Perussuomalaiset

Arno Westerholm

PERUSSUOMALAISILLA EI OLE SANANVAPAUTTA!

Puolueemme ajatuspaja Suomen Perusta julkaisi 24 helmikuuta kirjoittamani metsästys-, riistanhoito- ja metsätalouspoliittisen lähes 400 sivuisen teoksen; Metsästyskirja metsästäjän ja riistanhoitajan puheenvuoro. Julkaisusta tiedotettiin laajalti niin tavanomaista mediaa, kuin myös metsästys- ja metsätalousaiheisia lehtiä. 

Vihervasemmistolle tyypillisesti, kun he eivät pysty puuttumaan teoksen vahvaan argumentaatioon, pyrkivät he salaamaan kirjan sen potenttiaaliselta lukijakunnalta eli tässä tapauksessa koko äänestäjäkunnalta. 

Olin Maaseudun Tulevaisuus lehden uutispäällikköön puhelimitse yhteydessä jonka johdosta kyseinen lehti joutui perjantaina 18.03 julkaisemaan artikkelin kirjoittamastani kirjasta. Artikkeli oli kuitenkin nettilehdessä ja sitä ei koskaan julkaistu paperiversiona. Kyseessä näyttäytyy täysi tarkoitushakuisuus. Hyvin harva oli havainnut nettiversion sillä MT-lehden lukijat ovat tottuneet lukemaan kolme kertaa viikossa ilmestyvän lehtensä normaalina paperilehtenä.

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyi jälleen tänään 29.03 enkä usko, että kahden viimeisimmän viikon aikana edes lehden mielipidesivustolle olisi tullut kuin vain yksi lyhyt tekstiviesti maininta.

Oheisen päivänkin lehdessä oli 1/4 sivun kokoinen Uutismedian liiton toteamus suorana sitaattina: ”SANANVAPAUS PELASTAA ELÄMÄÄ. Sananvapauden rajoittaminen on aina hälytyssignaali siitä, että demokratia horjuu. Ei ole sattumaa, että diktaattorit rajoittavat aina ensimmäiseksi sananvapautta. Suojellaan sananvapautta. Aina ja kaikkialla”.

Edellä mainitusta sitaatista kuullemma tunnistaa luotettavan uutismedian. Tästä johtuen otin yhteyttä puhelimitse Uutismedian liiton juristiin. Sananvapaus ei hänen mielestään ollutkaan niin ”yksinkertainen” asia kuin yllä oleva sitaatti antoi ymmärtää. Allekirjoittaneelle todettiin, että lehden toimitus varaa itselleen oikeuden päättää mitä julkaisee. On kuitenkin erittäin olennaista, että nyt ei ollut kyse vaateesta julkaista poliittinen ja perussuomalaista politiikkaa tukeva kirjoitus vaan yli kuukauden ajan kysymys on ollut siitä, että lehden lukijoilla on oikeus saada vähintään uutisluonteinen tiedotus Suomen Perustan julkaisemasta laajasta kirjasta. Uutisoinnin julkaisuista kieltäytyminen täyttää juuri itsessään Uutismedian liiton, johon siis MT-lehtikin kuuluu määrittelemän HÄLYTYSSIGNAALISTA.

Monen eri puhelinsoittokierroksen jälkeen sain puhelimeen Maaseudun Tulevaisuuden varapäätoimittajan. Kiteytettynä yhteenvetona puhelinkeskustelusta voidaan todeta, että perjantain 30.03 lehdessä pitäisi olla netissä 18.03 julkaistu artikkeli Metsästyskirjasta.

Kyseinen artikkeli oli nykypäivän politisoitunut media huomioiden verrattain hyvä. Mielenkiinnolla odotan, onko tulevana perjantaina Metsästyskirjasta mitään mainintaa ja onko artikkelin sävy muuttunut aikaisempaan verrattuna.

Yhteenvetona median halukkuudesta täydellisesti vaieta kirjoittamastani teoksesta voidaan esittää rationaalinen johtopäätös, että Metsästyskirja on poliittisille vastustajillemme erittäin tulenarka aihe. 

Hyvät puoluetoverit! Vastapuoli omalla toiminnallaan osoittaa että se pelkää Metsästyskirjan saamaa julkisuutta, sen esille tuomia vakavia epäkohtia, aihealueeseen kuuluvien viherpolitisoituneiden organisaatioiden mädännäisyyden paljastumista ja puolueemme äänivyöryä. Nyt jos koskaan on aika levittää aina etelärannikolta lapin tuntureille tietoa kyseisen teoksen ja siihen liittyvän haastattelun löytymisestä osoitteesta: www.suomenperusta.fi. Ääni perussuomalaiselle eduskuntavaaliehdokkaalle on samalla ääni vanhakantaisen metsästyksen ja yksityisen metsäomaisuuden suojan tulevaisuudelle.

On aika näyttää, että saamme viestin kulkemaan myös ilman politisoitunutta mediaa!