Perussuomalaiset

Ano Turtiainen

Kommunismin pelossa kapitalismin kitaan

3 kommenttia

1980 luvulla kapitalismi kukisti kommunismin. Kommunismin kukistumista voidaan pitää hyvänä asiana, siitä ei ole kahta sanaa. On helppoa olla jälkiviisas, mutta en malta kuitenkaan olla mainitsematta, että 80 luvun jälkeen kapitalismi olisi pitänyt pitää hallinnassa. Kapitalismin voimistuttua, se kukisti 90 luvulla demokratian ja markkinatalouden. Nykymeno on siitä seurausta. Olemme menettäneet hallinnan. Valtaa pitäviä poliitikkojamme ohjaa ulkomaiset tahot. Kaiken tuon seurauksena kärsimme taloudellisista, sosiaalisista ja ekoloogisista ongelmista.

Mitä on tehtävissä? Haluammeko pitää tämän maan itsellämme? Jos haluamme, meiltä pitää ensin löytyä samanmielinen kansa. Se tarkoittaa sitä, että enemmistö pitää olla samaa mieltä, niin kuin silloin viimeksi, kun taistelimme maamme itsenäiseksi. Meillä on vain yksi puolue puolellamme. Muut puolueet ovat kukistettavissa kuin kommunismi. Se vaatii yhtenäisen ja samaa mieltä olevan kansan. Me nykyhetkessä elävät aikuiset olemme vastuussa maamme ja jälkipolviemme tulevaisuudesta. Meidän pitää ottaa maamme hallintaan. Se tapahtuu vain vaihtamalla vallanpitäjät. Aloitetaan se nyt presidentinvaaleissa.

#SUOMITAKAISIN

Osallistu keskusteluun!


3 kommenttia
Nimetön
Hämmentynyt
#1

Vielä jyllää tuo luja usko sosialismin kaikkivoipaisuuteen, kun kuuntelee eräitä puoluejohtajia. Demokratian savuverhon suojassa sitä harjoittavat. Vanha sanonta, että markinavoimat ovat hyvä renki, mutta huono isäntä on se ajatus johon meidän tulisi panostaa. Ei siihen, että jaetaan kaikki tasan. Aina löytyy oman etunsa tavoittelijoita, joille oma etu on se tärkein. Niinhän se oli Naapurisakin. Beriozka kaupatkin olivat vain harvoille ja valituille. (Puolueen jäsenille)
Eli tasajaolla emme tuloksiin pääse. Tämä koskee myös EU:ssa nousevia puheita yhteisvastuun kasvattamisesta. Olemme osamme tehneet ja sillä kuuluisalla ”vastuunkannollamme” muiden veloista. Niiden syntyy meillä ei ole osaa eikä arpaa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Slarba
#2

Aivan.
Suomen kansalla on TRAUMA Yya-sopimuksesta.
Siksi haluttiin todistaa kuulumisemme länteen ja syöksyttiin harkitsemattomasti EU-n jäseneksi.
Silloin menetimme oikean ITSENÄISYYTEMME ja päätösvallan omista asioistamme.
Bilderbergin eliitti, pankit ja korruptoituneet komissaarit vievät meitä kuin mätää kukkoa!
Valtio velkaannutetaan ja omaisuudet kupataan globalistieliitin ja monikansallisten firmojen haltuun. Lisäksi Eurooppa täytetään kehitysmaalaisilla.
Kaikenmaailman Sorokset ja Goldman-Sachsit toteuttavat sairasta suunnitelmaansa eurooppalaisten kansallisvaltioiden tuhoamiseksi.
Päättäjämme nuoleskelevat tämän eliitin takalistoa kytäten sitä kuuluisaa hillotolppaa. Eivät he suomalaisten etu aja.
Kansallisomaisuus myydään riistokapitalisteille ja tulos on sama kuin Neuvostoliitossa tai Monopoli-pelissä, pieni eliitti omistaa kaiken ja kansalle jää tuulen huuhtoma perse.
Koska suomalaiset heräävät?

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#3

Globaali kasaarimafia on orjuuttanut meitä suomalaisiakin ponzia muistuttavalla velkarahajärjestelmäksi kutsutulla pyramiidihuijauksellaan jo vuodesta 1865. Maailmalla orjuutus alkoi jo 1694, kun nuo loiset perustivat Englannin keskuspankin.

Velkarahajärjestelmässä raha luodaan tyhjästä velanoton yhteydessä. Korolle ei luoda rahaa. Korko täytyy maksaa ylimääräisenä lainanottona. Tästä ylimääräisestä rahasta seuraa inflaatio eli laillinen ryöstö. Velkarahajärjestelmä on maailmanhistorian suurin ryöstö ja vääryys.

tinyurl.com/yd9gp7p8
tinyurl.com/y8g8322x

”Ne harvat, jotka tietävät totuuden pankkijärjestelmästä, ovat joko täysin riippuvaisia siitä tai janoavat sen mahdollistamia voittoja. Tämä ryhmä ei siis tule vastustamaan sen vääryyksiä. Sitten on suuri enemmistö, joka ei kykene alkuunkaan ymmärtämään koko talousjärjestelmää. Heistä tehdään maksumiehiä ilman, että he edes tietävät sitä.”

Rotschildin veljekset Lontoossa

Ronald Bernard: http://tinyurl.com/y9kmpp9p

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000