lasten ja nuorten mielenterveyden ennaltaehkäisyyn sekä lasten ja nuorten ilmaiseen harrastustoiminnan edistämiseen.

Kaupungin resurssienkäyttö vaarallisten ja laittomien aineidenkäytön laillistamiseksi huumehuoneissa on edesvastuutonta.

Tekstin aiheet:

Osallistu keskusteluun!


0 kommenttia

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000