Perussuomalaiset

Ano Turtiainen

2018 SUOMI 100 - Suomen sisällissota

9 kommenttia

Suomi nousi aikojen saatossa kovalla työllä hyvinvointivaltioksi. Kun maailmassa oli ennen nykyhetkeä rauhallisempaa, oli se otollinen aika Suomelle ja kaltaisilleen maille kasvaa jopa kärkipaikoille hyvinvointivertailussa. Vaikka nykyhetken maailmantilanne uhkaakin hyvinvointiamme, on paljon meistä itsestämme kiinni kuinka pitkälle aikojen saatossa rakennettu hyvinvointikivijalkamme kantaa näinä haastavina aikoina.
Osa typeriksi ja osa elintasotyperiksi osoittautuneista nykypäättäjistämme eivät pelkästään uhmaa ahneudellaan ja typeryydellään hyvinvointikivijalkamme kantokykyä, vaan ovat sitä jo huomattavasti heikentäneet päätöksillään. Jos joku väittää, että näin ei ole käynyt, niin kysyn, kuuluuko nykyhetken valtava vastakkainasettelu ja yhteiskuntarauhan horjuminen hyvinvointiin.
Miettikää, maahamme on palkattu nettipoliiseja vahtimaan tavallisten ihmisten mielipiteitä. Tavallisten ihmisten henkilökohtaisia profiileja sosiaalisessa mediassa on suljettu ja määräajaksi lukittu. Tiettyyn ääripäähän leimautuneet rikolliset polttelevat autoja ja tuhoavat muuta ihmisten omaisuutta viranomaisten ja valtamedian suojellessa heidän tekemisiään hiljaisuudellaan. Vaihtoehtomedian suosio tavallisten ihmisten tiedonhankinnassa kasvaa koko aika ja uutis-sota valtamedian ja vaihtoehtomedian välillä on paisunut niin mittavaksi, että jopa erään suomalaisen vaihtoehtomedian omistaja istuu suomalaisten viranomaisten tahdosta ulkomailla vangittuna, vaikka häntä ei olla edes kuulusteltu mistään rikoksesta. Tavallisella rehellisellä ihmisellä ei ole enää sananvapautta sanoa mitä huvittaa. Ihmisiä syytetään jopa vihapuheesta, jos he kritisoivat nykymenoa.
Voimme olla varmoja, että vastakkainasettelun vähentämisen eteen nykyjohtomme ei tule toimimaan. Ai miksikö. Siksi, että ainut tie vastakkainasettelun vähenemiseen on toimia rehellisesti, avoimesti ja oikeudenmukaisesti. Jos nykyjohto alkaisi toimimaan näin, heidän taloudelliset etunsa sulaisivat, heidän hyvävelikerhonsa paljastuisivat ja heistä valtaosa joutuisi vastuuseen epärehellisesti toimimisesta. Esimerkkejä epäilyistä epärehellisesti toimimisesta vastuullisessa asemassa olevilta voisi listata vaikka kuinka paljon, mutta seuraavana pari esimerkkiä, jotka olisi syytä perin pohjin tutkia.
Miksi valtakunnansyyttäjä voi jatkaa virassaan, eikä häntä oikeusministeriön toimesta eroteta, vaikka hänet on tuomittu lainvastaisesti toimimisesta virassaan? Johtuuko erottamattomuus kaikesta siitä sisäpiiritiedosta mikä valtakunnansyyttäjällä on hallussaan? Onko hän sisäpiiritiedon avulla sementoinut asemansa? Onko oikeudenmukainen toiminta halvaantunut paljastusten pelossa? Eikö kukaan ylemmistä oikeusministeriön virkamiehistä tai oikeusministeri uskalla oman asemansa menettämisen uhalla ottaa asiaa käsittelyyn?
Ministeri Orpon vaimo pyörittää firmallaan pakolaisasioita. Onko ministeri ollut esteellinen päätöksentekoon, mikä liittyy pakolaisiin?
Ottakaamme suomalaiset itseämme niskasta kiinni ja laittakaamme asiamme kuntoon sivistyneesti. Ulkopuolelta meitä ei kukaan auta, sitä on turha odotella. Päinvastoin, ulkoa meidät johdetaan nykypäättäjiämme hyväksikäyttäen muiden määräyksen alle EU liittovaltioon. Me kaikki olemme vastuussa yhteisen hyvinvointimme säilymisestä, sinä, minä ja me kaikki joudumme kantamaan vastuun. Demokratian kautta asioiden kuntoon laittaminen on sivistynein keino. Jos emme saa asioita kuntoon demokratian kautta, on mahdotonta välttyä väkivallalta. Minä en ainakaan tule koskaan hyväksymään sitä, että maamme pilataan ahneudella ja tiedän, että en ole yksin tämän asian kanssa. Siitä on 100 vuotta, kun viimeksi 1918 selvitimme verisesti sisäisiä välejämme, toimikoon se muistutuksena meille kaikille. Tuskin kukaan meistä haluaa tuon toistuvan. En ainakaan minä, vaikka valmiudessa jo joudummekin elämään.
Me tarvitsemme uudet johtajat. Uudet rehelliset, avoimet ja oikeudenmukaiset johtajat, jotka huomioivat meidät kaikki sellaisina kuin olemme. Peruslähtökohta on, että meillä ihan kaikilla on sananvapaus. Aloittakaamme johtajien vaihtaminen jo tulevista presidentinvaaleista.
#SUOMITAKAISIN

Osallistu keskusteluun!


9 kommenttia
Nimetön
Utelias
#1

Pitääkö todella paikkansa, että Orpon emäntä on mukana pakolaisbisneksessä?
Onko YLE:llä kanttia pöyhäistä asiaa. Samalla tavalla kuin tehtiin Sipilän lasten osaomistaman metallifirman kohdalla.
Muutoinkin tuon ”uuden bisneksen” kytkökset tulisi selvittää. Ainakin joidenkin Sopeutumiseläkkeellä olevien kansanedustajien lähipiireissä taitaa olla tuloksekasta toimintaa?
Meillä mainostetaan olematonta korruptiota. Saattaa ollakin, mutta onko se meillä ”rakenteellinen”, joten siihen puuttuminen on vaikeaa?
Kiinnostaa tuo Ranskasta lähtenyt ja EU:ssa tuulta siipiinsä saava ”valemedioiden ” jahtauskampanja.
Ei kai vaan ole tarkoitushakuista, joka naamioidaan rahvaan suojeluksi???

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#9

Pitääkö todella paikkaansa huhut että Presinetti Niinistön n. 30 v. nuorempi vaimo on Saulin kummityttö ?
Näitä huhuja on ollut monilla palstoilla,herää kohta epäilys voiko huhut todella pitää paikkaansa ? koska eihän vääriä huhuja saa levittää.Onko kellään Fakta tietoa olemassa ? Googlaamalla tulee kyllä vaikka kuin paljon tietoa aiheeseeen. Mutta en voi uskoa sitä todeksi siltikään !
Tämä olisi koko kansan etu että tällaisilta huhuilta katkaistaan siivet ja poisteaan tällaiset väittämät netistä jos ne ei ole totta, jos se taas on totta, niin tämä on järkytys koko kansalle !
Olisi todella järkyttävää jos maan johdossa tapahtuisi tällaista perverssiota ! oli se laillaista tai ei .Mutta kun puhutaan Arvoista ja Moraalista , se olisi niin tuomittavaa että mitään vastaavaa ei voi sanoin edes kuvailla,se olisi ällöttävää oksettavaa.
Tämä asia pitää selvittä ja puhdistaa Presitentin maine jos jutut on
valeuutisia. Eihän tällaisia juttaja saa levitellä jos niissä ei ole perää

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tulevaisuus ei tule impivaarasta
Iloinen
#2

Mitä tota mussuttamaan ja valittamaan. Presidentin vaalit loppukuussa ja vuoden päästä eduskuntavaalit. Kyllä kansa tietää mitä äänestää ja ketä. Minä ainakin äänestän nykyhallituksen puolueita, jotka pitkästä aikaa ovat saaneet jotain aikaan. Kaupat vapautettiin aukioloajoista, sotea väännetään, aktiivimalli uskallettiin toteuttaa, kikykin väännettiin, vaikka tori oli täynnä väkeä. Upeaa toimintaa ja mikä parasta, nyt näyttää siltä, että 72% työllisyys jopa ylitetään. Tätä pitää ehdottomasti jatkaa, tästä on mentävä eteenpäin. Impivaaralaisia ei nyt tarvita, paitti tietysti täällä plogeissa huutamassa!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Kusettajat linnaan
Iloinen
#3

Mitä sinä huijari siellä mussutat? ”Impivaaralaiset” ovat ainoita rehellisiä ihmisiä tässä maassa ja kaltaisesi kusettajat laitetaan vielä vastuuseen kun aika koittaa 😁

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
#4

kyllä, PS101!

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Impivaara
Iloinen
#5

Sipilä, Orpo, Soini te olette minun sankareitani. Olette saaneet maan kuntoon ja nousuun. Toivottavasti saisitte jatkaa vielä monta vaalikautta, niin maalla menisi entistä paremmin.
Edelliselle kommentoijalle toivotan oikein mukavaa alkanutta vuotta ja voimia demokraattisessa maassa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Nimetön
Hämmentynyt
#7

Soinin vaihtaisin kyllä Halla-ahoon. Ihan vaan sen vuoksi, että ei ehkä nöyristelisi noita kahta muuta. Olivat senverran fiksuja, että tajusivat pelin hengen muutttuvan. Naamiotiin se sittten arvopohjaksi, lähtö tuli ja pääosin läpi meni, mediassa.
Jos gallupit ennustaa oikein, meillä on parinvuoden sisään sama pattitilanne kuin Saksassa. Nykyistä oppositiota, sitä vanhempaa, kuuntelemalla meillä on edessä, lisää velkaa, korotettuja maksuja, ”hyväosaisten” piiriin laajeneminen, tuskan nousu ja lisävastuuta maailma väestöräjähdyksestä. Sekä tietenkin siirtyminen risukauteen energian tuotannossa.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Tatu
#8

Halla-aholle tuli lähtö, koska hän veljeilee Ruotsidemokraattien kanssa , eikä ole myöskään katunut umpirasistisia puheitaan. (mm. Scripta).
Jokainen järkevä ihminen tietää, millaista ainesta hän on kerännyt ja edelleen kerää ympärilleen.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Pasi Ruuska
#6

Erittäin hyvä kirjoitus, kiitoksia.

Lue koko kommentti Tämä kommentti on ilmoitettu asiattomaksi Näytä kommentti

Sulje

Ilmoita asiaton kommentti

Ota kantaa

Heräsikö ajatuksia? Ota kantaa. Muista kuitenkin, että lyhyet ja napakat kommentit menevät paremmin perille kuin polveileva tajunnanvirta. Pitäydy asiassa ja salli muille keskustelijoille mielipiteenvapaus. Tutustuthan pelisääntöihin.

Haluatko mielipiteellesi kasvot? Rekisteröityminen mahdollistaa keskustelun oikealla nimellä ja oikeilla kasvoilla. Rekisteröityneenä käyttäjänä saat myös automaattisen ilmoituksen aina, kun kirjoittamaasi kommenttiin vastataan. Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.

Kommenttisi

1000 / 1000